- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
Hy
Egy kérdés..
Eladtam a giga refemet ami tökéletesen működött viszont írja a srác hogy valamiért elmegy neki a kép + már a biosba se tud belépni mert ott is fekete lesz a kép ,ez van most
Viszont 5 napig hibátlanul ment neki ,ja és használta a ddu-t hogy újrarakja a drivert , és ezután következett be ez , csak azt nem értem ha jó volt akkor miért piszkáltavalaki valami ötletet ?
-
asvald
senior tag
válasz
LLKobe #23155 üzenetére
Igen, volt refem ,csak még nem írtam át ,már tri-x -el nyomulok ,( csak a család miatt eladtam, éjszaka szokásom játszani ,és azért van hangja már 60-70% os ventilátornál )
De mielőtt eladtam volna átkentem mx4 P-vel ,és a jól belőtt vprofillal + a házventilátorok jól elhelyezésével sokat nyertem hőfokban+zajszinten ! Amúgy refből egykutya mind!
-
asvald
senior tag
Hy !
Remélem jól döntöttem azzal , hogy a refemet (giga r9 290) lecserélem egy Sapphire 290 Tri-X OC -ra
Mert az eredeti terv egy gtx 970 volt ,fogyasztás nem nézőpont , csak a hangzavar -
-
asvald
senior tag
hy
pár kérdés..290 refhűtőt hogyan csavarozzam le , hogy biztosan felfeküdjön a borda a gpu-ra?
Van ennek valami trükkje?
Ja és milyen pasztát kéne használnom ami kitudja tölteni jó hővezetéssel az amd által megszokhatott hűtőn lévő medret /egyenletességet ?jelenleg coolinkem van amivel nem nagyon volt bajom egészen mostanáig -
asvald
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #20201 üzenetére
oké,de nekem elpida memós van és amint látom 2 db olyan bios is van ..Egyébként ezzel feltudom rakni ATI Winflash 2.6.7?
-
asvald
senior tag
válasz
asvald #20148 üzenetére
hy
Jönnek a problémák windows 8 alatt is 0xa0000001 ahogy olvastam külföldi oldalakon ez valami memória feszültség gond lehet ..remélem jól fordított a translator
Random jött elő, amúgy csak neteztem azt csá volt.
Még egy kérdés: Mehet garba? -
asvald
senior tag
Ez a mantle összefossa magát BF4 ben gondolom még természetes?
-
asvald
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #20121 üzenetére
nem akarok Én semmit se emelni... szóval döglődik?
-
asvald
senior tag
válasz
Montesantos #20114 üzenetére
Nekem is ez a kiszemeltem !
Alig várom hogy kifingjon a refikém, és már cseréltetem is egy ilyenre
De az időjárás nem nagyon engedi ,talán kora tavasszal lesz belőle valami
-
asvald
senior tag
válasz
kill3r23 #20076 üzenetére
elméletileg ez a cuccos kell neked , persze ha valódi és nem átbacás
-
asvald
senior tag
Hy
Tudom nem ide valo felig, de megkerdem...
XFX 550W TS Series (P1-550S-XXB9): tap eleg lesz az r9 290 es 4690 k hoz?
Elore is koszi es bocsi h itt tettem fel.
-
-
asvald
senior tag
válasz
asvald #17112 üzenetére
heló
nos, a helyzet valamivel jobb lett miután felraktam a cpu-t 4,4ghz-re majdhogynem eltűntek a mikrolagok BF4 ben,De még nem az igazi ,viszont :voltak részek ahol a gpu 100%on dolgozott (hajósrész)
A végén még kiderül , hogy 5ghz kell neki ,de ezt a stock cooler nem- igen fogja bírni már -
asvald
senior tag
Heló Mindenki!
Mennyin kell hajtanom az fx 8320as procit hogy kitudjam hajtani az r9 290-et?
Mert a gpu kihasználtság olyan mint a hullámvasút nagyon ritkán elérem a 100%-ot ,de többnyire 65-86%on megy bf 3ban
Akinek van tapasztalata megoszthatná velem -
-
-
asvald
senior tag
-
asvald
senior tag
az a helyzet saját ventilátorprofilom van ami nem engedi 80-85fokis se kb olyan 70-75re beáll a gpu hő
megjegyzem a cumó nincsen gépházban szabadon van + 2db f12 -es venti adja hátulról a nyáknak a + hűtéstPower limit +50en van
Ja és nem tudm mennyire lényeg de egy sempron 140 mellet overkillezem a kártyát jövőhóig
-
asvald
senior tag
Hy !
Ez a gpu kihasználtság ugrálás normális dolog? Mert kombusztorban ,furmarkban,is figyelmes lettem rá 80-99% ,de van mikor 0-99 között van , és 5-15 fps különbség is van.
Felraktam legújabb beta drivert is már ,de ugyan az .....Igazából lagot nem tapasztalok ,csak remélem nem egyedül vagyok ezzel a dologgal
-
asvald
senior tag
Unigine 'Heaven , és valley-ben miért nem jelzi a hőfokokat rendesen ? Mert egyfolytában 597121 Fokot ír
-
asvald
senior tag
Heló!
Valaki csinálna nekem egy gyors furmark tesztet , alap-beállításon 1920-1080 ,+50 power limittel ? Csak a átlag ,és a max fps-re lennék kíváncsi
Nekem max 74 ,átlag 71, min 69-re jön ki
-
asvald
senior tag
válasz
ricshard444 #16000 üzenetére
Most már vigyázok az amd mindenfajta újdonságaival , 2x is elolvasok mindent benne
-
asvald
senior tag
válasz
Erdei88 #15992 üzenetére
A táp Cooler Master Silent Pro Gold 800W
Nos ,azt csináltam beléptem a ccc-be van az kis kép és behúztam a jobb felső sarokba a keresztet majd nyomtam egy alkalmaz és majdhogynem egyből elment a kép ..
Utána restart , felállt a rendszer , és amint betöltött a ccc- elment a kép . driver a 14.4es van fent (vagyis volt)
Most akkor melyik driver a jó? -
asvald
senior tag
válasz
ricshard444 #15986 üzenetére
Pill es jovok geprol es elmagyarazom csak egy reinstallt nyomok elotte. A tapom800 watt, az 530 as regen volt
-
asvald
senior tag
Heló!
Az mitől van , hogy felhúztam ccc -ben a +50 % powerlimitet ,és egyszer csak elment a kép és ez követte utána???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest