- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
nagyfejü #91477 üzenetére
Ha követed a Kodi Nexus fejlődését, akkor feltűnhetett, hogy a Kodi fejlesztői módosítottak az SMB-n, ezáltal keletkezett egy olyan hiba, hogy nem működik az "általános" csatlakozás, csak úgy működik ha megadod a teljes útvonalat, azaz pl.
smb://felhasznalo:jelszo@ipcim/Update
, ezt már jeleztük a Kodi fejlesztőinek de 1,5 hónap nem volt elég a javításra, talán egyszer ez is megoldódik. -
-
Csabi1984
addikt
válasz
nagyfejü #88427 üzenetére
Amit kitudtam szedni az angol leírásból
"HDMI 2 (ARC) Connect HDMI input signal from a signal source such as DVD,
Blu‑ray player or game console or directly to a Digital Amplifier that
supports the ARC function. This input is equipped with the ARC
(Audio Return Channel) feature to implement audio connections and
for a full Dolby audio support.
Azaz úgy értelmezem támogatja a teljes Dolby Audiót gondolom a DTS-re is igaz.
Valamint ha netán PCM módba váltod akkor mindent 2.0 stereo hangra kever le.
Maradjon :Autó modban
idézem:
"SPDIF Mode When connected to a digital amplifier you can select PCM to have all audio
converted to a 2‑channel stereo. Select Auto to keep the audio settings as they are or
OFF to turn off." -
Csabi1984
addikt
válasz
nagyfejü #88419 üzenetére
Másképp fogalmazok
Az ARC arra való a ,hogy a TV irányából (youtbe, USB, Hálózati lejátszás, Hdmi eszközök) megszólaljanak az erősítőn azon réven, hogy ARC HDMI-re kötött kábellel küldöd az erősítőre.
Tv-től függ, hogy támogatja-e a DTS-t. Ebből szokott adódni a TV fapadosságra.Ha az erősítő HDMI-t képes fogadni akkor arra kötném mert az biztos kezeli.
Ha Boxot Tv-re küldöd és úgy mint TV küldje ki az ARC-n a DTS-t akkor a fenti példa szerint kérdéses.
Ha Tv felül küldenéd akkor a TV részletes leírását kellene megnézni, de ha leírod akkor megnézem -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
nagyfejü #87827 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy a CE alatt csak smb2 vagy smb3 van engedélyezve. A Win10 már nagyon nem szereti az smb1-et, még ha engedélyezed is a Windows szolgáltatásoknál, és felcsatolsz egy smb1-et, a köv. indításnál már nem elérhető.
A Windows egyébként nfs megosztást is el tud érni, ha telepíted hozzá a szolgáltatást. CE elérést így nem próbáltam, de egy régi NAS-t most így érek el, ami csak smb1-et tud, mondjuk az ékezetes fájl-, és könyvtárnevekkel nem boldogul a Win10.
szerk.: az nfs hozzáféréshez Win10 Pro kell, Home alatt magától nem fog menni, talán az NFSClient megér egy próbát.
-
gyűrű
addikt
-
blakey
titán
válasz
nagyfejü #84280 üzenetére
Nyomj az Androidra egy gyári visszaállítást.
Korábban nem b@sztattad a uboot-ot? (BL301)
A Reboot to LibreELEC SD-kártya nélkül is működik de akkor természetesen Recovery módba lép a box. Ha ez nem történik meg akkor bizony a droiddal van a gond és azon belül valószínűleg a bootloader-el. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nagyfejü #84119 üzenetére
Keress rá a kiegészítőknél az InputStream Adaptive-re. Anélkül nem fog menni.
-
-
Faby
senior tag
válasz
nagyfejü #84039 üzenetére
Röviden: lehet
Hosszabban:
A szolgáltatásoknál, ahol az SMB-t is engedélyezted, beállítottad, engedélyezni kell az NFS megosztást,
majd hasonlóan az SMB-hez, itt is külön-külön hozzá kell adni azokat a megosztott mappákat, amiket el akarsz érni:
De OMV-vel kapcsolatban talán több segítséget kapsz a topikjában: OpenMediaVault
-
Imi1981
veterán
válasz
nagyfejü #82479 üzenetére
Csak olyan skinekkel ami tudja! A legtöbb tudja de a gyári estuary nem. Valamelyiken agyon van bonyolítva valamelyik egyszerűbb. Ami egyszerűbb a Black glass Nova, Eminence , Amber és amit fentebb írtak (ezeket próbáltam). Persze van még pár például a estuary modv2 (nekem ez nem volt elég gördülékeny működésű).
-
mexel
veterán
válasz
nagyfejü #80814 üzenetére
Azóta sem értem haza, nem tudom mikor leszek otthon sajnos, nem rajtam múlik. De közben azt hiszem írtam hogy már csak Vontar x3 lesz valószínűleg mert nincs most egyetlen x96-om sem és úgy nem szívesen tenném ki hogy nem tesztelem le. Venni meg most nem nagyon akarok x96-ot.
-
mexel
veterán
válasz
nagyfejü #80474 üzenetére
Kb egy hét múlva leszek csak. X96-osomat elkunyizták az utolsót is, nem tudom tesztelni
De ha valaki leteszteli odaadom majd az fw-t. De semmi különleges benne, csak magyar az alapnyelv, az időzóna, plus 1-2 app és kodi pluszban. Semmi más, nincs igazi módosítás, a slimbox rom tényleg jó ahogy van kb. Az ATV-st nem csináltam csak a pie-t
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
nagyfejü #79963 üzenetére
"X96 pro nal hogy lehet a ce-t es a konyvtarat belso tarhelyre?"
NG boxoknál (S905X2, S905X3, stb.) SSH-n belépsz, és a
ceemmc -x
paranccsal tudod az sd kártyáról az emmc-re másolni a CE-t. Van lehetőség a droid megtartására is, dual boot-al, de gyalulható is.
Régi boxoknál (S905X, S9012, stb.) még azinstalltointernal
SSH paranccsal megy az emmc-re költözés."Leszednem a droidot. Apropo! Arrol hogy lehet mentest csinalni?"
ÖF 31c pontban van hozzá leírás.
-
Marcsello31
őstag
válasz
nagyfejü #79635 üzenetére
Szia! Jelentem működik nekem a CEMatrix. Már fel is flasheltem a boxomra
Azt az oldalt kel megnyitni a mit belinkeltem ott a megfelelő imgt kel megkeresni a boxtól függően, azt ki írni pendrivera, és beállítani. a megfelelő dtb fájlt kel használni ami jó a boxhoz. Nekem esetemben, egy h96max x3 boxra van felinstalálva a Matrix. a ceemmc -x paranncsal. -
Marcsello31
őstag
-
tomy86
addikt
-
blakey
titán
-
tomy86
addikt
válasz
nagyfejü #77252 üzenetére
távirányító: a remote.conf fájlt bemásoltad a configfiles mappába?
kijelző: telepítetted és beállítottad az OpenVFD plugint?
Itt egy részletes lírás. -
Imi1981
veterán
válasz
nagyfejü #74197 üzenetére
Én a tiszta telepítés híve vagyok de át lehet úgy ahogy mpo írta mpo(#74198) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Ryzen 8500G+ Kingston 32Gb+1Tb 980pro NVME SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest