- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricinus13
senior tag
válasz
LLKobe #35789 üzenetére
A többi cucctól függ, de szerintem elég. A másikban nem tudok segíteni, nekem azért lett a 390 a 970 helyett mert támogatom az AMD-t, legyen csak konkurencia a zöldeknek, nem lenne jó a monopol helyzet. Plusz az AMD rendesebb cégnek tűnik, és eddig nem volt vele semmi driver gond. De ez egyéni vélemény.
-
Habugi
addikt
válasz
LLKobe #35778 üzenetére
A 980 szint szerintem azért túlzás, inkább 970, némi OC-val valahol a kettő között.
Powercolor, Sapphire, MSI..
PSU, passz.
(#35776) Bacusuz:
Létezhet, nálam is nyomja pár ezer FPS-nél, csak azt nem értettem hogy látszólag azon lepődtél meg hogy visszaveszi az órajelet amikor "leszabályzod", úgy tűnt mintha arra értetted volna hogy unod.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
LLKobe #35572 üzenetére
Ha jól látom nem Single Rail,4x18a-s ág és 480-at tud 12v-n combiba.Először is ki kell focizni,hogy a pcie és az alalapi korbácsok mely ágra vannak kötve.A pcie korbácsoknak kell 2 külön 18a-s ág (ellenkező esetben terhelésnél indul az ágvédelem és kikapcsol a gép),az alaplapinak 1 és marad 1 az összes többinek.
Ezek után az OC-val és a power limittel óvatosan kell bánni (gondolom a procid alapfesz 4.2-es,de legalábbis nincs szétfeszelve)
Elég lehet,egy próbát megér (inkább az ágvédelem ami aggaszt),de való igaz,hogy egy Single Rail 550-es azért jobb lenne.
Pl egy FSP Raider 550w 504w-t tud egyben hagyott 42A-es ággal,de elvetemültebb (+130mv/mod bios) OC-s felhasználásra nem túlzás a 600/650-as egybe ágas sem. -
asvald
senior tag
válasz
LLKobe #23155 üzenetére
Igen, volt refem ,csak még nem írtam át ,már tri-x -el nyomulok ,( csak a család miatt eladtam, éjszaka szokásom játszani ,és azért van hangja már 60-70% os ventilátornál )
De mielőtt eladtam volna átkentem mx4 P-vel ,és a jól belőtt vprofillal + a házventilátorok jól elhelyezésével sokat nyertem hőfokban+zajszinten ! Amúgy refből egykutya mind!
-
szucsok90
csendes tag
válasz
LLKobe #23155 üzenetére
Én is most ugrottam bele a ref 290 (asus) témába, mert nagyon jó áron szereztem be, és idle télleg semmi hangja. Igazából olyan 40% körül jön meg a hang egy kicsit, de még akkor sem annyira zavaró szerintem, pláne ha van még venti a házban, de erős terhelés alatt olyankor simán belenyal a 94 fokba is... Kis venti helyezgetéssel, és custom profillal (általában 50%-ig kúszik fel) sikerült beszorítanom 80 fokra, kevésbé megterhelő játékok alatt csak 74-75
Ár-érték arányban így igazi bajnok lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest