- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
adamssss #7948 üzenetére
Egy játéknak nevezett bughalmaz miatt? Jelen állás szerint versenyezhet a BF4 a Mantle beta driverrel, hogy melyik bugosabb....
Érdekes, mert ezek szerint mindenki, akinek 290-e van kizárólag a BF4-gyel játszik, napersze... a többi játékban meg élvezi a képregényt, amikor beesik az fps, mert 30%-ban hajtja ki a VGA-t. -
Malibutomi
nagyúr
-
-
odorgg
addikt
válasz
adamssss #7876 üzenetére
Itt egy húzott, szintén FX 8320-al készült eredmény. Szóval nincs gond
GPU
-
válasz
adamssss #7325 üzenetére
Ingame merj vegyesesen vagy tobbszor Multiban is es ne Benchmarkokat futtass, annak nincs sok haszna, mert tudjuk az eredmenyt. En 2 eve elkezdtem irni egy cikket errol, de elszallt a hdd..., volt 1-2 erdekes tapasztalatom es eredmenyem, de nem ismeteltem meg, igy lehet veletlen.
-
-
-
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
adamssss #5722 üzenetére
Nem tom mi bajod van az CCC Overdrive funkciójával?
Ha nem akarsz feszt emelni akkor tökéletesen megfelel.De egyébként sztem tökmind1,mivel tuningolsz. AB a legelterjedtebb.
Sztem 1060-1070 környékén érdemes kezdened a GPU tuningot. Azon a környéken szoktak kifingani általában. Afelett már csak a jobbak mennek. -
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
adamssss #3335 üzenetére
Hát Abu szerint nem érdemes CCC-n kívül mást is használni, mert instabilitást okoz. Eszerint igen, csak alapfesszel lehet tuningolni.
El lehet vele lenni, ha pl. fülessel játszol és a gép nem a hálószobában van ,aol az asszony is alszik, mert tuti fel fogja dugni a gépet a se**edbe,hogy ne legyen hangos. -
Sonja
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest