- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
<Lacy85> #19798 üzenetére
Az érdekes. Nekem a 2700xx 4.1n 1.38al 48 fokos játék közben. 😂😂 12 óra játéknál.. Úgy teszteltem le, hogy elinditottam egy egy rendert/ egy távoli elérést a benti gépem hez egy Chrome, egy zenét és egy Dota 2t vulkannal. (azért ezt mert ezzel játszom. Csak ha van időm) na most a render a játék a távoli elérés mayazas zene meg Chrome.. És akkor 55 fok volt a plafon.
-
Viktor77
titán
válasz
<Lacy85> #19565 üzenetére
"Sokkal hűvösebb a Ryzen 2600, mint előtte az i7 6700 volt."
Akkor ott azért volt baj rendesen. Nekem 7700 volt, nem is vettem másik hűtőt, a gyári elvitte, úgy, hogy 70 fokot nem láttam, a legmelegebb nyári napokon sem.
A 2600 gyári hűtője semmire nem jó, hangos és felengedi a procit 80 fölé. -
válasz
<Lacy85> #19588 üzenetére
fail: előbb írtam, mintsem megnéztem volna a Másik adatlapját
LLC milyen szinten van? : ) nekem sokat segített stabilitásban, a "középső érték" (LLC LVL4). Ha takarékos-hűvös akarok lenni, akkor 6-7. Ha meg extra agresszív, 2-3..Asrocknál mondjuk fordítva van, mint MSI-nél, mennyire nekem rémlik.
Tárgytalan, mert látom: GB lapod van, aminek a BIOS-a nem kínálja fel a LLC-t. Csak gondoltam, ha már leírtam, fenthagyom, másnak még hasznos lehet.
-
-
Whysperer
addikt
válasz
<Lacy85> #19565 üzenetére
Jó csak Én az FX 8120-8320-8350-t is lazán hűtöttem és a ryzent meg szintén simán és még mindig hallom ezt a kazán dolgot.
Viszont amit nem értem ,hog ymi lehet a gebasz avval,hogyha Én auton használom és megadom wattot amit szabályoz,de megadtam az összes dolgot amit mondtak manuálisan és azokat meg eldobálja. Szóval ez azért furcsa nekem Ryzennél,hogy azért FX-t és intelt is tuningoltam manuálisan és működött,de itt egyszerűen nem tudtam beállítani azt ami meg automatan megy. -
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
<Lacy85> #19348 üzenetére
Akkor itt az ideje megnézni a thaiphoon burner-el, nem hinném hogy az hibázna,
nekem a két egyforma kit-párra is megmondta hogy más gyárban készültekfél év eltéréssel, amúgy véleményem szerint nem a single és dual rank-el szokott itt a problematika lenni, hanem úgy általában a 4 modullal, aki sebességőrült annak csak a 2 modult tudom ajánlani és a dual ranket ;-)
-
válasz
<Lacy85> #19291 üzenetére
ugyan nem PR, summit Ridge, de, ezt a techspot tesztet ajánlom: [link]
Azért az extra mag-szál előnye ki tud jönni. Itt is érdemes megnézni a frissebb címek 1% low értékeit. Azt mondom, jól döntöttél, és azok is, akik mostanában procit vettek szub-60k kategóriában, és NEM intelre voksoltak. "szerintem"
-
törölt tag
válasz
<Lacy85> #19289 üzenetére
Vicces is lenne, ha a 4 magos intelek jobbak lennének.
Ryzen 2-3, az intel 8-9 generációval kb., majdnem egy pakliban van. Azért a 2-10 FPS- ért nem vettem intelt. De mindig is a videokártya fontosabb lesz, mint egy processzor, de ezt tudja mindenki. Köszönöm, ha elolvastad
-
Speed®
titán
válasz
<Lacy85> #19283 üzenetére
Más, ha le van fojtva, mérhető a difi..de normál esetben kár összevetni elégséges sávszélesség mellett különböző platformokat. Szimplán a ~1.5Xes CPUerő miatt tapasztalod, amit, és minél inkább multithreadre kihegyezett szitukba kerülsz, annál nagyobb lesz a difi az újonc javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest