- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
lanszelot #78047 üzenetére
Ha megy az óra akkor bootolt az Android, oké. HDMI kábel cserét próbáltál?
PC-n megy USB 3 és 2-es portban is az mindegy, BOX-on kell USB 3 portba dugni.
Áram nem kell neki, szóval nem jól csinálod mert áramra egyből elindul a rendszer.
Reset gomb benyomvatart, közben USB kábel bedug vagy PC-be vagy BOX-ba ez saját opció nyilván az egyik vége legyen már előtte valamelyikben.
Csicsókának volt problémája ha jól emlékszem egy AMD és Windows 10 kombóval, az istenért sem akarta felismerni.
-
cof
veterán
válasz
lanszelot #78039 üzenetére
Ok, ez egy brandelt X96 MAX+ egy Nexon X8 BOX. Gyanítom, hogy nem csak át van szitázva a felirat a tetején hanem más alkatrészek is kerütek bele memória chip pl.
Itt egy topik: [link]
Van itt pár firmware linkelve, ezzel működik úgy tűnik: [link]
Meg mégegy: [link]
USB Burning Tool-nak fe lkel ismernie, ha nem ismeri fel akkor tégla. Unbrick módszert keresek rá ha feismeri az UBT akkor már mehet mSD-ről is a flash.
-
cof
veterán
válasz
lanszelot #77936 üzenetére
Nem védem én nem fűződik hozzá érdekem. Nagy ebay-es voltam én is, 300+ vásárlás. Aztán észrevettem, hogy ugyanaz az Alin olcsóbb, tavaly hagytam ott az ebay-t.
Valóban nem volt még rá szükségem, de fizetik a visszapostát utólag, az Alinál eddig neked kellett állni, ha nem tudtál az eladóval megegyezni.
@kulup Na ez jókérdés, nem tudom, hogy melyik országokra vonatkozik mert nem írja.
-
oszy
veterán
válasz
lanszelot #77911 üzenetére
Nincs egy hónapja, hogy rendeltem! Nekem eddig volt 2 műszaki cikkem, ami hibásan érkezett. Mindkettő helyett küldték az újat, ahogy elküldtem a videót róla.
Simán lehet, hogy valami hamisítványt küldtek!
Én a helyedben már küldeném is vissza. Legyen igazad a visszaküldéssel kapcsolatban!
-
cof
veterán
válasz
lanszelot #77902 üzenetére
Ha nem hozzá való nem telepíti fel, update alól. Nálam sem engedte az X96 Air recoveryből már igen, de onnan bármit, nekem is téglázta amikor nem rá valót tettem fel. Akkor a tied nem is Plus2-es, jó lenne tudni hogy milyen build volt rajta előzőleg. Vagy 2 GB RAM-os.
-
stigma
addikt
válasz
lanszelot #77897 üzenetére
Hi, nem okoskodni akarok csak kipróbáltam, amit linkeltem.
Nekem is van X96 Max + 4/32-es melyet én ali-ról rendeltem, amit itt a fórumbn ajánlottak.
SD-re kiirtam az fájlt, device_tree-nél a sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb fájlt átmásoltam a gyökérbe, átneveztem, majd reset gomb nyomva + tápot adtam neki, amígy a CE logo nem jelent meg és pöccre ment a CE rendszer.Aida-t nézek de ahogy blakey is írta dajnos fake ramos verziót kaphattál.
Egy aida-t még nézek neked ha gonolod. -
cof
veterán
válasz
lanszelot #77897 üzenetére
Néztem igen, a képekről nem tudom leolvasni a memória chipeken lévő adatokat leírva meg nem látom.
A build az nálad is ugyanez amit az Aida ír? 20200626_1719
Ha igen, akkor tedd fel ezt a frissítést, hátha a jelenlegi bugos. [X96Max_Plus2_20200901-1005_4GB_update.zip]
-
joydrv
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz
lanszelot #77874 üzenetére
Ezt válaszd ki: sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb és írd át dtb.img-re. De ez jó és ez van nekem is beírva.
Itt is van egy leírás a telepítésre.
Rezet gombot már nem emlékszem, hogy hol van de
ZIP file-os update-s megoldásnál pl recovery módban indul hibával, jónak kell lennie evvel a fájllal ha nem egy fake boxot kaptál. Android alatt ellenőrizd le a box tulajdonságát. RAM LAN
Na még a telepítés elött kellene a gyökérbe másolni dolgokat, hogy a táv menjen is. Pl: remote. config , a vdf.config fájlt pedig később a hálózaton keresztül a cinfigfiles mappába kell másolni.
Ha írhatom nem kellene ilyen gyorsan haladni.
Csináltam egy videót a transmission adon telepítésre de mivel a laptopon készült nincs végig menve rajta mert nem erre való. -
Beni2360
félisten
válasz
lanszelot #77871 üzenetére
Mivel amint látom a KODI terén kezdő vagy (CE ugyan arra épül) akkor lenjelek 1 oldalt amit át kellene tanulmányozni, hogy valami megértsél az egészből. Ennek a megértése az Androidon levő KODI használatához is elengedhetetlen.
KODI 1, a további lista a cikk alján.
Majd csinálok egy adon telepítése KODI-ban videót is.
A Dual boot csak egyes készülékeken működik és van ahol bent kell, hogy maradjon az SD kártya a bootoláshoz de amit vettél (X96 MAX PLUS) oda nem kell benne maradnia. Van lehetőség az SD kártyáról a médiatár anyagát csak a belső tárhelyre irányítani a nagyobb tárhely végett a rendszer marad az SD-n, de ezek már finomítások. -
Beni2360
félisten
válasz
lanszelot #77856 üzenetére
Összefoglalóban található: Le- CE ugyan azon alapul.
66. Letöltés kezelők, letöltő kliensek, torrent kliensek LE alatt
66a. Transmission torrent kliens futtatása LE alatt
Ebben és ebben a hsz-ben is olvasható némi instrukció a hogyanról. Kezelés böngészőből a transmission remote gui-val.
Régi verzió 8-as LE-hez Csicsókától. Új verzió: Transmission-8.2.30.
Konfig fájl szerkesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest