- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
raziel01 #19084 üzenetére
én nem is gondolok a játékokra ha veszek egy procit,nem az az elsődleges,de TÉNY előnyben van.
igaz eladhatóak később is a játékok.
plusz 1000Ft így nincs mese az újat kell megvenni.
Paxker315
gondolom az kiszűrhető,észrevehető ,hogy már be is szerelték,kipróbálták a procit,mielőtt elálltak tőle?
mert ebben az esetben már használtként kell,hogy eladják. -
Paxker315
veterán
válasz
raziel01 #18987 üzenetére
hát, nem rossz, de elvből nem vennék ilyet. Energiahatékonyság mindenek felett: 1660Ti, 1660Su és majd a 1650Su az, ami ebben a kategóriában szóba jöhet. : ) Horror: ennyire ... tré a kártya teljesítménye a felhasznált wattokhoz mérten. Én azért sem vennék ilyet, hogy ezzel ne buzdítsam az AMD-t erre a gány politikára.
Amúgy is egy gyárilag szénné húzott, picit javított gyártástechnológiás 580, ami meg 480. Kíváncsi leszek, hosszú távon mennyire megbízhatóak ezek a szétfeszelt, megcibált radeonok.
-
válasz
raziel01 #18704 üzenetére
Én is örülök, mikor olvasom, hogy ez is, meg az is berendelte már, vagy tervezi a rendelést. Az ősz legnépszerűbb procija lehet ez a kis 2700-as, ha marad még kicsit az Alza akciója.
Aferenczi87:
Win10 feltevése és beállítása is ott van ám, meg ez a hely mizéria is tényleg baj. Illetve lusta is vagyok. -
nyul105
senior tag
-
Qkackca
őstag
válasz
raziel01 #18293 üzenetére
Kicsit elkapkodva, nem működik, odafigyelve viszont igen az R7 2700 8.1 alatt.
a 200ge tuning beállítasait elfelejtettem visszaállítani a biosban, elindult így is csak folyton kifagyott. Csak gyorsan kicseréltem a procit (általában egész proci-ram-vga-kat szoktam cserélgetni, így ez a rész már feledésbe merült)
Szóval az összes frissítés és bios reset után eddig minden oké alapbeállításon.#18307: Ha nincs szükséged az utolsó csepp teljesítményre is akkor nem hiszem.
Ha tudod mire kell figyelni és a feltételek adottak akkor hajrá. -
Qkackca
őstag
válasz
raziel01 #18291 üzenetére
Hamarosan kiderül, nekem ma jött meg és 8.1-em van
A hátránya az, hogy nem támogatott rendszer, elvileg műkődik de ha nem, az sem baj (a részükről). Nekem még mindig jön frissítés...
A 200GE is működik mint proci, csak driver nincs az igp-hez. Próbáltam mókolni, de még nem lett meg a nyerő kombináció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged