- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
pocokxx #29953 üzenetére
Alapból kikapcsolt állapotban van, ezt manuálisan kell bekapcsolnod, ha nem megy akkor nálad is dtb gond lehet, olyat válaszz amiben szerepel az OTG is esetleg Realtek is, mert neked van mikro-USB-d.
(#29952) tobias40
SSH-zni sem kellett volna egy egyszerű másoláshoz, simán SMB-n keresztül át kell másolni az update mappába, átnevezés nélkül. -
Pelican
őstag
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
pocokxx #6624 üzenetére
Akkor nincs teendőd.
(#6623) Keef_Lee: egyelőre olvasgasd a linkelt S905X topik utolsó néhány oldalát, mást nem tudsz tenni.
Szolgálati közlemény: kérem jelentkezzen, akinek S905X procis doboza van, és sikerült rajta beüzemelni a LibreELEC-et. Milyen típusú a gép, melyik dtb-vel megy, melyik verziót tette fel?
Kszaq a 006-os verziótól írta az S905X támogatást, de azóta készített néhány fejlesztői verziót, és afl1 is csinált buildeket. Link fentebb. -
junkpod
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pocokxx #6196 üzenetére
Köszi! Akkor a Wifi vagy a tablet lehet gyenge.
Mi most a legjobban ajánlott készülék, ha a képminőség+stabil működés a fontos? Beelink MiniMXIII, LibreELEC, T3?
WD TV Live-om van, nincs vele semmi gond, csak az, hogy állandóan elfelejti a Color Space RGB High beállítás, úgy viszont fakó, kontrasztszegény a kép. -
dugynok
senior tag
válasz
pocokxx #6175 üzenetére
Szia,
Pont a hétemn bohóckodtam vele én is, nekem win7 van. A megoldás az, amit írtak, de utána rámész a megosztani kívánt mappára, jobbklikk hosszan, megosztás. Ott talán a speciálisnál van, hogy "mindenki" lássa! Nem vagyok otthon, emlékezetből írom, de ez a lényeg, hogy itt állítsd be
-
syler123
veterán
válasz
pocokxx #6160 üzenetére
Ha otthoni hálózatod van és csak videók vannak megosztva, akkor vezérlőpult / hálózat és internet / hálózati és megosztási központ / bal oldal speciális megosztási beállítások. Itt jelszóval védett megosztás kikapcsolása.
Meg persze a fájl és nyomtatómegosztás legyen ugyanitt bekapcsolva
Legtöbben Libreelec-el használjuk ezeket a boxokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest