Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klown

    aktív tag

    válasz junkpod #19737 üzenetére

    Szia!

    A 60Hz-cel nem tudom, hogy mire gondoltál, vagy mire érted? :F A képfrissítési frekvenciával nincs gond egyik OS alatt sem. (Nyilván az Android alatt nem tud spec. frissítési frekvenciákat, csak fix 60Hz-et.)

    Lejátszás LibreELEC alatt sima, mint a babapopsi. Röccenésmentes! Főleg, hogy azon a képfrissítési-frekvencián küldi ki a TV-re, mint a videó fps száma. (Ez a kadenciahelyesség, ha jól sejtem?!) Csak a menüben vannak torpanások. Pl. kikapcsolom, s vár egy 10 mp-et, mire ténylegesen kikapcsolja a box-ot. Addig látszólag olyan, mint ami lefagyott, de utána összekapja magát és megcsinálja. Én arra tippelek, hogy swap-pel, mert SD kártyáról fut a L.E. és nem a belső tárhelyről. (Az Android-ot nem akarom letörölni emiatt!) A LibreELEC-et az összefoglalóban lévő linkekről szedtem le. (A legfrissebb j verziójú .img és a hozzávaló 2gb_1000m.dtg)

    Android alatti gyári Kodi-t azonnal frissítettem a Play áruházból. Az is a legfrissebb. Induláskor figyelmeztet, hogy letilja a Python-os lib-eket. Na ezt vajon, hogyan tudom kiküszöbölni, frissíteni újabbra, hogy ne tiltsa, vagy legalábbis ne figyelmeztessen erre mindig? :F

    Köszönöm!

    Üdv: Klown

    [ Szerkesztve ]

    << Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Új hozzászólás Aktív témák