Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Ha "csak" annyi igényed van amit írtál:
"Többnyire 1080p bdripeket meg youtube-t néznék rajta." meg az ethernet akkor (és itt most nem reklámozni akarok semmit) az is bőven megfelelhet neked amit én vettem. Fele annyiba kerül és EU warehouse-ban van 1 héten belül megjön és így áfa sincs, ha megfogják [link]Nézegettem windows-os alapúakat is, de úgy láttam, hogy ami normális 100 USD felett van, aztán úgy döntöttem minek olyat venni, hisz sz.gép van itthon, 3D tv is van itthon úgyhogy nem akartam 30 ezreket költeni ilyenekre...
Na persze ez saját vélemény....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS P8H77M i7 3770 3.4GHz 12GB RAM 256GB SSD 500GB HDD GTX750 komplett
- ÚJ GAMER PC-k SZÉLES VÁLASZTÉKBAN - www.olcsogamerpc.hu - 3 ÉV GARANCIA - SZÁMLA 27% ÁFA
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged