-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Venkman
tag
válasz
junkpod #8215 üzenetére
Nekem speciel ez nem működött, mert az ntp szervereket nem érem el valamiért (a szolgáltatóm tilthatja), ezért kellett az rdate parancsot használni, ami ahogy olvasom valamilyen régebbi technológiát használó helyről kéri le az időt. Meg autostartot szerkeszteni. Ezt csak azért írtam le, hogy ha valaki ugyanígy járna, akkor érdemes a hozzászólásaim visszakeresni és főleg Chal és Vargalex válaszait akik leírták a megoldást. De ha elérik az ntp időkiszolgálót akkor persze ez is működik.
-
válasz
junkpod #8175 üzenetére
dtb biztosan jó mert pl a stabil 008.al oda fagy az osd, de a 23.adikai devel verzióval meg nem és ugyan azt a 2.gigás gigabit realtekes dtb.t használtam mind2nél, Boxot tudjátok MiniMX III ról van szó! Memória kártyát már 3 félét is próbáktam! De írtam NAND ra telepítve is csinálja!
Majd kíváncsi leszek hogy a MiniMX 1.Gigás is csinálja-e! De nem akar elindulni leragadt usában már 5.napja ott dekkol!
a MiniMX III 6.nap alatt ide ért 1 hónapja!
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #8170 üzenetére
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://openelec.tv/forum/134-usage/76869-kodi-freezes-when-paused-for-a-few-minutes&ved=0ahUKEwjb5uHSo_XPAhVMKywKHZ18CnIQFggxMAQ&usg=AFQjCNEny8pzn3sKSJFlsF5uDdNnSM42XQ&sig2=P8fHIAF_ky5DjJ7KsPE6ZA
Itt azt írják hogy memória probléma okozza. Milyen bödön van hibázik 1 vagy 2 Gb? Megfelelő a dtb fajl? Probaltatok teljesen addon mentesen is előidézni a hibát? -
válasz
junkpod #8142 üzenetére
Sz.tem meg az van ami nálam, oda fagy a(z) OSD(HUD) a képernyőre a film meg megy tovább, és az után már semmilyen gombra nem reagál csak a táp kihúzás segít! És ez csak akkor van ha mondjuk előtte nézed szépen a filmet legalább 15-20.percig és mondjuk utána nyomsz egy pause -t ez után vége dolognak, még az alsó navigációs sávot betudod hozni és utána sehova tovább!
Az LE 007.el nem csinálta nálam de ott meg más a gond! Most tesztelgettem a tegnap esti Developer verziót úgy néz ki(nem akarom elkiabálni) ezzel már nem fagy oda az OSD
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #7983 üzenetére
Köszi! Ez fontos. "You aren’t losing anything by using RGB Limited, but if you use RGB Full with a TV you are losing details."
Megnéztem újra ezt a felvételt, mert emlékeztem, hogy teljes RGB-ben olyan éles a kép, hogy majd leugrik a képernyőről, és a szikrázó napsütés is jobban érzékelhető, korlátozottban meg fakóbb. Az a gond, hogy Mozi módra van állítva a TV, mert itt a legtermészetesebbek a színek, itt viszont a kontrasztot nem tudom, annyira emelni, hogy utolérje a teljes RGB-t. Normál, Játék, Dinamikusban már utoléri. Egyébként lehet, hogy a teljes RGB túltolja a színeket, mert a valóságban nem ennyire intenzívek.
Monitoromon nem tudok kontrasztot állítani, ott a teljes RGB a jobb. Lehet ezért alapbeállítás.Lassan megjön a 11-én feladott boxom. Kínának semmi nyoma, de már itt van. Persze lehet, hogy nálunk többet ülnek rajta, mint ami alatt Kínából ideért.
-
válasz
junkpod #7991 üzenetére
Megmondom: ugyanúgy nem menne az ntp. Nem igazán értem hogy mit nem értesz
Ott írta a hsz-ében hogy a 148.6.0.1 -ra próbált ntpdate-el kapcsolódni, és timeoutolt. Hol jön itt képbe szerinted a DNS?
Azt meg miért nem hiszed csak simán el, hogy a soho routerek 99%-án ott figyel a dns forwarder service a belső IP-n?
Van amelyik a szolgáltatótól kapott DNS IP-ket osztja ki belül DHCP-n, van amelyik a saját forwarderét, a normálisabbaknál pedig ez állítható.
-
válasz
junkpod #7989 üzenetére
Dehogy... A routerek nagy része dns forwarderként is működik, és a saját belső címét adja oda DHCP-n mint DNS szervert. Ettől még használhatja a szolgáltató DNS címeit, vagy a gugliét, de amúgy maradhat így is nyugodtan, nincs ezzel semmi gond, főleg hogy az egyéb gépei is a 192.168.1.1 DNS-t kapják a hálózaton, és gondolom azokon vígan netezik.
(egyébként továbbra sincs köze a problémának dns-hez, mert az ntp-t IP-vel próbálta és úgy sem ment)
-
Dr. Venkman
tag
válasz
junkpod #7949 üzenetére
Igazság szerint már egy másik routerrel is próbáltam és szerintem ebben a Tplink routeremben is végigzongoráztam néhány dolgot, de ha van ötleted mit kellene megnézni azt megköszönöm. Vargalex említett valamit a DNS beállításokkal kapcsolatban de annak hol kellene utána nézni?
-
djnice
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz
junkpod #7958 üzenetére
Örülök neki ha nincs különbség csak meg akartam bizonyosodni róla. Mert én még azért kicsit mindig bizonytalan vagyok a kínai cuccokkal kapcsolatban. De egyre jobban kiderül már számomra is hogy már nem kell annyira félni tőlük.
Amúgy nem tudja valaki itt hogy ha számlámra szeretnék pénzt felrakni akkor azt csak az OTP bankba (ott a számlám, kártyám) tudom vagy a legközelebbi postán is esetleg? Régen lehetett postán is azt tudom de mintha lett volna valami változás ez ügyben.
-
válasz
junkpod #7891 üzenetére
csináltam egy VP9 Trio(FHD+2K+4K) teszt videó csokrot, ez volt az eredeti forrás
van egy trükk hogyan lehet yt ről letölteni a cuccokat mindenféle formában, utána már csak össze kell mixelni őket
-
Songoman
aktív tag
-
válasz
junkpod #7829 üzenetére
Minden gt1-et 102-vel szállítottak.
Lévén, hogy android, nem csak kodi létezik, másik lejátszókon (tudtommal, mert mivel én sztereó spdif-ezek, engem egyáltalán nem érint) megy a hdmi pt és hd is.
Kézi állítás működik.
Persze, ha azt szeretnél (vagy még, vagy nem) az nincs hozzá, de ez nem bug, windows sincs hozzá.
Van, csak más téren. Gyorsabb a gpu. A cpu eddig sem volt lassú, annak tök mindegy.
-
tothl
addikt
válasz
junkpod #7648 üzenetére
Teljesen igazad van, amit írtam azt elsősorban azért, mert sokan küzdenek "világos" és "sötét" a kép jellegű hibákkal.
Elméletileg persze a nagyobb színtér a jobb, és hiába vannak a Bluray-ek is 4:2:0 -ban rögzítve, attól nem lesz senkinek semmi baja szerintem, ha a nagyobb színteret használja. -
válasz
junkpod #7628 üzenetére
Na csak kipróbáltam a mai LibreELEC-S905.aarch64-7.0-devel-20161018160755-r23394-g4208031.img.gz verziót ebben tényleg NEM működik a gyári infrás távirányítóval a vissza gomb!
Vissza is tettem a tegnap esti verziót ezzel újra működik a vissza gomb!
Ha esetleg kell valakinek ide feltettem => LibreELEC-S905.aarch64-7.0-devel-20161017222824-r23391-g1d4bb98.img.gz ezzel tökéletes a Hang is és működik a vissza gomb is!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #7627 üzenetére
Köszi! Megnéznéd, hogy a lejátszón látszik-e különbség a 2 kép között? Mondjuk nem is értem, ha az Amlogic tudja az RGB-t, akkor miért nem alapbeállítás. Engem nagyon zavart ez a fakó kép. A Kodi-s képen is látszik. Szerencsére a 008-ban már megoldották.
-
TCr
veterán
válasz
junkpod #7587 üzenetére
Ja igen, erről jut eszembe az újabb bug, ezt a 005 sem produkálta: ha rövid OK-t nyomok, nem történik semmi.
Ha újra lenyomom, akkor jön a full HUD, de egyből pauzálja is. Ekkor a teljes HUD ráfagy.
Alap, Confluence skin.
De nem fogom ugyanazokat végigzongorázni(végigszopni), mint a 005-tel, visszarakom a 006-ot és kész. -
junkpod
veterán
válasz
junkpod #7432 üzenetére
Ahogy mondtam. Tegnap kszaq írt is a srácnak, hogy köszöni a postot, hamarosan viszont ő is kirakja a saját Krypton build-jét, csak mivel ő "rendes fejlesztő" először Git-en megvárja, hogy a publikáció megjelenjen.
Szóval tényleg lesz hamarosan KODI17 beta3 LE build kszaq-tól.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
junkpod #7353 üzenetére
Hú, droidon úgy néz ki, hogy így működni fog. Bár számomra egyáltalán nem logikus, hogy ha a gyorsítást kapcsolom ki, akkor fog működni. Fordítva logikusabb lenne. Köszi.
LE alatt ez sem segít, mpeg2 hang glugyog hdmi-n. Próbáltam AV-n, de ott azt mondta a Tv, hogy nincs jel. Lehet, hogy a 905x támogatása még pl. ebben sem teljes LE alatt. -
forgonati
őstag
válasz
junkpod #7317 üzenetére
Ez egy Zyxel NSA325 NAS és nincs rajta SMB. Twonky van, és lehet hogy nem a világ csúcsa de nekem hibátlanul ment éveken át. Nem hinném hogy a NAS-t kellene piszkálnom csak mert a lejátszó nem birja lejátszani a filmeket... A tv sokkal gyengébb hardverral viszi...
Pendrive-ről nem akarok filmeket lejátszani, mi értelme lenne annak? Azért van a NAS.
Amúgy lehet hogy az lesz, ha nem fog rendesen működni eladom a retekbe.
Ja igen, HW gyorsitás be van, próbáltam már azzal is meg anélkül is.DroidMester:
A hozzá adott HDMI kábelt ki sem bontottam, ugyanis már látszatra is túl rövid. Minőségi kábellel használom, igazából már 2 különbözőt is próbáltam.
Neked is leirom, lehet hogy a Twonky szar, de nekem ment mindeddig, a tv-vel hibátlanul. Tehát annyira fos nem lehet. Amire nekem kell arra hibátlan. 2 éve használom. SMB szerver nincs a Zyxel-en, és lehet hogy telepithető lenne rá, de nem nagyon vágom a Zyxel szoftverét, igazából sosem foglalkoztam vele, mióta megvan, úgy használom ahogy van. Csak firmware-t frisitettem rajta vagy 3 alkalommal. Nem gondolnám hogy a Twonky lenne a gond, főleg hogy a lejátszó USB-ről is szenved, meg youtube-al is...bostone:
NTFS-re formázott 32GB Pendrive sem jó neki, arról is akad. Meg a pendrive/külső HDD nekem különben sem opciók, NAS-ról akarok filmezni, azért van.
-
-
azbest
félisten
válasz
junkpod #7247 üzenetére
"Úgy erted hogy a droidos yt-tv fhd, míg a kodi yt csak 720p?"
A youtube app az enged nagyobb felbontást is. Kíváncsi leszek az s905x boxszal vp9-es formátumot is kezd e majd használni.Múltkor picit teszteltem a youtube app és a libre addon által felkínált formátumokat: [link]
Ha jól értem a kodi 17 mellett, ha továbbfejlesztik a youtube addont, akkor már az is tudhat magyasabb felbontást. Valami drm támogatásra van szükség,amit a 17-essel vezetnek be kodiban is.
A 17 bétával azt írják a fejlesztők, hogy még nagyon instabil az addon, de magától nem is jön elő valószínűleg jobb minőség, hanem módosítani kell rajta.
-
pzg
tag
válasz
junkpod #7227 üzenetére
A YT app kétdimenziós navigálása sokkal kényelmesebb a kodis hagyományos lépked-kiválaszt-lépked-kiválasztjához képest, a lejátszás közbeni kapcsolódó videók mutatása pedig teljesen hiányzik a kodisból. Ezt a lekicsinyítős dolgot meg nem értem, én nem is tudom, hogy lehet egyáltalán lekicsinyíteni videót az appban. Az app hagyományos távirányítóval (nekem) teljesen kényelmes, hadonászóshoz sajnos még nem volt szerencsém.
-
Hali1975
tag
válasz
junkpod #7213 üzenetére
Koszonom megint a hozzaszolasod:-)!
en azt hiszem itt van egy alapos felreertes: leirtam egy lehetseges felhasznalast, te meg ugy kezeled mintha ezt szeretnem!
Azt amit szeretnek leirtam mar :
magamnak egyet medilejatszonak , kabeles nettel
Baratomnak: medilejatszo, neha bongeszes-fontos csak wifi van kiepitve , de egy szoval nem irtam ide a hdreadyt!Ahova ezt irtam: amit el tudok kepzelni egy ismerosomnel/akinek nagyon nagyon regi laptopja van/ kivalthatja az alap netezos felhasznalasnal ez az eszkoz az ocska laptopot. Es itt irtam a hdready tv-t!
De ez csak arrol szolt ,hogy ez mar valos alternativa, ha valaki nem akar meg 50-60rugot sem kolteni egy hasznalt laptopra /pc-re vagy egyszeruen nem akar kulon ezzel foglalkozni!
es az okos tv-knel azert ez az eszkoz tobbet tud. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
junkpod #7214 üzenetére
A bevezetőt 1 hónapja majdnem minden nap elolvasom! Mióta megrendeltem a cuccot és vártam, hogy szállítsák. De nem lehet mindenre ezt válaszolni, hogy olvasd el.
Továbbá legalább egy éve használom rpi-n az osmc-t, amin szintén van Youtube.
De nem ez a gond. Hanem hogy nem fog a család, aki az androidos telojához szokott erőlködni a YT-on LE alatt, amikor az androidos kütyüt kérték, mert különben lehetett volna még egy rpi is.
Ebay-en kicsi kínaitól. A box valószínüleg rendben van. Csak nem bírja a sat csatornákat a pvr memóriában tartani és mellette normálisan működni, mert az alap oprendszere nincs normálisan optimalizálva. Mondom ezt úgy, hogy erre számítva direkt 2 Giga rammal rendeltem. -
válasz
junkpod #7146 üzenetére
igen már észre vettem! hogy a MEGA-s linken egy Alfa verziós LibreELEC-S905.aarch64-8.0-devel-20161013131557-r0000.img van! a másik meg a stabil LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.008 verzió amit fel is másoltam szépen a NAND -ra, érdekes most minden gond nélkül felment!
amúgy a 8.as számozás tévesztett meg hogy mind2 ben ott a 8
-
bostone
addikt
válasz
junkpod #7093 üzenetére
Droidon a krypton bétát használom mióta kijött. Nekem nagyon bejön a felület. Egyszerű, átlátható.
Negatívum droidos szemmel: más alkalmazásból, mondjuk tc, nem tölt be filmet.
Exodus nem telepíthető, engedély megtagadva vagy hasonló rendszerüzenettel felülbírálja a kérelmet. Egyébként, ha jarvis-ra frissítesz krypton-t, működik az addon.
A hármas már elég stabilnak tűnik. Az egyes hajlamos volt összeomlani.
Én örülök, ha 008 ezzel a kinézettel operál majd, de biztos pár verzió mire az is 100%-os lesz.
-
azbest
félisten
válasz
junkpod #6952 üzenetére
Arra gondoltam ott, hogy vannak területek, ami tisztán privát cégek anyagi- és érdekvédelméről szól. Van amire törvényt is lobbiztak ezen felül.
A bd versenytársa már a netflix, hulu, amazon, meg a többi szolgáltatás. Nálunk egyelőre a netflix érhető csak el ezekből, bár a kábelszolgáltatók kezdenek észbe kapni. Idővel majd alakul el, ha a tévé előfizetéshez hasonlóan egyszerűen és viszonylag olcsó átaláníért lesz elérhető tartalom, akkor majd itt is jobban terjednek. persze tudom, mindig lesz, aki csak azért sem
-
Hyena
senior tag
-
bostone
addikt
válasz
junkpod #6821 üzenetére
A chrome nem változtat a nézeten, bármilyen beállítással próbálkozom (a szinte nulla lehetőségből), gyári sunvell t95m rom alatt. Én is szívesebben engedem a guglinak, hogy kezelje (lopja) az adataimat/keresési előzményeimet, mint egy ismeretlen ázsiai cégnek.
@Keef_Lee:
Tetszetős nézet, elégséges beállítási lehetőség. Sajnos videók alatt összeomlik. Nem leszek ghostrider.Sokszor érződik droid alatt, hogy kevés a lóerő és az optimalizáción is volna mit csiszolni, de elfogadtam, ennyiért ennyi jár. (Azért belegondolva, a shield tv sem tökéletes.)
Más
Aki mx III légegeret használ, milyen billentyűzetet telepített a boxra?
Nem sokat próbáltam, de eddig a smart keyboard, ami hozta azt a szintet, ami az igényeimnek megfelel, viszont nincs 0-ás gomb.Egyébként hasonlóan viselkedik, mintha mobilon gépelnék. "Hosszan nyomás-ra" előjönnek az ékezetes karakterek.
-
válasz
junkpod #6774 üzenetére
igazad van...
ez => hogy lehet egy "Over Under 3D" filmet 2D-ben lejátszani valóban el kerülte a figyelmemet, hogy a csöves 3D ről van szó! én MKV -t max 2D ben nézek és minimum 15.gigásat ami már majdnem megközelíti a BD minőséget! 3D mkv -t nem is emlékszem mikor próbáltam utoljára!
-
-
válasz
junkpod #6758 üzenetére
Minek töltene le 2D -t? ahogy leírtam simán megy 2D ben indul egyből! ha netán a TV mégis erőltetné a 3D -t elindul a film és ott alul a 3D gombnál kiválasztod hogy megnézés 2D ben és szépen vissza vált 2D re
LE alatt pont úgy ahogy minden máshol => Billentyűzeten a PrintScreen gomb
viszont LE alatt nem teccik, hogy ha film közben mentesz, a videó képét nem menti le csak feketeség van a helyén DROID alatt meg simán ott a film is!
-
válasz
junkpod #6662 üzenetére
Nem, azzal sem, kiszedett SD mellett sem bootol be. Amint megkapja a tápot, azonnal lila a led, függetlenül attól hogy benne van e az SD.
@Fleto93: na ez reményre ad okot akkor, hátha ennél is van valami kh. Szét lehet szedni roncsolásmentesen? Mert azért a visszaküldés opciót nem akarnám bukni egyelőre.
@DoItYourself: minden verzióban lila led van sajnos.
-
azbest
félisten
válasz
junkpod #6648 üzenetére
Gondolom nincs külön konfig az 1 és 2 GB memóriásokra. Raspinál is később vezették be, hogy a bootloaderéhez a konfig fájlban meg lehessen adni, hogy melyik memória mérethez mennyi videoramot használjon. Az odroidos u-boot érdekes s905-re ennek kapcsán.
Lehet be kéne lőnöm a linuxon notimon a környezetet libre buildhez, kíváncsi vagyok, hogy tényleg 9 órán át tart -e
Egy éve még olyan helyen dolgoztam, ahogy a gépek egyúttal be voltak téve build farmba is és simán lehetett 40 szálon buildelni úgy.
-
Zol77
aktív tag
válasz
junkpod #6648 üzenetére
Én se erőltetem,csak próba volt. A GT1 is ajándék lesz karácsonyra. A router meg bőven bírja, 2x800MHz cpu ,és 256MB ram a bele. Viszonyításképpen egy belépő TP-Linkben van egy 3-400MHz-es cpu,meg 8-16MB ram. A teszt alatt is bőven volt rajta eszköz,és a vígan bírta a lejátszást.
-
azbest
félisten
válasz
junkpod #6644 üzenetére
"Ellenben például ha filmlejátszás közben visszamegyek a menube és a flm fölé kell kirajzolnia (renderelnie) a menut az már kissé akadozik. Ezt viszont nem értem, olyan mintha nem használná a GPU-t? Nem tudom."
Szerintem a videomemória mérete miatt. A lejátszásnak is kell belőle, plusz a gui rendereléséhez is. Anno a raspinál is lelimitálták 720p-re a gui-t, hogy 128MB videoram mellett is vállalható legyen (a 256 megás elő generációnál jöttek ki a problémák fhd-n). Ha jól emlékszem az amlogic boxszok kapcsán, akkor itt meg 1080-ra van limitálva a gui renderelés, mert 4K-n már túl sokat ramot enne. Ez persze a ram mennyiségétől függő is lehet/lehetne. A gui-nak egyébként mindegy.
Ezt úgy kell érteni, hogy opengl-lel renderelik a felületet és a gui és részei is textúraként jönnek létre. A textúrák méretének csökkentésével lehet csökkenteni a szükséges videoram menniyéségét. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #6382 üzenetére
Nem azt írtam, hogy akadozott a netezés, hanem a bevitel, PC-s billentyűzetről. Pl. írtam a böngésző címsorába, és néha csak egy másodperc múlva láttam ott a bevitelt. Ez még 04-es vagy a 05-ös fw-el volt, azóta lehet, hogy javították. A többivel egyetértek, nekem se jött be a 'kanapéról netezés'.
-
meridaharcos
senior tag
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
junkpod #6172 üzenetére
Igen ez így ok. De látszólag ezzel nem működik... Na mindegy, egyelőre jelszó nélkül megy.
Ez az LE telepítés pontosan hogy zajlik? Ezt a videót találtam hozzá; így működhet androidon is?
Közben megtaláltam...
A billentyűzet viszont nem... -
Songoman
aktív tag
válasz
junkpod #6141 üzenetére
1. Skype
2. Viber
3. "Ok Google" voice search
4. Voice typing -
bajnokpityu
félisten
válasz
junkpod #5996 üzenetére
fix. kijelző túlélhető, csak nekem még ez új. amúgy meg olvasni lehetett olyat, hogy kezeli a kijelzőt némelyik utángyártottt firm. és ami fontos lenne, a lan kijelzés sincs rajta.
nekem nem volt levágás nélkül abban a menüben 5.0s firm esetén, amiben kerestem. átraktam angolra, 5.5-re frissitettem, végignéztem mindhárom helyen, és végre megtaláltam, angolul.
-
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #5976 üzenetére
Ami a ruszkiknál van, az egy TWRP-s mentés, ha jól emlékszek. A Freaktab-on belinkeltem az összes MX64/M18 fw-t, a topik vége felé megtalálod. Van 108L1 is, amit az xda-n találtam. Ha megjön az SD kártya, ezt terveztem feltenni.
Az SD LE kártyán van, csak egy fogpiszkálós indítás kell neki. -
azbest
félisten
válasz
junkpod #5950 üzenetére
Itt a HD DVD Test Pattern Disc mpeg2 videót nézve (vob-ot mpeg-re átnevezve) a mini mx esetén úgy látom valami skálázás történik. Az 1px váltásoknál szürkébb, mint kéne hardveres gyorsítással. Szoftveres lejátszásnál meg teljesen fekete az a rész. Ugyanazon a monitoron pc-ről nézve látszik élesen minden sor.
Pedig elvileg minen alapon, skálázás nélkül van. Hacsak nem az a baja, hogy 1088 pixeles a videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest