Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Engem pedig csak az érdekel, mit tud különböző játékokban húzva a másik oldal.
Én amit tudtam megmértem a topikban, képekkel, mindennel. Többet nem tudok hozzátenni. Senkinek nem bántottam a gépét, vagy az önérzetét.
(Kivéve egy esetet, de azt ugye megbeszéltük.
)
Ugyanakkor olyankor mérges tudok lenni, amikor olyan posztokat olvasok, hogy AMD-n nem lehet játszani, meg drivergondok vannak, amikor merőben az ellenkezőjét tapasztalom.
Most egy darabig maradok piros, mert nagyon olcsón tudtam venni egy új Giga WF3 290-et, amivel ráadásul meg vagyok elégedve. Ha majd nem leszek, vagy látok meggyőző NV eredmények, akkor majd megfontolom a váltást, de legalábbis a zöld oldal kipróbálást, de addig nekem elég, ha a kíváncsiságom kielégíem itt pár önkéntes mérésének megcsodálásával.
Béke!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én amit tudtam megmértem a topikban, képekkel, mindennel. Többet nem tudok hozzátenni. Senkinek nem bántottam a gépét, vagy az önérzetét.
(Kivéve egy esetet, de azt ugye megbeszéltük.
)