Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megvan az S25 Edge új startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
szasanyi #2068 üzenetére
Engem pedig csak az érdekel, mit tud különböző játékokban húzva a másik oldal.
Én amit tudtam megmértem a topikban, képekkel, mindennel. Többet nem tudok hozzátenni. Senkinek nem bántottam a gépét, vagy az önérzetét.
(Kivéve egy esetet, de azt ugye megbeszéltük.
)
Ugyanakkor olyankor mérges tudok lenni, amikor olyan posztokat olvasok, hogy AMD-n nem lehet játszani, meg drivergondok vannak, amikor merőben az ellenkezőjét tapasztalom.
Most egy darabig maradok piros, mert nagyon olcsón tudtam venni egy új Giga WF3 290-et, amivel ráadásul meg vagyok elégedve. Ha majd nem leszek, vagy látok meggyőző NV eredmények, akkor majd megfontolom a váltást, de legalábbis a zöld oldal kipróbálást, de addig nekem elég, ha a kíváncsiságom kielégíem itt pár önkéntes mérésének megcsodálásával.Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest