- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
Trailblazer #20470 üzenetére
+rumkola
Mindenre számítottam csak erre nem. Na hamarosan kiderül...
"Megszaglássza az új vasat"
-
need
addikt
válasz
Trailblazer #19739 üzenetére
Közbe leesett a tantusz ez a fórum volt anno amit böszen olvasgattam automatice ide írtam köszi.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Trailblazer #19240 üzenetére
Igen. Így, hogy kb. ingyen megúsztam a cserét, egyáltalán nem bánom.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Trailblazer #19230 üzenetére
[link] Így csináltam.
Anno jól jött, mert hegyekben álltak itthon a DDR3 ramok, a lap meg elég durván akciós volt. 35 helyett 15 volt újan.
Csak hát azzal nem számoltam, hogy kihal. -
Pferi
senior tag
válasz
Az alaplapja (Gigabyte H170 HD3) DDR3-as memóriát tud fogadni. Volt ilyen 1151-es alaplap, de nem sok.
Anno volt olyan AMD-s alaplapom amin volt 2 db ddr2 és 2 db ddr3 memóriafoglalat -
Tom456
tag
válasz
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Trailblazer #19217 üzenetére
Remélem is, hogy jobb lesz.
Még a ramok is passzolnak. Nekem is 3000Mhz lesz. -
Don't Panic
senior tag
válasz
Trailblazer #19160 üzenetére
köszönöm, esetleg tipp hogy hol?
-
AlienApollo
tag
válasz
Trailblazer #19046 üzenetére
Taiphoon Burner a program neve.
-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer #19046 üzenetére
Taiphoon Burner
-
Fred23
nagyúr
válasz
Trailblazer #18890 üzenetére
Talán bezavarhat, hogy régi? AIDA sress test failed talán azért mégse ennek az oka.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Trailblazer #18868 üzenetére
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Trailblazer #18736 üzenetére
Az x470-ben all core boost 3,9GHz-nél adott a cpu-nak 1,2V-ot cb20 futattása közben, mikor visszamentek 3,8-ig a magok, akkor levette 1,12V-ra. Tesztelgetni már nem tudom, mert eladtam
-
banderasz77
addikt
válasz
Trailblazer #18740 üzenetére
Nem éri meg a többlet terhelés...
-
banderasz77
addikt
válasz
Trailblazer #18738 üzenetére
Teljesen jó. Főleg ha stabil. 👍
-
banderasz77
addikt
válasz
Trailblazer #18736 üzenetére
Létezhet.
Nekem 2700 1.136V 3,8 Ghz. -
banderasz77
addikt
válasz
Trailblazer #18714 üzenetére
Köszi.
-
CirrMee
addikt
válasz
Trailblazer #18430 üzenetére
Bár így lenne mindenkinél...
Egy nem olyan régi családi gépfejlesztéses téma:i7 2600k -> Ryzen 2600X
Első indításnál okés, telepítette magának a drivereket, majd restart. Boot közben ketté fagyott, többé nem lehetett működésre bírni, újratelepítés...
i5 750 -> i7 2600k
Első indításnál rendben, telepítette magának a drivereket. A másodiktól fogva rejtélyes megállások, aztán amikor egy alkalommal kb 10 percig "befagyott", majd utána fél percig oké, majd megint beállt, akkor repült a francba. -
rsanya87
tag
válasz
Trailblazer #18297 üzenetére
RP is áttért a w10re
-
Speed®
titán
válasz
Trailblazer #18297 üzenetére
Biztosan..kérdés mi értelme, mikor még X alatt is variálnak az ütemezővel az optimális kihasználtság érdekében, a preOS meg már rég EOL. El kell felejteni, ha rászánja az ember az időt a finomhangolásra, teljesen rendben van az X. Részemről a 8/8.1 volt az, amit kihagytam, szimplán dizájnért/megszokásból nem ragaszkodnék a szíváshoz..
-
Qkackca
őstag
válasz
Trailblazer #18295 üzenetére
Megtalálja, látja, kiválasztja a megfelelőt, mintha települne is valami, aztán a végén csak dob egy hibát, a legutolsó próba során valami telepítési komponens vagy ilyesmit írt (eddig ez volt a legsikeresebb próba
)
A gpuz látja az adatokat, de csak általános videókártyaként kezeli, ahogy a win is, szóval nem jó még. -
válasz
Trailblazer #18288 üzenetére
MSI-nél, ha manuál feszt adok meg, átírja a VID-et. Ha utána átteszem offszet módra, akkor ahhoz a VID-hez igazít. : )
Egyébként ha biztosra akarsz menni: auto mindenre, Ryzen master profilt létrehozol, és rendszerindítás után applikálod. Rengetegen használnak Ryzen mastert valamiért, gondolom, működik. (én nem használom, de sokan igen, szvl gondolom jó cucc).
Vagy -100mV negatív offszet. Az elég radikális, ha abból indulok ki, hogy MSI-nél akár 12.5mV finomsággal csökkenthetek. Ezzel effektíve a "gyári" VID értéket (1.4) 0.1v-tal 1.3-ra csökkentetted. Kizárt, hogy ne legyen elég.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Trailblazer #18281 üzenetére
Asrock A-Tuning (Motherboard Utility)? Hátha abban finomabban is lehet.
-
válasz
Trailblazer #18285 üzenetére
1.25V undervolt a szememben.
-
válasz
Trailblazer #18283 üzenetére
manuális fesz fixálás =) 1.25V-ot adj neki, aztán nézd, meddig tudod emelni a frekit hozzá. 4.0Ghz 1.25V teljesen reális elvárás (ha 2600 van)
-
válasz
Trailblazer #18281 üzenetére
? nekem úgy rémlik, -50mv, -100mv és -150mv van azon a lapon. Nem túl finom kiosztás, na!
Esetleg manuális feszültség? pl. fix 1.3V? A gondom egyébként azzal a lappal, hogy sajnos se a feszültség lépcsőfokok nem szabályozhatóak finoman, s load-line calibration sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest