Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Sokkal bonyolultabb a szervereknél ez a kérdés
Látszik, hogy elméletben vagy képben, hogy ez hogy zajlik. A cégnél most rendelünk jó pár szervert, és annyit elmondhatok, hogy a gyakorlatban abszolút nem így működik a megrendelés. Kezdve azzal, hogy házon belül képesek vagyunk felmérni, hogy mire van szükségünk, és konkrét termékekre fog irányulni a kereslet az értékesítőnél.
Jah, és még egy apróság: nekem ugyan tökmindegy lenne a szervergyártó, de az üzemeltetés valamiért ragaszkodik a Xeonokhoz...
Lehet hogy ezzel rosszabbul járunk, de egyrészt engem ez hidegen hagy, másrészt ez a véres valóság (és nyilván nem csak nálunk működik ez igy).
Lehet, hogy azok a cégek, ahol 1000+ szerver van, másképp vásárolnak, de a kicsi és a közepes méretű cégeknél hótziher nem úgy működnek a dolgok, ahogy felvázoltad.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet hogy ezzel rosszabbul járunk, de egyrészt engem ez hidegen hagy, másrészt ez a véres valóság (és nyilván nem csak nálunk működik ez igy).