- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
TiberiusX #10845 üzenetére
Itt szépen elmagyarázza a srác a maga gyönyörű cockney angoljával
hogy miként menj végig rajta.
B350 a chipset, de ez ne zavarjon, a bios valsz ugyanazNekem egyébként anno 1.35V volt az alap, és arra pakoltam offsetben + 0.0825-t és így a számoknak megfelelően kijött 1.425 környékére. lehet nálad a load line calibration is bezavar, de erre is kitér a vidi hogy miként állítsd be.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
TiberiusX #10794 üzenetére
Jól csinálod, csak kicsit túllövi magát. Milyen frekin játszol a fesszel?
pl. 4Ghz-nél az alap offset sztem jó kiindulás. Ha azon stabil, akkor onnantól mehetsz lejjebb a lehető legkisebb értékkel kezdve, de amíg ezzel játszol a ramokat ne hajtsd túl, hanem legyenek alapon. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
TiberiusX #10754 üzenetére
Jó dolog a víz, nekem is az van, de nálam kifejezetten kicsi házban van a rendszer, így muszáj volt combosítani.
Én azt tanácsolom mielőtt költkeznél, hogy fixáld a feszed / én nem hagynám auton hanem kitesztelném mi a legalja / és finomhangold a ventiket a házban, kezdve a cpu fannal. /pár hsz-el korábban írtam a hogyanról / Ha ezek után sem az igazi, akkor már lehet megéri az AIO
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
TiberiusX #10653 üzenetére
Ez teljesen normális , az oka pedig az, hogy alapon random rádobál a procira egész nagy feszeket a lap.
Előző generációban ez keményebb volt, ott néha láttam 1.5V-t az 1800x-re, aminél nem csoda, ha felpattan a hőfok.
Szóval a világbékéhez inkább nézd meg a procid végét a lehető legalacsonyabb fesszel és lődd be fixre
+ Fontos még a finomhangolása a ventiknek is. Pl érdemes konstans fordulatot adni nekik kb 50-60 fokig, mert ezek alatt nem beszélhetünk terhelésről, szal fölöslegesen rúgná be magát a venti. -
AAAgold
senior tag
válasz
TiberiusX #10670 üzenetére
autó tuning miatt csinálja
a mhz és a tényleges terhelés között nincs közvetlen összefüggés - ha fixen berakod 4ghz-re, akkor nem fog tekerni, csak 4ghz fog járni, ami az áramfelvételből látszik
ahogy egymás után mennek a processek a háttérben win-ben, pillanatokra megemelheti a mhz-et, de ennyi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
csiga8
senior tag
válasz
TiberiusX #10395 üzenetére
Nincs (még) Ryzenem - várom az új szériát nagyon
- az I5 2500K procim a 24 C fokos szobában netezés közben 29-31 C fok között ugrál - Aida szerint - (HWinfo szerint 29-33 C fok ) Mugen3 hűtővel, amin Lepa ventilátor van.
Az a 21 C fok szerintem irreális, mérési pontatlanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged