-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Természetesen lehet hibás az apu APUja is (bocs, nem hagyhattam ki
).
A másik fele nem valami összemosott általánosítás? Nem követem az 5700asokkal kapcsolatos dolgokat, de nem igazán látom az összefüggést...
Az egy dolog, hogy személy szerint nem kedvelem az amd drivereket úgy általánosságban, de azért nem nevezem reteknek látatlanba. (Az igaz hogy mintha a ventivezérlést kicsit mintha elnézték volna az rx580-ashoz vagy nemtom mi változott a 19.4 vs a legújabb között ilyen formában, de az egy más dolog)
-
Qkackca
őstag
Mindegyik kijelzővel, mindegyik kábellel? Ha csak az egyik kábel van az alaplapba dugva akkor is?
Viszont amit írsz az inkább driver jellegű lehet. Probálj régebbit, újabbat, win verzió? Hardveres gyorsítás a böngészőben?#19492: Igen. A subtimingok azért változtak gondolom, de ha nem akkor is lehetséges
-
törölt tag
Ezzel kapcsolatban inkább a megfelelő témában érdeklődj. Amúgy nálam még megjelenés körül voltak ilyen gondok, amikor az új win 10 build-hez csinált drivert az amd, de a microsoft elbénázta a frissítést, így csúsztatták annak a megjelenését.
Szóval vakon javasolnám a legújabb win 10 verziót a legújabb stabil driverrel (nem az optional). Ha ezek után sem lesz jó, akkor érdemes babrálni a ramokkal, akár 2133 mhz-en tesztelni. -
Qkackca
őstag
Előtte csinált ilyet? Nem lett elmozdítva a gép? Véletlenül belerúgva, megütve? Milyen kábel milyen kijelzővel?
Nekem a hdmi kábelem tört meg vagy ilyesmi, azt mozgatva lettek zöld pöttyök, vagy elmúlt bizonyos irányokba. Vettem új kábelt azóta jó.
#19483: Mire szeretnéd használni? Alapműködés esetén teljesen jó, engem speciel a hangja se zavart, minimál tuning belefér, de nem arra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest