- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
zsebacsi2 #19239 üzenetére
Az alap felállás kicsit más, itt ne a telefont eroltesd lejatszonak. Autóban telefon csinál mindent (gui, lejátszó, mediatarolo) az autó "hifi" csak vezeték nélküli hangszóró.
Otthoni esetben a box a lejátszó és a média katalógus, hdd/nas a mediatar, erősítő+hangszóró az ami, tv a kepmegjelenito. Ezért ezeknek mind bekapcsolva kell lennie ha használni akarod.
Ezért telepítenek kell a boxra egy lejátszót (Kodi) és ennek futnia kell. A mediatarnak rendelkezésre kell állnia. A telefonra telepíteni kell a távirányító appot.
1. Sima ügy telefonos távirányítóval, de már írtam. Létezik több app is erre.
2. Szintén alap dologkent lehet yt videot osztani kodinak.
Semmi rendkívülire nem vágysz, csak más megközelítés kell. -
darvinya
titán
-
csongi
veterán
válasz
A megosztast nem ertem, hiszen a box is tudja ugyan azt. Minek ket keszuleket lekotni egy media anyag futtashoz.?
1. Tv- t nem kell bekapcsolni zenehallgatashoz. Nem kell megosztanod a youtubod sem.
Bekapcsolod a boxot, tavoli asztallal a telefonodon kezeled a boxot. Tv kikapcsolva.2. Gyermeked, youtube , vagy mese. Telefonrol tavoli asztalrol elinditod, es a telefonod szabad marad, lehet vele telefonani meg mindent, anelkul, hogy a szorakozas megszakadna a gyereknek.
3. Ha nem vagy otthon, es van neted akkor is tudsz mesetol kezdve mindent csinalni a boxon tavolrol.
4 En is igy segitek windowson mindenkinek. -
cof
veterán
válasz
Yatse app-al ez simán megoldható. Letöltöd, beállítod (párosítás a box-al), youtube appban elindítod a videót/zenét rámész a megosztásra "lejátszás a médiacenteren". Telefonon lévő anyagot alapból nem tudsz kiküldeni csak a fizetős verzióban, de a youtube megosztás gond nélkül megy, én a boxra torrentezek Yatse app-al meg elinditom a tartalmat, ha nincs a közelben a távirányító. Kodi remote app nem küldi ki nekem a youtube videót valamiért, bár nem androidot hanem LE-t használok.
-
csongi
veterán
válasz
zsebacsi2 #19235 üzenetére
Elmeletilg droid van a keszuleken igaz, es van play is ?
Miert nem toltesz le egy kepernyo megoszto alkalmazast?
Miert akarsz ket keszuleket uzemeltetni folyamatosan hogy csak az egyiken nezed?.
Mierr weben youtubozol? Van ra alkamazas.
Egyenlore probalom megerteni a gondolat menetet, hogy miert kell bele a hurok? -
junkpod
veterán
válasz
zsebacsi2 #19229 üzenetére
Rossz hír: a telefon képernyőjét nem lehet élvezhető minőségben átvinni droid alatt, Linux (LibreElec) alatt még sehogy.
Jó hír: upnp playerkent be tudod állítani a boxot Kodi alól is, ezzel bármilyen hálózati eszközön levo fájl lejátszását tudod kezdeményezni a tvboxon a távoli eszközről.
Legjobban akkor jársz ha hálóra kötött hdd-re (nas vagy routerre kötött hdd) teszel minden tartalmat és LibreElec kodival jatszod le, akár telefonos távirányító appal, tv nélkül.
Szóval go LibreElec!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged