- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
-
csuzso72
tag
válasz
junkpod #10408 üzenetére
Fix IP-vel is ez van. Valahogy összekavarodik a box ilyenkor. Minta még egy címet kérne valami hülye beállításokkal, amivel összekuszálódik.
Állítgattam a hálózat beállítást, pl hogy az automatikus belépést ki-be kapcsoltam. DHCP-vel állandó címet kap a tartományból, de ekkor bejön egy "vad" cím, majd egy idő után visszaáll a rendesre. ??????? -
ngyjns
tag
válasz
junkpod #10420 üzenetére
Esetleg ez? https://www.aliexpress.com/item/A95X-NEXBOX-Smart-TV-Box-Android-5-1-Amlogic-S905-Quad-Core-64-bit-XBMC-4K/32735760740.html?spm=2114.01010208.3.194.Bp7x6U&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_9982_10000007_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_10073_10097_10100_10096_10070_10052_10050_10051_424,searchweb201603_9&btsid=e2fc1505-7a0c-4b94-b3ce-ee7666fd2bb4
EU plug 1/8-as 25,22 Eur-ért?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #10208 üzenetére
Köszi!
Valaki vett már Beelink MINI MXIII II-t?
Gigabites LAN-on kívűl van valami hátránya a MXIII-hoz képest? LibreELEC is van hozzá, device_trees gxl 1GB vagy 2GB. Ajándékba venném, Androidos rész is kellene, böngészésre, YouTube videók nézésére. MXIII-om kicsit lassan tölti be az oldalakat. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de szerintem, amikor megvettem gyorsabb volt. Most 15-20mp alatt tölt be egy oldalt teljesen. -
Erwinke
aktív tag
válasz
junkpod #10174 üzenetére
Köszönöm, de elolvastam. És a 2 ajánlott oldalon megnéztem, de nincsenek azok a tipusok. Volna 30e -em arra, h vegyek egyet és csak arra kell, h 7.1 házimozira rátudjam tenni és menjenek róla szépen a FHD filmek simák semmi 3D v mit én tudjam micsodák. Valami ajánlat link v egyéb h mit vegyek? Mert amik felvannak sorolva az összefoglalóban azokból 1et sem találok megvételre ... Leg is úgy van irva, h min 90€, de amiket találok azok csak 20 - 50€ környékén mennek. Gondolom valami kamuk v egyebek. De ez lényegtelen, nekem csak 1 kütyüre linkre volna szükségem ami a fent emlitetteket kiszolgálja. Köszönöm!
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #10069 üzenetére
Ja, az más. Nekem a T95M-nél minden színes gomb, és még a papíron tanítható, TV-t irányító felső gombsor is más, más kódot ad. Így aztán lett 7 szabadon variálható gombom. Van így pld. két power off, az eredeti azonnal kikapcs, míg a másikat, ami a TV-t kapcsolná ki ráprogramoztam az S bill. leütésre, így lett shutdown menü.
-
sp8787
addikt
válasz
junkpod #9975 üzenetére
M18
Kosz
Ez nagyon jo kiosztas bar ez ugye elegge szubjektiv kinek mi all kezereEn azt szeretem ha csak a 4 irany +OK meg a 4 fo gombot kell hasznalni minden surun hasznalt funkciohoz.
Ezeka gombok mind egymas kozeleben vannak gyorsan elerhetoek.Home > Home
Menu > Menu + Subtitle Search
Mouse > Back
Return > Favorites + Subtitle Delay
Fel > Fel + Stop
Le > Le + Play/Pause
OK > Ok + Lejatszasi Kpepernyo
Bal > Bal + Skip xs
Jobb > Jobb + Skip xsDe amit mar itt a forumban leitunk az alapjan mindenki olyanra csinalja amilyenre akarja.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #9975 üzenetére
Kösz!
Ha az eredeti kiosztást akarom kibővíteni, hogy a színes gombok is adjanak kódot a Kodiban, akkor ezzel kell kibővíteni a remote.conf-ot?0x09 23 ;red > I info
0x11 57 ;green > SPACE play_pause
0x54 128 ;yellow > MEDIA STOP stop
0x4f 24 ;blue > C codec infoszerk.: belenéztem az eredetibe, ezek a hexa kódok benne vannak, akkor mégse.
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #9968 üzenetére
íme az új kiosztás, minden működik, a vol- és vol+ és mouse gombokra az F3, F4, F5 billentyűket programoztam, így ezek feladat nélküliek és arra programozod keymap editorral amire akarod.
Én pl a vol- és vol+ -ra a felirat eltolás -+ funkciókat raktam, a mousera meg a screenshot készítést.letöltöd, átmásolod a libreelec/configfiles mappába és átnevezed remote.conf névre, és újraindítod a boxot.
-
zodes
aktív tag
válasz
junkpod #9882 üzenetére
Nem kell cinikuskodni, pont tőled nem vártam.
A wifi repeater 3800 Ft-ba került. Nekem 1700-ba mert megreklamáltam, hogy UK pluggal szállították és rossz EU plugot adtak mellé. Ismerősömnek volt egy, ideadta ingyen.
Az meg hogy milyen távolságra van, Te is jól tudod, hogy nem az a lényeg, hanem a jel erőssége.
Ezért a nagy távolságot imitálva az adót beletettem egy rozsdamentes IKEA fazékba. Sajnos a pontos típusát nem tudom leírni, mert lekopott az aljáról. Így értem el a másik szobába - amit 40 cm-es főfal választ el a nappalitól - -93 dB-t. Ekkor volt élvezhetetlen a film, folyamatosan szaggatott.
Írtam is a hsz.-ben, hogy kb. minimum -70 dB-nek kell lennie a jel erősségének a repeater közelében!Azt is írtam, még régebben, hogy a PI3-nál nem kellett trükközni. Ott simán működött a wifin (még rossz wifi viszonyok között is) a 1080p filmek lejátszása.
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #9892 üzenetére
megvan a többi kód is, android alatt a /system/usr/keylayout/Vendor_0001_Product_0001.kl fájlt kell kiszedni és ebben vannak a kódok.
Ez a szerencsétlen úgy működik, hogy a távirányító ad egy IR_kódot, ezt a remote.conf alapján átrakja ANDROID_remote-kódra, ami után ezt tovább konvertálja a vendor_0001 fájl alapján Android parancsra.
Gondolom az már hab a tortán, hogy ezt a KODI tovább mappolja...
vendor file tesztelve, "T" betűre ki/be kapcsolja a feliratot -
Imi1981
veterán
válasz
junkpod #9601 üzenetére
De mint írtam egyik filmen sincs hang más lejatszókkal (mx, vlc, mobo stb..) csak a kodival. Én nem mondtam hogy nem user error, épp azért kérdezek itt hátha csak én bénázok valamit. Nem érdekelne annyira de van néhány eset mint ez amikor a kodi nem viszi és másik pl mx player vinné de nincs hang. Hangbeállításokat néztem androidban de ott minden jónak tűnik.
-
eisento
addikt
válasz
junkpod #9571 üzenetére
akkor leirom:
szoval van egy tv-m ra van kotve a minimx. a minimx ra van kotve lan kabellel egy tplink wrd4300-as routerre, meg van a szamitogepem ez is osszekotve a routerrel. van a d meghajton egy mappa itt vannak a filmek sorozatok, ezt szeretnem megosztani ugy hogy ha elinditom a minimx-en a kodit ott tudjak bongeszgetni a filmekbol/sorozatokbol es nezni.de amikor szeretnek kodiban fajlt hozzaadni ugye ramegyek smb-re ott kivalasztom a pc-met es ott meg felhasznalonevet es jelszot ker....
a leirasban levo jelszokeres ki van kapcsolva :\
-
zodes
aktív tag
válasz
junkpod #9546 üzenetére
Sajnos ezt pont most tapasztaltam. Már azt hittem megoldom a wifi-mizériát (10 perce szépen megy a film, mindenféle rüccenés és akadás nélkül), amikor az asszony bekapcsolta a laptopját. Semmit nem csinált csak fészbúkozott mégis 20mp-ként előtöltött.
Csak marad a powerline... -
Multibit
nagyúr
válasz
junkpod #9517 üzenetére
De kábelt lehet vezetni burkolat szegőben is vagy falon csatornában... Én is így csináltam, csak akarni kell...
Sokszor, sok topikban olvastam már ilyen vitákat. Két dolog merül fel bennem mindig:
1. A "nem lehet megoldani" csúsztatás szánalmas! Persze értem én hogy ciki lenne az igazságot jobban fedő kifejezést használni, hogy "nem akarom"
2. Nem is olyan nagy probléma a wifi-n filmezés, ha az UTP kábel behúzása übereli azt -
Yahhher
aktív tag
válasz
junkpod #9505 üzenetére
Szia.
Bocs, hogy így "beleugatok", de nem mindenhol van így. Én sem tudtam megoldani, csak wifi-vel, hiába van a házunk szanaszét kábelezve mindennel. Itt sem lehet még egy kábelt behúzni. Wifivel meg kínlódás filmezni.
Na de amióta van powerline...! :-) Már minden oké...
Szal ne bántsd azokat, ahol nem lehet megoldani. Van ez így.Üdv B.
-
glugi
aktív tag
válasz
junkpod #9451 üzenetére
junkpod és DoItYourself:
Értem én, a straight módnál erre gondoltam, csak rosszul fogalmaztam.
Valami nem kerek szoftver oldalról sztem. Most a következő van beállítva: output: aml-m8audio, hdmi, plusz a passthrough engedélyezve, illetve DD és DD encode, valamint DTS pipa. Erősítőn rendben van a jel, tv-n nincs hang még DD 2.0 (!) esetén sem. Passthrough ki, DD 2.0, vagy DD 5.1, nincs hang a TV-n, erősítő 2.0 jelet kap (ezt értem miért, ez van beállítva).
Majd néhány passthrough ki-be kapcsolás után a TV-n már van hang, függetlenül attól, hogy DD 2.0, vagy DD 5.1 (!).
Gáz, így használhatatlan a box.... Holnap még egy próba 007-tel, ha nem megy, akkor kalapács vagy ajándékba adom valakinek, szívjon ezzel a ...... más -
retesz147
addikt
válasz
junkpod #9505 üzenetére
Ebben sajnos nincs igazad.
Pl. egy panelban az előző tulaj a padlóban vezette el a koaxot, ergó most nekem is fúrnom kéne 3 falat a routertől, és ugye panelban fúrni, hát....Jobb a békesség, nem csak a szomszédok miatt....
Vagy másik ellenpélda....80-as években épült emeletes ház(amikor az internet még álmokban sem szerepelt)...koax padlásról közelít a falban beépítve, az internet a pincéből egy szoba padlóján keresztül a routerhez.
Namármost a router az emeleti szobákban még képes a wifit terjesztenin az igét viszonylag fogadható minőségben, de kábelezni nagyon nem akarnámIgen, egy új építésű házban/lakásban, ahol be van LAN-olva minden, ott más kérdés....
Persze nem veszekedni akarok, csak vannak ilyen helyzetek is.#9508
Köszi!
Igen, közben van időm, olvasok ezerrel és okosodok! De köszi az infókat! -
retesz147
addikt
válasz
junkpod #9497 üzenetére
Köszi!
Leírás alapján van hdmi in/out is és a tv-n is van hdmi arc(de mielőtt megveszem, személyesen is lecsekkolom).
Akkor az a lényeg, hogy a box megbirkózik ezzel a feladattal és nem lesz semmi hang mizzériám, igaz? Android alatt youtube/játék alatt sem?köszi!
@Cold5
"Az elmúlt 2 hónapban 2 pendriveot sem kaptam meg (courtesytrading), amivel eddig semmi bajom sem volt..."
Sajnos nekem is úton van egy pendrive, ami 18 munkanapja nem jött meg tőle. Régebben 10-13 munkanap volt a max, kezdek aggódni, bár tudom, hogy most a kari miatt dömping van. -
zodes
aktív tag
válasz
junkpod #9457 üzenetére
Idefigyelj Junkpod! Nyílván, ha lehetőségem lenne rá LAN-on használnám, de sajnos nincs. Azért, hogy a másik szobába is tudjak filmet nézni, mikor az asszony a TV-t nézi, nem fogom szétbombázni a lakást és behúzni egy LAN kábelt. Szerintem mindenki ebben a cipőben jár aki wifin akarja használni.
Neked ne fájjon! Fáj ez nekünk eléggé!
Akkor nincs más megoldás, mint a wifi részét felturbózni!
Hétfőn beviszem a munkahelyemre, szétszedjük és meghekkeljük hardweresen!
Úgysem adom fel!Most már csak az bosszant, hogy nem vettem inkább egy OrangePI-t ! Hasonló árban gyönyörűen műkszik!
-
mexel
veterán
válasz
junkpod #9241 üzenetére
Azért talán egyszerűbb egy box mint kiépíteni egy házimozi rendszert amit úgysem használnának, mert csak a tv-n hallgatják a hangot. 75 éves illetőről beszélünk most aki nem fog erősítőt kapcsolgatni stb. Ráadásul árban sem ugyanaz azért.
Itt most nem az volt egyébként a kérdés hogy hogy alakítsam át a szobát, hangrendszert tv-t stb, hanem hogy a box jól kezelhető-e, a Geekbuyingos jó-e mert pl több típust láttam, stb.
Mindegy, rendelek egyet onnan aztán meglátom mi lesz. -
mexel
veterán
válasz
junkpod #9194 üzenetére
Mégpedig léteznek lapos tv-k DVB tuner nélkül is
Ráadásul az a baj hogy 1 HDMI van a tv-n, és ezért kellene egyesíteni az eszközöket. HDMI-n most a Strong STB van hogy jó legyen a tv kép minősége. Van még egy WD TV médialejátszó és egy sima Androidos TV box, nem is emlékszem milyen típus. Az már talán kompozittal van bekötve. Így nem túl jók. Ezért ha egy készülék kiváltana mindent hogy kihasználhassam az összesen 1 HDMI bemenetet az lenne a jó.
Erre kell a DVB-s média lejátszó kodival. Így is kompromisszum lesz a médialejátszó rész, mert úgy vettem észre eddig több boxon is hogy sem képminőségre sem kezelhetőségre nem érnek fel a WD TV-hez sajnos. De ez már más kérdés, nem ide tartozik. -
blakey
titán
válasz
junkpod #9193 üzenetére
MXIII-al semmilyen gond nincs, sőt, szerintem az egyik legjobb doboz a sima MX melett, gondmentesen működik mint régen egy Popcorn, Dune médialejátszó, bekapcsolom, használom aztán kikapcsolom, ennyi, közben meg semmilyen probléma nem merül fel. Nálam soha semmilyen gond nem volt.
-
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #9141 üzenetére
A W755-ös Sony tévére fel tudja tenni a Kodi-t, mert androidos a tévé. Sajnos az alapmodell tévékben gyakran csak 50Hz-es panel van, meg kell venni a felsőbb kategóriásokat, ha jó képet akarsz. A FullHD felbontás is kezd csúszni a belépő szint felé, éljen a marketing és a 4K. Van erre egyébként külön topik, milyen lcd tévét címmel.
-
Cs.I.T.
csendes tag
válasz
junkpod #9139 üzenetére
Azért mielőtt ezt a tanácsod adtad igazán átolvashattad volna magad is az összefoglalót.
Rájöttél volna, hogy abban nincs leírva a LE magyar nyelvre állítása.
Magam is ezzel szívtam a 09-esben.
Az én megoldásom ez lett:System ==> Settings ==> Add-ons ==> Search (itt beírtam, hogy hungarian, és a találatul kapott nyelvi csomagra, install )
Majd ezután:
System ==> Settings ==> Appearance ==> International ==> Language : magyarra állítaniPersze mindezek előtt legelőször a hálózatot kell beállítani.
-
hevizms
addikt
válasz
junkpod #9032 üzenetére
Elnézést nem olvastam.Mivel nem volt még ilyen készülékem(most már van mert közben meghozta a postás),így elolvastam az összefoglalót és feltettem a kérdést.Nekem utána mondták ezt a 009-et.Nem gondoltam hogy vissza kellene olvasni 8900 hsz-t.
Bocsánatot kérek hogy ilyen béna vagyok. -
blakey
titán
válasz
junkpod #9035 üzenetére
kszaq 1 GB-os cuccokkal rendelkezik és azokra fejleszt, médialejátszóként tökéletesen elég az 1GB RAM, tele van enyém is kiegészítővel, semmi gondja nincs az 1GB RAM-nak, hangsúlyozom, mezei médialejátszónak ahol senkit nem érdekel, hogy mennyire csicsás a felület csak a normális lejátszás a fő szempont. Nálam a skin is gyári, stb, alig használ 2-300 MB-ot.
Lehet sokmindent szépíteni, de alap médialejátszásra elég az 1GB. Minden másra ott a 2-3-4GB RAM.(#9037) sp8787
Frissítés után már nem kell, csak betallózod az Update mappába és kész. Friss SD-kártya telepítésnél át kell nevezni. -
Beni2360
félisten
válasz
junkpod #8952 üzenetére
Hát én is csináltam egy új kártyára ezt a rendszert: LibreELEC-S905.aarch64-7.0-devel-20161028232312-r23412-g028df0e.img - de a flack alatt lefagy - meghal az egész rendszer és csak tápkihúzással lehet ismét elindítani.
Mini mx-g 2/16 Gb Bármit állítok a hang kimenetre fagyi. Pisztáciás is van.
----------------------------------------
Kodi audio quick settings - jöhetne de magyar nyelven. -
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #8954 üzenetére
Köszi! Ha jól olvasom, 50Hz jobb a 24p-hez, gondolom a 25p, 50p-hez, meg pláne.
-
-
válasz
junkpod #8579 üzenetére
Azt írja kszaq hogy update el simán lehet frissíteni Kryptonra és minden menni fog(gondolom első indításnál frissíti azokat a kiegészítőket/addonokat amik nem jók a régi Jarvis ból) de utána már vissza nem lehet drowngrade el menni Jarvis ra!
De az LE saját beépített biztonsági mentése nagyon jól működik, és mindent le ment ha csinálsz egy mentést vele még a Jarvis rendszeren és mégse jönne be a Krypton(nálam fagyott elég sokat mind2 boxomon és nagyon nem teccik hogy az óbetüs infót nagyon le minimalizálták, alig mutat valami infót de ez ugye sajnos a Kripton bűne) csinálsz egy tiszta telepítést Jarvis al és vissza állítod a biztonsági mentésed és minden olyan lesz mint régen!a devel verzió meg nem csak 905X re tartalmaz hibajavítást, nálam is érezhető mint ahogy írtam mind két S905 boxomon jobban megy!
-
válasz
junkpod #8577 üzenetére
Érdemes inkább a legutolsó 2016-10-28 devel verziót használni elég sok hibajavítás van benne! És elvileg megy vele már a 905X -en az analóg kimenet is
4K scaling patches from LE master
audio passthrough patches from LE master (slightly adjusted)
a bit lower memory leak (unfortunately it's still there!)
analog output on S905X should work now (untested)
ability to update device tree by simply throwing it
with update image into Update folder (untested)És valamit módosított az audió résznél is! MiniMX és MiniMX III is nagyon jól megy vele, és tényleg jobb a memória kezelés is, a MiniMX nél 50.gigás BD-iso nézése alatt több mint 500.mega szabad ram van!
-
a8l
aktív tag
válasz
junkpod #8386 üzenetére
Tényleg megy hibátlanul a DD DTS hang a minix-es kodiban. Eleinte azt gondoltam hogy ez hang akadás hardverhiba, de szerencsére nem az, a szar szoftvert meg csak kijavítják idővel.
Sajna néha kilép hibával, nem túl sűrűn de azért előfordul ami elég bosszantó.
Szerintem lesz jó egyszer a 912-es box is. De addig is használható valamennyire. -
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #8258 üzenetére
Nekem megint elfelejtette. Beírtam a 0.hu.pool.ntp.org-t is. Egyből bejött, kikapcsoltam, elfelejtette. Hálózat rendben, mégsem kéri le. Bekapcsoltam a Várakozást a hálózatra a Kodi indulása előtt, nem felejtette el, másodszorra igen, miután be-ki léptem a menübe, az idő is átváltott. Megkértem kszaq-t ha lehet tegye be a teljes RGB-t, meg az idő elállítódásra is találjon megoldást.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #8215 üzenetére
Köszi az ötletet! Nekem Androidból átlépve sem frissítette az időt. Ide beírtam, hogy time.nist.gov, egyből megjavult. Kikapcsolt állapotból kell 1-2 mp míg megtalálja, gondolom erre van a "Várakozás a hálózatra".
Ljizsef
Azért ha lesz teljes RGB, kipróbálom. Sötétben nézve a világos jelenetek még túl világosak, ezen a fényerő csökkentése sem segít.
-
válasz
junkpod #8229 üzenetére
Nem kell telepíteni semmit! Ha nem jelenik meg a nyelvek között csak az Angol elég ha belépsz az addonok közé és azon belül Kodi kiegészítőkhöz, pár másodperc és megjelennek a kiegészítők ezután ki lehet már lépni nem kell semmit telepíteni mert ha vissza lépünk a nyelv választáshoz már ott lesz az összes kiválasztható nyelv!
Valamiért ez egy BUG az LE be, legalábbis nálam 20.alkalomból talán 1-2X jelenik meg egyből első telepítés után a nyelv, de ha a fenti műveletet végig viszem mindég megjelent az összes nyelv kiválasztása, és még a beépített kiegészítőket is elkezdte le frissíteni magának a kodi
-
pinnacle
nagyúr
válasz
junkpod #8227 üzenetére
OK! Köszi! Ha valami gond lesz, kipróbálom. Egyelőre semmi probléma, nagyon tettszik, már nem is olyan világos a képe.
1080p60Hz-en nézem, mint a monitort. Filmek kattintás után 4mp-vel indulnak, pedig a routerem csak 100Mbps TP-Link 741ND.
Pelican itt még a 007-is így van. Ez viszont jó ötlet. "Aki nem szégyenlős, beírhatja a PH! adatlapjára is a lejátszója típusát." Egyelőre maradok, a működő rendszeren ne változtass mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest