-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Irigyellek a türelmedért.
Nu, megjöttek a ramok, jelenleg erre jutottam, ez sem biztos, hogy jó, de kezdésnek nem rossz.. Azért majd megnézem, van-e lejjebb.. 3600-on egy teszt erejéig beindult, de kaptam egy BSOD-t, adtam a SOC-nak 1.1V-t, akkor is elszállt. Esetleg 1.0.4-es agesa hozna javulást?
Predator (3333 - xmp időzítések)
Gskill (3533 - 16-17-17-17-35 - trfc auto - többi xmp)
-
Chaser
legenda
konkrétan egy elmosódott paca volt a számok helyén
hackeeeee
ne cheaterkedj már ekkorákat ( : már lassan termeli az a 2700x az áramot
éljen az a seaonic ha nem defektes a ventije, mostani nem az, de olyat csináltam vele amit magam sem bántam meg ((( :szerk:
Gyuri27
cseréjj' tápot ( :
ez volt az
most néztem ufóéknál most 240-es ssd-vel osztogatják, úgy már tényleg nem rossz deal
1600af meg alig maradt 1-2 helyen, legalábbis ák-n ufóékon kívül még max 1-2 helyen látom, többieknél a 14nm-es 1600 van -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gyuri27
félisten
A szorzót elsőre ne fixáld.
De amikor 1,35-t állitottál be ugye nem piszkáltad az offsetet?
Offsetre amúgy -100-t szoktunk belőni, -50-t. A 100-nál alacsonyabbat csak nagy szerencsével (jó szilikon) birja.
Szóval ha offset 0 és a fesz 1,35 nem szabad fagynia. Max nem boostol olyan magasra.
Persze az, hogy a proci mit tud ugye lutri. De 1,45 felett ne menjen mert a többi már csak felesleges + fesz.
Szóval én még tesztelném. Ha pl 1.4-en lesz jó már akkor is nyertél 0,1 voltot. -
Paxker315
veterán
Ennyit a Hyper 212 Blackről
Főleg, hogy 1.25V feszen érte ezt el.
Vagy, csak az ITX hátránya ez?
a háttértárakkal ne' foglalkozni, alapértelmezetten azok hőmérsékletét is jelzi az AIDA, lusta voltam kivenni őket.
[kép] [kép]A Snowman bizony remek cucc, főleg, hogy 10mm-rel alacsonyabb, és durván fele annyiba kerül.
-
Paxker315
veterán
Miért ne számítana jónak? Több, mint húsz fokkal veri a gyári hutest, gondolom halk is ahhoz képest (mégis jóval alacsonyabb fordulaton teker...). És 5000 ft kb postával együtt..
Köszi a tapasztalatokat, ez jónak tűnik. 148 mm magas, így a vékonyka, filigran, gracilis kompakt hazikokban is elfér. Gondmentes használatot
-
Plasticbomb
addikt
Hat, ha azt is megmondod, hogy hogy ugykodok ra pl mukodo opencl tamogatast, s nem a mesa fele halottnak a csokra gondolok, hanem minimum ROCm, illetve ugye friss amdgpu mesa vulkan modulok is kellenek am, s mindezt ugy, hogy se nem akar downgradelni mondjuk egy steam telepites, illetve tudom finomhangolni a GPUt, akkor meg meg is latom. Sajnos eddig nem tul jo a tapasztalatom linuxokal, szinte mindegyiken szivom a fogam, mert vagy ez mukodik, vagy az, de szinte sosem mukodik minden egyutt.
-
Plasticbomb
addikt
Val jo lesz, csak en azt hittem (ahogy eddig is jo volt a GPU az i5-5675c mellett), hogy valami szoftver gubanc van, amiert nem megy, illetve remeltem, de vegul igy is bontanom kellett. Most megy, meg tesztelgetem win alatt, utos gep lett, van itt craft eleg nekem, de hamarosan megyek vissza valamelyikk linux distrora.
-
Tomoty
senior tag
Nekem Micro ATX (igaz ITX lappal) : [JonsboC3]
-
Én is ilyen mini PC-t szeretnék, de erőműben, viszont a kártyám sem ITX-es. Nézegettem van olyan ház az 5L-es és 1080-as kártyát is belepasszíroztak. Csak épp nem tetszik a kinézete. NZXT H200i nagyon bejön, de az dögnagy ITX-nek amúgy a maga 26L-es belsejével. Esetleg tud valaki ajánlani? (Tudom az nem ez a topic)
Az Aegis ram szerintem marahajó ár-érték aránnyal rendelkezik, kár, hogy nem samsung b-die-os. Vagy lehet mégis? Bírja a 3000@CL14-et? Itt egy lista amik durva ramok, de az áruk is az, kérdés hoz-e az annyit az az időzítés.
-
fanti
addikt
10 éves gépet váltottál?
Akkor gondolom csak pislogsz mint hal a szatyorban!!!Még jó, hogy AMD-t vettél, a másik oldal ismét domborított egy nagyot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest