- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Természetesen lehet hibás az apu APUja is (bocs, nem hagyhattam ki
).
A másik fele nem valami összemosott általánosítás? Nem követem az 5700asokkal kapcsolatos dolgokat, de nem igazán látom az összefüggést...
Az egy dolog, hogy személy szerint nem kedvelem az amd drivereket úgy általánosságban, de azért nem nevezem reteknek látatlanba. (Az igaz hogy mintha a ventivezérlést kicsit mintha elnézték volna az rx580-ashoz vagy nemtom mi változott a 19.4 vs a legújabb között ilyen formában, de az egy más dolog)
-
Qkackca
őstag
Mindegyik kijelzővel, mindegyik kábellel? Ha csak az egyik kábel van az alaplapba dugva akkor is?
Viszont amit írsz az inkább driver jellegű lehet. Probálj régebbit, újabbat, win verzió? Hardveres gyorsítás a böngészőben?#19492: Igen. A subtimingok azért változtak gondolom, de ha nem akkor is lehetséges
-
törölt tag
Ezzel kapcsolatban inkább a megfelelő témában érdeklődj. Amúgy nálam még megjelenés körül voltak ilyen gondok, amikor az új win 10 build-hez csinált drivert az amd, de a microsoft elbénázta a frissítést, így csúsztatták annak a megjelenését.
Szóval vakon javasolnám a legújabb win 10 verziót a legújabb stabil driverrel (nem az optional). Ha ezek után sem lesz jó, akkor érdemes babrálni a ramokkal, akár 2133 mhz-en tesztelni. -
Qkackca
őstag
Előtte csinált ilyet? Nem lett elmozdítva a gép? Véletlenül belerúgva, megütve? Milyen kábel milyen kijelzővel?
Nekem a hdmi kábelem tört meg vagy ilyesmi, azt mozgatva lettek zöld pöttyök, vagy elmúlt bizonyos irányokba. Vettem új kábelt azóta jó.
#19483: Mire szeretnéd használni? Alapműködés esetén teljesen jó, engem speciel a hangja se zavart, minimál tuning belefér, de nem arra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R5 2400G
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest