- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
junkpod #19862 üzenetére
Ha a feliratok.info felől közelíted meg a letöltést, akkor ott van melyik felirat, melyik release-hez tartozik. Nem nagyon tapasztaltam még, hogy csúszna a feltüntetettekkel. Esetleg téves feltöltéssel, de azokat javítják.
Ha a két release felirata azért csúszik, mert eltérő az eleje (stáblista, plusz reklám stb.), akkor a +/- csúsztatással korrigálható. Ha az fps miatt csúszik, akkor folyamatosan növekszik, vagy csökken. Ezen a subtitle workshopban lehet segíteni az fps állításával. -
kmarci25
veterán
válasz
junkpod #19862 üzenetére
Saját megfigyelés alapján ez két dologtól lehet:
- más fps változathoz készült a felirat, tehát a felirat 30 fps-es, a film pedig 23,xxx.
- a sorozatepizódoknál a "reklám" vágásoknál (amikor hosszabb ideig fekete a képernyő) eltérő hosszúságúra hagyják a reklám előtt-után részt.Az első eset a nagyobb szívás, mert ilyenkor hiába állítasz be csúsztatást, pár perc után ismét elcsúszik, szerencse, hogy ilyen problémával több éve találkoztam utoljára. Szerintem a Te esetedben ezzel találkoztál. Egyébként subtitle workshoppal 2 kattintás átállítani.
A második annyira nem gáz, csak idegesítő, amikor a reklámhellyel teletűzdelt epizódok (kb. 10 percenként) feliratát folyamatosan állítgatod.
-
mexel
veterán
válasz
junkpod #19760 üzenetére
Köszi az infókat, közbentovábbgondoltam. A telefonról -tabletről lejátszás sajnos nem működik, több okból. ( másrészt az illető maradi, és hifigyűjtő, soha nem fog elfogadni egy olyan lejátszót amit nem lehet a polcra tenni és kézből működik
. És ez nem vicc. Tabletet találunk itt elfekvőben, ami arra kell hogy éppen lássa melyik csatornára vált)
Talán a raspberry+hifiberry jó lesz zenelejátszónak is, egy külső 500-as ssd-vel flac és tömörítetlen albumokhoz amik még nincsenek meg neki cd-n, mert ilyen irányú elképzelés is volt, de a pc-laptop külső dac-al neki nagy kihívás volna. Talán így megoldhatnánk, a hifiberrynek talán már van elfogadható hangja. Ennek majd utána kell olvasgassak, és a volumio-nak is, de ez már itt off. Úgyis csak ősszel lesz időm, megbeszélem vele, egy költségvetést csinálunk és meglátom mi lesz.
Egyébként milyen bt adapter tudja jó minőségben átvinni a hangot? Még soha nem próbáltam, egyet azért itthon kipróbálnék.
Ja, és még egy kérdés: BT adapterrel az analóg rész kiiktatásra kerül a mobilbó ha jól sejtem, itt a minőséget a BT adapter átalakítója határozza meg. Mert látok már 10-ért is de a határ a csillagos ég -
Klown
aktív tag
válasz
junkpod #19741 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Az Android alatti Python hibát egy újratelepítés megoldotta.
Így már minden szipi-szuper!
Ill. már csak egy kérdés merült fel bennem: ha az Android-ot restart-olom, akkor a L.E. boot-ol. Van arra mód, hogy én válasszam ki, hogy melyik OS induljon? (Kicsit kényelmetlen, hogy ha Android-ot akarok használni, akkor először meg kell várnom, hogy beboot-oljon az LE, majd ott egy reboot from internal-t választani, s csak ezután indul az Android.)
Üdv: Klown
-
Klown
aktív tag
válasz
junkpod #19737 üzenetére
Szia!
A 60Hz-cel nem tudom, hogy mire gondoltál, vagy mire érted?
A képfrissítési frekvenciával nincs gond egyik OS alatt sem. (Nyilván az Android alatt nem tud spec. frissítési frekvenciákat, csak fix 60Hz-et.)
Lejátszás LibreELEC alatt sima, mint a babapopsi. Röccenésmentes! Főleg, hogy azon a képfrissítési-frekvencián küldi ki a TV-re, mint a videó fps száma. (Ez a kadenciahelyesség, ha jól sejtem?!) Csak a menüben vannak torpanások. Pl. kikapcsolom, s vár egy 10 mp-et, mire ténylegesen kikapcsolja a box-ot. Addig látszólag olyan, mint ami lefagyott, de utána összekapja magát és megcsinálja. Én arra tippelek, hogy swap-pel, mert SD kártyáról fut a L.E. és nem a belső tárhelyről. (Az Android-ot nem akarom letörölni emiatt!) A LibreELEC-et az összefoglalóban lévő linkekről szedtem le. (A legfrissebb j verziójú .img és a hozzávaló 2gb_1000m.dtg)
Android alatti gyári Kodi-t azonnal frissítettem a Play áruházból. Az is a legfrissebb. Induláskor figyelmeztet, hogy letilja a Python-os lib-eket. Na ezt vajon, hogyan tudom kiküszöbölni, frissíteni újabbra, hogy ne tiltsa, vagy legalábbis ne figyelmeztessen erre mindig?
Köszönöm!
Üdv: Klown
-
blakey
titán
válasz
junkpod #19665 üzenetére
Az jó úgy ugyanis az nem a HDMI passtrough-ra vonatkozik.
Indiant, megnéztem a 7-es verzióval és azzal is jó a tesztfájl. Nem tudom miért nem működik nálad. Milyen erősítőd van? Miz ír ki amikor az anyagot próbálod?
syler123 frissítésnél simán update mappába teszed az img.gz-t vagy a .tar fájl és újraindítód a boxot. -
Oldman2
nagyúr
válasz
junkpod #19642 üzenetére
Oké, értelek. Mint írtam, SEMMI olyan beállítási lehetőség nincs a TV-men, amit módosíthattam volna. Végignéztem figyelmesen minden egyes pontot.
Mivel úgy tűnik, a megjelenítés stabilizálódott, köszönöm mindenki eddigi építő jellegű hozzászólását!
Nem poénból bootolgattam a készüléket, hanem közben használtam az Androidos KODI-t. Ahhoz pedig kell a Reboot.
-
trance89
őstag
válasz
junkpod #19601 üzenetére
már kb 1 éve csak RMTeam és PSA releasekat szedek végülis kizárólag emiatt vettem 3db s905 kütyüt, a 2 oldal címét inkább nem írom ki, aki tudja használni a google-t annak ez is elég
mind2 csapat munkái nagyon igényesek és meglehetősen gyorsan dolgoznak
fele méretű? egy átlag 720p sorozatrész 200 mega, film 450-500, 1080p 10bit 1080p(ez csak PSA) 1,5-2GB és ez minőségben gyakorlatilag egyenlő egy bd remux-al
ADSL neteseknek ez igazi megváltás mint nekem is, 10giga felesleges adatforgalom helyett betakarom 1-2 gigával ugyanazon minőség mellett(#19603) TCr
én a 7.0.3.012k-t ajánlom, betonstabil és nincs semmi röcögés nem mint a krypton változatok esetén -
RedCat
senior tag
válasz
junkpod #19588 üzenetére
Ez hogy jön ide?
Egyébként 4k hdr-re gondoltam. Nem kell, hogy ilyen forrás még nincs is. De van. Igaz még hdmi capture-rel szedik le a lemezről, de pletykák szerint feltörték már a 4k bd védelmét is. Pl nézd meg (ha van lehetőséged) a Planet Earth II 4k hdr verzióját. Döbbenetesen szép! -
julius666
addikt
válasz
junkpod #19577 üzenetére
Ki van kapcsolva, pont azért szaggat. Ha 10 bites inputot a 8 bites hardveres dekóderrel próbálná a vas, csúnyán torzultak lennének a színek és csupa artifact lenne a kép. Szoftverből nem megy az, nincs elég kraft hozzá. Ez csak ARM, hiába a 4 mag a 2GHz-el. Illetve eleve a 10 bites H264 szoftveres dekódolásának van overheadje, erőforrás igényesebb mint a sima 8 bitesé. Meg mivel az animés elitista keménymagon kívül tojik mindenki a formátumra, talán annyira ki se lettek optimalizálva a dekóder szoftverek maguk.
Nekem egyértelműen ez a tapasztalatom, telón, tableten droid alatt se ment rendesen soha szoftverből.
-
Joshi
titán
válasz
junkpod #19454 üzenetére
Vót többször is, meg aztán többszöri próbálkozás után is a Sony tévét hibátlanul ki/be kapcsolja. zavar van a kínai erőben.
(#19455) darvinya az a gond hogy "tanulás" után nincs is IR jel, egyből megnéztem kamerába és semmi. Ráadásul a Pana BD lejátszónál van IR jel de mégse tudja bekapcsolni. Nem tudom, de szerintem az IR nem erőssége ennek a légegérnek.
-
Joshi
titán
válasz
junkpod #19442 üzenetére
"Az eredeti infra bekapcsoló jelet kell a tanítható távnak is betanitani, ha nem megy akkor nem sikerült a betanitas."
Innen indult a bibi, a furcsaság megint ott van, hogy kicsi007-nek is ugyan ilyen távja van és ugyancsak Minix Neo U1-e és neki működik. Aztán tetézik ott, hogy a Sony TV-met simán megtanulja a táv, de a Minixet is megtanulja (látszatra) aztán mégse működik. Nagyon nem vágom hogy mi lehet a gond.
De pl a Q5 Pro lejátszót se hajlandó bekapcsolni tanítás után holott az első tanítást követően azt még bekapcsolta.
Nem lehet hogy a légegeret rá kell venni hogy az Infrát tanulja? vagy hülyeséget beszélek? -
Technoman
őstag
válasz
junkpod #19281 üzenetére
Jelentem, hogy ez a utcsó, kszaq által készített 8.0.1 dev nálam jobban muszikál, mint a "hivatalos" J változat.
Tehát, akinek gondja van a többszöri visszatekerésnél lefagyó J változattal, az tegyen egy próbát a fenti dev-vel.Aki LE alatt Open Weather Map-ot használ, szerdára vegye elő a nagyi "tundrabugyiját" , mert Budapest belső kerületeire havazást ír
-
cof
veterán
válasz
junkpod #19275 üzenetére
Kicsit utánanéztem, IMDb azt írja, hogy valóban 35mm-es tekercsre forgatták 1.78:1 képaránnyal. A speciális effekteket tették rá utólag TV formátumban (CGI), no ezekhez nincs nagy felbontású forrás, ergó az egész sorozatot újra kéne CGI-vel csinálni nagy felbontásban. Bár még nem néztem bele a sorozatba de biztos sok digitális effekt van benne ha eddig még nem csinálták meg.
Bocsánat az offért.
-
csongi
veterán
válasz
junkpod #19256 üzenetére
Háát tévedtem elnézést.
Win.- Droid oda vissza , vagy Win-win. De droid-droid nem megy a TeamViewerrel. Pedig ebben nagyon bíztam.
Nekem sincs kedvem távirányítózni, meg egyebek. Van már elegendő ilyen vacak. Tovább kell ásnom, hogyan is oldható ez meg. A 7-es fő verzióba nem került már bele?
A képernyő megosztható, erre van alkalmazás, a vezérlésre nem találtam.
A franc egye meg...Elnézést!
Csak a TV-go szeretném irányítani, de a végén marad az egér bill megoldás. -
zsebacsi2
újonc
válasz
junkpod #19231 üzenetére
koszi
igazabol a HDD amin a filmek vannak ezen van, o lesz a hazban a NAS.
nekem amire igazan szuksegem lenne, hogy pl felveszek valami sajat videot a telomra es azt otthon le akarom jatszani vagy a keszitett kepeket megnezni nagyban.
az upnp-t beallitottam mar de meg nem probaltam. megnezem ezeked a kodi appokat -
adi1234
tag
válasz
junkpod #19076 üzenetére
Valószínűleg igazad van , de nem kerek valami mert kb 30 s -ig megint kiment a hang aztán elhallgatott , utána már DTS-ben sem szólt .
Lehetséges , hogy DTS -be butítja vissza . Persze különbséget úgysem hallanák .
Lehet visszateszek egy előző verziót .
Bár nem minden nap hallgatok DTS-HD Master Audio.
-
blakey
titán
válasz
junkpod #19070 üzenetére
Tudom, de a hibrid még az (újra) közzététel előtt készült és ott már eleve jól lett megcsinálva. Most hibriden vagyok, egyelőre ezt használom, de most már valóban használni szeretném uh. csak olvasom a hsz-eket, aztán majd meglátom melyik lesz a végleges.
(#19071) adi1234
Hol és mi szerint nem megy a DTS-HD? Ha a DTS-HD anyag lekeverésére gondolsz ami SPDIF-en DTS lenne az akár elképzelhető is lehet, de akkor nem a DTS-HD nem megy hanem a core hangokat nem adja ki. -
interstate76
addikt
válasz
junkpod #19011 üzenetére
A LAN-on kívülről történő eléréshez szerintem kell, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Annyira jó a Plex (a droidos kliens és a kodis kiegészítő), hogy nem is kerestem más megoldást, mióta ezt ismerem.
(#19017) blakey Nem használom a Flicker-t, bár az egyik legismertebb progi, de őszintén szólva a működését sem ismerem. Videókat is osztok, azt is lehet vele?
Az FTP-elérés pedig lehet, hogy működését tekintve szuper, de ha a nagyik szeretnék nézegetni a képeket/videókat, akkor ugye egyértelmű, hogy a plexes felület ezerszer jobb a thumbnail-ekkel, mint egy FTP szerveren matatni. Hozzáteszem: nemcsak a nagyiknak jobb, de nekem is.
(#19014) Jano_023 LE-hez bármelyik ajánlottat (lásd topik ÖF). Ha droidot akarsz futtatni, akkor nem tudom, hogy a most kaphatók közül melyikre tehető jól működő fw. De ha csak Plexre kell, akkor szintén bármelyik ajánlott mehet, a 2 GB RAM-mal szereltek közül.
-
interstate76
addikt
válasz
junkpod #19008 üzenetére
Így van. Ha nem kell hálózaton kívülre való megosztás, akkor szerintem is felesleges Plex-szel bonyolítani a rendszert. Persze van 1-2 hasznos plusz funkciója, de ha nem szeretnék semmit LAN-on kívülre is osztani, akkor én biztos nem használnám. Szubjektív magánvélemény, plexfanok kíméljenek!
Családi fotók és videók (távol élő rokonok számára történő) megosztására viszont nem találtam könnyebben konfigurálható és a végponto(ko)n az IT-analfabéták számára is könnyen kezelhető és látványos felületet - ilyen téren a Plex mindent visz. Egy szkennelés, pipa a távoli hozzáférésnél, barát meghívása opcióval gyakorlatilag ingyen lehet accountokat csinálni és különböző mappákhoz hozzáférést adni, a végpontokon pedig szép, grafikus felületen lehet nézegetni a képeket/videókat. És mindehhez egy nagyon gyengusz gép is elég szerveroldalon (is), és full ingyenes az egész (droidra megvettem a plex appot, de anélkül is ugyanígy működne a rendszer).
(#19009) Jano_023 Már írtam: LibreELEC + PlexKodiConnect és kész vagy. Bár abban nem vagyok biztos, hogy utóbbi LAN-on kívülről is működik-e, de valószínűleg igen (plexes topikban tudnak biztosat mondani).
Ha mégsem menne, akkor megveszed a droidos appot a végpontra (teljesen jó a droidos kliens).
-
Jano_023
őstag
válasz
junkpod #19008 üzenetére
Ahogy írtam feljebb, én használom ezt a rendszert otthon és semmi baj nincsen vele. De most a szüleimnek akarok egy ilyen boxot és jó lenne ha ők is látnák a tartalmat a szerveren. Ehhez kell a plex alkalmazás hogy fusson. Ami egyébként jól működik tableten és telefonon is, már többször próbáltuk. A kérdés hogy ezen a boxon is jól fut e. És hogy melyiket érdemes megvenni erre a célra. Ja és hogy milyen oldalról.
-
Joshi
titán
válasz
junkpod #18974 üzenetére
Ez akkor sem vigasztalja a tulajt, tetszik érteni? Ráadásul nagyon sok ilyen sírás van itt a fórumon, szóval nem egyedi az ilyen és hasonló "inkompatibilitás". Nem véletlenül írtam, hogy a drágább Amlogic-os boxokat érdemes venni, mert azokkal sokkal kevesebb az "inkompatibilitás". Úgy látszik ez lesz az újabb megfelelő jelző az "olcsó húsnak híg a leve" lejátszókra.
(#18975) Beni2360 vásznat nem hasonlítunk tévéhez.
Blakey azt írta hogy nekem Triluminos IPS Sonym van, de azon nem veszem észre a különbséget mert IPS. Te meg jössz a vásznaddal?
Kedves kontraszt elvtárs, ne szórakozzunk már. -
Joshi
titán
válasz
junkpod #18962 üzenetére
Még mindig nem tudom mi volt a probléma, de nem ez a lényeg. Ha valami nem működött jól, de mondjuk a Minix-es boxoknál ugyan ennél a tévé készüléknél nem jeleztek hibát akkor nincs miről beszélni. Pont.
"Újabb csúsztatás:"
Akkor mondj egy neves gyártót akinek van Amlogic S905-ös terméke. -
Joshi
titán
válasz
junkpod #18950 üzenetére
"Látom nem érted a problémát"
Én a te hozzászólásodra reagáltam és megmondom őszintén fogalmam sincs mi a probléma, de ez nem változtat a tényeken mert ettől még probléma marad. Nehézkes lehet eladni egy olyan terméket ami valamiben hibás, persze nem lehetetlen.(#18948) Indiant ezek után egyre inkább így érzek én is.
-
-
dugesz77
őstag
válasz
junkpod #18650 üzenetére
Ezt érdekesen adták ki itt a cikk róla.
-
Joshi
titán
válasz
junkpod #18629 üzenetére
Amikor először írtam erről a problémáról sokan nem is tudtak róla hogy létezik, aztán jónéhányan kipróbálták a videókat és kiderült hogy pedig vannak akadások. Persze furcsa az egész, de akik panaszkodnak a 8-as LE-re gondolom nem véletlenül teszik. Nálam a Minix Neo U1 8.0.1g bizony néha akad főleg a Panasonic_Barcelona videónál, de a Taiwanos video se az igazi sőt, én látok megröccenést a kínai hidegtálas videónál is. Nem fikázásból írtam a problémáról, egyszerűen csak leírtam a tapasztalataimat. Amúgy se én fogom használni legkevésbé 4K anyagokkal, amúgy egy jó kis lejátszó a Minix habár 40K-ért legyen is az.
-
blakey
titán
válasz
junkpod #18629 üzenetére
Gyakorlatilag tök ua. a tapasztalat mint nálam, de még valakinél szintén hasonló, szóval vannak itt érdekességek, az okát nem tudom, de továbbra is arra gyanakszom, hogy valamelyik beállítás az oka.
(#18631) Joshi
Pont a Barcelona videó az ami az elején 2X megröccen utána tényleg vajsima, ha akarod levideózom, bár nem biztos, hogy visszadja az eltérő fps miatt. Csak a Taiwanos videónál vannak gondok, ha az vesszük.
Egyébként én sem csak azért írom le, hogy jó, mert ellent szeretnék mondani, semmi érdekem nem fűzödik hozzá és engem is zavarna ha valami nem jó, de sajnos kénytelen vagyok ellentmondani a tapasztalataidnak, ugyanis nálam a Neo U1-en 1 videótól eltekíntve hibátlan, és talán most van az első alkalom, hogy junkpod is ugyanezt tapasztalta, pedig volt már, hogy a szememre vetette, hogy valószínűleg nálam van egyetlen hibátlan box. -
Indiant
addikt
válasz
junkpod #18612 üzenetére
Az ok, csak akkor a teszt nem valós.
..de végül is mint kiderült nekem is kavarás van az erőben.
Mert ugye ha a Rendszer-ben 4K-ra állítom a Kodi-t vagy LE-t, akkor már a gép menüje is "nincs jel"-et ad a tvn. ...de a videó tulajdonságainál lejátszás közben 4K-nak írja.
Illetve még ugye felmerül, h. akiknél jól működik, azok 4K-s felbontáson próbálják-e.Az m2ts-es Samsung fájl működik tökéletesen. Nem akad.
-
-
sp8787
addikt
válasz
junkpod #18368 üzenetére
Ugy nez ki ezt javitotta. A 29.97,30,59.94,60 is jonak nez ki eddig bar nem tokeletes.
Azert ez a 8-as jatek eleg jol bizonyitja ,hogy egy tesztcsomag kb semmit nem er.
Az egvilagon semmit ,legalabbis nem tul sokat jelent ,hogy egy 30s-os vagy 1-2 perces mintat lejatszik hibatlanul vmi vagy nem. -
sp8787
addikt
válasz
junkpod #18321 üzenetére
Csak kicsit surun valtogat frekvenciat.
Pl. inditaskor 60-rol 60-ra na ilyen sem volt azelott.
A szebb az hogy egy 60-as lejatszasnal menetkozben valt 60-rol 60-ra.Amugy jobb mint az elozoek 60nal meg nem lattam hibat de 29.97-nel siman elo lehet tovabbra is hozni.
Igaz menetkozben meg nem jott elo. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #18327 üzenetére
Kösz a 8f élményeket, kedvet is kaptam a frissítésre 7.0.2.009-ről. Találtam még egy sd kártyát, így kockázat menetesen tesztelhetem.
Juteszembe hétvégén felraktam M18-ra a Minix Neo U1 FW12 firmware portot. Szép és jó, működik, de arra jöttem rá, hogy semmit nem tudok az androiddal kezdeni, semmi nem jutott eszembe mire jó az android a tévén, így nem is nagyon tesztelgettem. Van benne gyárilag többféle launcher, SPMC, MX Player Pro, meg egy csomó program. A gyári távirányító nem működött, csak MX3 légegérrel tudtam irányítani, de a remote.conf másolgatással ez biztos megoldható valahogy.
Ui.: az MX64 még mindig 2G/8G. -
syler123
veterán
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
junkpod #18299 üzenetére
Úgy néz ki megoldott lesz a frissítés a következő buildtől kezdve: Custom update Channel for S905/S905X
-
blakey
titán
válasz
junkpod #18090 üzenetére
Az AAC 5.1-et még nem néztem meg, jó hogy írod, ma megnézem. Dupla fps-t nem tapasztaltam, a tv csak 1X vált frekit illetve nálam 2 másodperces késleltetés van beállítva így nem látom, hogy mit és hányszor csinál, tehát nem tapasztalom cserébe nagyon szép és folyamatos lejátszást tapasztalok, elégedett vagyok a dev-vel.
(#18086) Indiant
Semmiben sem tér el a betűzött, számozott buildektől, minden ugyanúgy működik, update mappába másolod és újraindítás, ha nem tetszik akkor vissza a megfelelő verzió, ennyi. -
blakey
titán
válasz
junkpod #17947 üzenetére
EAC3-mal eddig nekem nem volt gondom, olvastam, hogy nálad nem működödtt de nálam azzal nem volt gond viszont ezt az AAC-t megnézem.
Ami még javítva lett az a 44,1kHz-es "audió konverzió" ami már nincs, eddig 48kHz-en tolta ki magából. De én már úgy vagyok a fejlesztői változattal, hogy gyakorlatilga tökéletes, a Jarvis buildek már nincsenek előnyben, persze ez az én véleményem. -
Suineg
senior tag
válasz
junkpod #17910 üzenetére
A sztereó hangzás is elég persze ilyen esetben, csak nincs olyan film aminek választható sztereó hangsávja van, illetve inkább többcsatornások vannak.
Egyébként meg köszönöm a támogató szavakat, még egy kérdésem maradt ki az előbb, az pedig, hogy a Minix NEO U1 automatikusan váltja-e a képfrekvenciát, de mintha azt olvastam volna róla, hogy igen...
A MALL.hu -nál is külföldre viszik szerintem garanciában javíttatni, ez persze egy 10 ezres kérdés, hogy megéri-e jobban egy távirányító pluszban illetve a maceránsabb (drágább) postázás külföldre ha valami baja lesz garanciában.
Itt a döntésben segítene, ha valaki megmondaná, hogy a Minix NEO A3 táviránytó kompatibilis-e a készülékkel?!
..s mégegyszer köszi fiúk!
-
Nerazim
őstag
válasz
junkpod #17871 üzenetére
Sziasztok!
Tervezek venni a közeljövőben egy ilyen boxot. Szívem a "C" kategória felé húz (meg a pénztárcám) viszont én elég sok feliratos filmet nézek és olvasom, hogy annál néha néha laggol a szerkezet. Van esetleg olyan ebben a kategóriában ami folyamatosan tudja lejátszani, nagyon nem bírom elviselni, ha szaggat egy film akár piciket is. Vagy ez inkább LE verzió függő? -
interstate76
addikt
válasz
junkpod #17853 üzenetére
Rengetegszer beszéltünk itt pl. RK CPU-s eszközökről, sztem ez is bőven elfér. Emellett ezzel a chipsettel akár valós is lehet, amit írnak.
(#17854) Beni2360 Natív lan-nal és satával, figyelembe véve a gép teljesítményét igen, én nem ismerek ennyiért ilyen kaliberű masinát. Emellett SF expressz szállítást választva - állítólag - nem lesz ÁFA. Nem tudom, hogy igaz-e, nem próbáltam.
(#17855) djnice Mármint ez a Zidoo X8? Ebben más a CPU, más a GPU és nincs rajta sata. A többi stimmel. A Himedia Q10 PRO-ban van ugyanez a CPU, "csak" az 200-250 USD, amit én linkeltem, az pedig 130.
(#17857) djnice Látom, javítottad. Szerintem maradjunk annyiban, hogy 130 USD-ért ez a hardver nagyon ütős - én legalábbis nem tudok hasonlóan kraftos gépről ebben az ársávban. Persze messze nem ismerem az összes kütyüt, szóval akár tévedhetek is.
-
Wasquez
senior tag
válasz
junkpod #17852 üzenetére
Sejtettem, hogy ez a felbontás nem az igazi, régen már vacakoltam ezzel, de abban maradtam, hogy ez ennyit tud!
Hálózaton mit jelent, hogy nem lesz túl acélos?
A pc monitoron volna hdmi, de nekem az lenne a lényeg, hogy a laptopomon tudjam elérni wifin keresztül, nem akarok a gép elé ülni, és a laptopon nem multimédiás tartalmakat akarok használni, csak a konfiguráláshoz kéne, hogy elérjem a box-ot!
Raktam fel cromecast-ot a laptopra, meg egy megosztó app-ot a box-ra, de valami miatt iszonyatosan lassú, ha megmozdítom az egeret, akkor 15mp-ig zöld a kép a laptopon.
telenoros D-Link DWR-116 routerem van, de már a kezdetektől nem tetszik, a huawei router, amit váltott, sokkak jobb volt! -
Wasquez
senior tag
válasz
junkpod #17843 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mire akarsz utalni?
10 év körüli samsung 82-es lcd tv, valami 1360 X 768 optimális felbontás a leírás szerint.
Nem tudom, mit lehetne beállítani jobbra ezen, hogy jó legyen a képe, nem foglalkoztam nagyon vele.
Valami nem kerek, az biztos, mert fátyolos a képe, pc, tv-box is, a beltérivel rendesen működik.
Új korában sem volt jó a pc képe rajta, nem is nagyon használtam ezért. A filmeknél nem veszem nagyon észre, hogy gond lenne. Most beállítottam automatikus érzékelésre a box-ot, de nem látok nagy különbséget.
720p volt, most átrakta 1080p-re, meg a színmélységet raktam autora.
A tv-n mit kellene beállítani? A fényerő az energia takarékosra van rakva, de nem változik nagyon, ha kikapcsolom az energia takarékos módot, csak világosabb lessz! Próbálgattam már a digitális zajcsökkentést, a kép sémákat is, de nem tudok sokkal jobbat beállítani. Lehet, hogy a tv ennyit tud, öreg már, de ezen akarom használni. Majd megnézem, a másikon is, hogy a box, vagy a tv a probléma.
De nem ez a lényeg, hanem a képátvételt akarom megoldani, hogy ne a tv-t kelljen használni.
Viszont a chrome böngésző kiegészítőket nem engedi telepíteni a pc-n, nem tudom miért, de nem tud semmit letölteni, Download interrupted hibát ír, ha meg leszedem máshonnan a gépre a kiegészítőt, azt nem engedi telepíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Formula-1 humoros
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest