- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pixta78 #65690 üzenetére
Az biztos hogy nem mai(9.éves) darab az a 2Terás WD Green, és új korában sem remekelt, ha nincs tele írva a 2tera és nincs szarrá töredezve akkor bírnia kéne a 400.as Jelly Fish-t is ugye ez kb ~50.Mega/sec es olvasást jelent a HDD.nek ennyit bírnia kell ha a 2.említett dolog nem áll fenn.
de S905 és S912. BOX al nem fognak akadás mentesen menni a 200+ os Jelly Fish-ek.
S912.is max a standard 4K UHD 140.es Jelly Fish-t bírja akadás nélkül!S905X2 és X3.al a 400.as is akadás mentesen megy!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
pixta78 #65691 üzenetére
Bár nem egy csúcs winyó, de nem hiszem, hogy azzal lenne gond. Az i5 mellet van valami dVGA, vagy csak az IGP? Annak az IGP-nek ez már bőven lehet sok is. Átállíthatod szoftveres dekódolásra, úgy izomból tolná a proci, talán úgy többet bírna, de ez így nem egy optimális dolog hosszú távon. Az se mindegy mivel játszod le... De amúgy miért pont itt és miért nem az UHD filmes Topic-ban kérdezted?
-
-
Beni2360
félisten
válasz
pixta78 #65420 üzenetére
Na visszaraktam a HDD-m és megnéztem miképpen kell böngiből hozzáadni. Csináltam egy képet. Nem egy profi rajz.
1 lépés klikk
2. lépés és megkeresed a letöltött torrent fájlt, majd Upload.
De még ott van ha a link alapján szeretnéd letölteni.
Alatta meg a letőltési útvonal. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
pixta78 #65434 üzenetére
Mit is pontosabban? Azért kérdezem, mert én nem használok boxon torrentet, de minden héten felmerül a kérdés, és mindig jön rá 5-6 válasz, mindig más, máshonnan linkelve.
Szívesen kicserélem a tutira, ami a legkönnyebben kezelhető, telepíthető. Lehet akár két vagy három verzió is, ha valaki összeszedi az infókat ez ügyben.
Az összefoglalóban a 36-os és 66-os pontban vannak torrent kliensek linkelve. -
Beni2360
félisten
válasz
pixta78 #65428 üzenetére
Hát mivel már több mint 3 éve nincs a gépi letöltés nem nagyon tudom. De ha egyiknél sem jelölöd be, hogy automatikusan a kezdje letölteni akkor nem a letöltésre kattintasz hanem a Transmission Remote GUI-ban a mappa ikonra klikk és megkeresed a letöltés és akkor az fogja kiválasztani mivel ott hívtad be. Na de ez itt Offolom.
-
Beni2360
félisten
válasz
pixta78 #65420 üzenetére
Töltsd le a Transmission Remote GUI a gépedre és abban eléred és állandóan tudod felügyelni és nem kell a böngiben vacakolni vele.
Böngiben letőltöd és rákatintva felugrik az progi ablaka. Vagy a TR-ből megkeresed a mappát ahova mentetted és katt. -
Ra3
őstag
válasz
pixta78 #65223 üzenetére
Köszi, közben kicsit még kutattam itt és találtam képeket, szét is kaptam gyorsan, és tényleg van mit javítani rajta, az a vastag szivacs ami rajta volt valóban nem túl bizalomgerjesztő.
Ha kiveszem a szivacsot akkor a fémlap el fogja érni a proci tetejét?
Van itthon paszta és az a rózsaszín 6w/mK-s thermal pad is, melyik lenne a jobb? -
gyűrű
addikt
válasz
pixta78 #65143 üzenetére
Valamelyik gombra mappelni kell a Playerprocessinfót.
vagy másikra a debuginfót.
De skinfüggő is.
vagy bedugsz egy billentyűzetet és Debug: ctrl+ Shift+o billentyű
Playerprocessz: o billnetyű. -
DJGABI
addikt
válasz
pixta78 #64664 üzenetére
Nekem még a 2 ünnep között megjött
Tudom-tudom, néztem volna rendeléskor, de most nézem, ahogy beüzemelem: oké hogy izmosabb, meg 9es droid. De csak 8 giga ROM? Hát basszus, lehet nálam nem lesz hosszú életű. Droid alá számomra az édeskevés.
(#64661) Csicsóka smart home rendszert próbálnék csiholni, gondolom nem árt a frisebb rendszer. Nem is néztem a debian támogatott-e még..
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
pixta78 #63138 üzenetére
Nem.
(#63139) pinnacle: Nincs. Vagy átviszi, vagy nem.
Mind két esetben: a sávszélesség a fontos. 4K / HDR-hez 18GBit/s-es kábel (Premium plecsnis, de e nélküli is jó, ha ott a sávszél adat) kell, sokszor a régebbi, a boltokban még 1.4-eskén árult "High Speed" kábelek is megfelelnek. De a tuti a Premium.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
pixta78 #62854 üzenetére
1.4 tuti nem engedi át a 4K / 60Hz-et és a HDR-t sem. Vagy a Box optikaiára, vagy a TV optikaiára kösd a az AVR-t (majd hallgatózz melyik a jobb), vagy ha van ARC-os HDMI csati a TV-n és az AVR-en is, akkor úgy kösd össze. Elvileg ez utóbbi lenne a legjobb neked, kérdés, hogy a TV melyik kimeneten, milyen hangsávokat tud továbbküldeni. De így többcsatornás HD hangjaid tuti nem lesznek max DD és DTS. Ahhoz direktbe kellene kötni a Box-ot az AVR-el HDMI-n.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
pixta78 #62759 üzenetére
Nekem az Android-os File böngészővel nézve nincs semmiféle /system/etc/ mappa. A Box-on Android 9 van. SAMBA-n megpróbálnám elérni, de nincs SAMBA bekapcsolási lehetőség a Box semelyik menüjében. Telepítek akkor valamilyen SAMBA app-ot rá, hátha azzal működik, de ha a saját file kezelőjében nem mutatja ezt a mappát, akkor nem tudom mi lehet...
-
válasz
pixta78 #62760 üzenetére
Eddig használtam a droid-ot:
PL.- Horizon Go
- Chrome böngésző ( ha iptv-hez le kellett tölteni listát)
- Google Drive ha kellett valami repo, vagy m3u..
- Youtube ( CE-n nem próbáltam még idő hiányában a youtube-ot, nem tudom mennyire megszokható)szerk: a fájl átvitelt FTP-n keresztül is meg lehet oldani
akkor ez pipa
-
solo18
csendes tag
válasz
pixta78 #62622 üzenetére
Szia,
köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
Egyik kérdésre sem találtam megoldást a tartalmas leírásban.
Az 1-es pontra máshol találtam meg a megoldást.
A 2-es pontra remélem az NFS fájlmegosztás lesz a megoldás. Hamarosan kiderül..
Feltettem egy Libreelecet, ami úgy tűnik megoldotta a 3. pontot.
A 4. pontra pedig szerintem nincs lehetőség.Köszönöm a nem segítséget
-
kenand
veterán
válasz
pixta78 #62683 üzenetére
Letöltesz a boxra egy file managert a store-ból és azzal ki tudod másolni Andridból az SD-re vagy egy pendrivera.
Itt vannak a CoeElec remote-ok (nem a remote.conf típus)
-
válasz
pixta78 #62320 üzenetére
Egy gigabites lan al szerelt S905x2 box lenne a legjobb erre pl.: Beelink GTmini-A x96max is jó lenne ha tudsz még X2. est belőle, mert már kb mindenhol X3. at árulnak belőle
-
Ejelhar
senior tag
válasz
pixta78 #39600 üzenetére
Ha ilyen van, szerintem ilyenkor kell "szakaszolni". Hol a hiba?
Hardware lenne? Ideiglenesen egy eszközre kéne tenni az egymással kommunikáló eszközöket és úgy ellenőrizni, jelentkezik a hiba?A win10 otthoni hálóját véleményem szerint hanyagolni kell, rendes user/password + megosztás, és megy.
-
Beni2360
félisten
válasz
pixta78 #39600 üzenetére
Most nincs hálózatom - csináljál. egy kipipálás csak.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
pixta78 #39598 üzenetére
De ezek szerint SMB-n sem okay, mindkét irányban ilyen?
Ha igen, akkor meg kéne próbálni egy másik switchel, kölcsönkérni akár próbára, vagy egy 4 ezer forintos eszközt közbeiktatni. (nekem pl. nem szereti a routerem LAN portját a Venz 10 pro, ahhoz van közelebb, de mégis egy távolabbi switch-en lóg, mert ugyan igen ritka az ilyen összeférhetetlenség, de előfordul).
-
Ejelhar
senior tag
válasz
pixta78 #39589 üzenetére
X96 nál tapasztalt valaki LAN hibát? ... Plex kliensen nem indulnak a filmek, azaz csak random valamelyik ès az is döcög, mintha ezerrel transzkódolna! ... és a DLNA is ilyen, közben SMB-n semmi gond?
Szerintem beazonosítottad a hibát. Olyan nincs, hogy -otthoni körülmények között, amikor a helyi LAN szabadon hozzáférhető, azt nem korlátozza tűzfal- a hálózat csak bizonyos protokollon szűrne, mert ilyet nem tud. Ha az SMB jó helyben, ugyanakkor a Plex vagy a DLNA nem, akkor ez utóbbi szerverekkel van a gond, valszeg úgy gondolják nekik nem szabad ennek az eszköznek odaadni a nyers stream-et, feltétlenül át kell alakítaniuk.
-
Polllen
nagyúr
válasz
pixta78 #29435 üzenetére
4K HDR-re sima S905 nem jó. S905X-n nincs gigabit LAN, uh maradt az S912. Ez utóbbi továbbra sem ajánlott a támogatás miatt, de ettől még több fórumozó is használja nagy megelégedéssel.
Esetleg megfelelő kompromisszum lehet az S905X egy gigabites usb-s modullal. Természetesen ekkor az usb 2.0 sebessége lesz a szűk keresztmetszet, de az is több, mint a 100 Mbit és elméletileg elég a 4K-hoz.
Mivel nem megy az angol, így én a helyedben a biztosra lőnék, ami jelenleg az S905X. Bármi gond van, itt tudnak segíteni. S912-nél ez necessebb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest