Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
tothjozsi96 #19313 üzenetére
Windows energia gazdálkodásban nézd meg, nem csinált-e véletlenül egy AMD Ryzen Balanced sémát.
Ebben valamiért a minimális processzor teljesítmény alapból 90%-ra volt állítva, és nálam is tekerte a procit, mintha az élete múlna rajta.
Visszavettem 1%-ra, azóta szépen leesik az órajel. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #19311 üzenetére
meg a windowsban nezd meg a power planban a cpu energiagazdalkodas alatt, a minimum cpu teljesitmenyt.
szereti feltolni csak ugy onalloan, hogy oruljel. -
Viktor77
titán
válasz
Értelemszerűen nem, ezért felesleges állítgatni, mehet mindig fullon. Nekem folyamatosan 3.8-on megy (ehhez való állandó feszen), HWInfo szerint zene, net alatt 13-23W körül eszik (persze, ez nem teljesen pontos).
Két Win energiaséma kell ahhoz, hogy visszavegye. Egy a spórolós, egy meg játékhoz, a teljesítményes.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Ha alapon van minden, akkor egyébként is vissza kell vennie üresben az órajelet és a feszültséget is.
-
Land
veterán
válasz
tothjozsi96 #19308 üzenetére
Igen ott van. Oc után inaktív. Előtte disabled, aztán oc és c-State, de a feszültség nálam nem esett. Kérdés lehet MSI-nél is van még máshol cpb opció vagy kell még valami hozzá.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96 #19302 üzenetére
Aha, így már mindent értek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96 #19295 üzenetére
Milyen órajelet, feszültséget sikerült belőnöd? Nekem egy X nélküli 2700 van, jelenleg 4 GHz-en 1,336 V-tal, szintén offsettel. Jó néhány óra játék alatt stabil volt, úgyhogy a feszültséggel elkezdek szépen lefele haladni. Első AMD procim, úgyhogy nem tudom még, mi számít jó értéknek.
Az adatlapodon még a régi konfigod van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96 #19297 üzenetére
Nincs mit.
Így van ez az Intelnél is, csak ott más a neve.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96 #19295 üzenetére
Tegnap szórakoztam ezzel én is, az Overclocking \ CPU Features menüben az AMD Cool'n'Quiet cuccost kapcsold be, akkor visszaveszi szépen az órajeleket üresben.
-
zolee1984
senior tag
válasz
tothjozsi96 #19189 üzenetére
Akkor maradhat alapon a proci max offsettel lehet lecsípni a feszből ha számít a melegedés.
-
zolee1984
senior tag
válasz
tothjozsi96 #19187 üzenetére
Milyen vga lesz hozzá?
-
palfitom
félisten
válasz
tothjozsi96 #13110 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest