-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelshader
tag
válasz
Ryan_Sanchez #42719 üzenetére
Felraktam a legújabbat, 20.8.4 vagy mit. Mert a horizon zero down kiírta hogy rakjam fel.
Előtte már láttam hogy sokan panaszkodnak arra hogy már az elején crash-el, amikor csinál valami optimalizálást. Csinálta is, de egyre tovább jutott, utolsó crash 99,76%-nál volt utána elindult.
De meglepő módon a játék 3-4 óra futás után se crashelt. Pedig 100 féle crash verziót írtak.Hát hogy ez a játék mekkora egy szutyok... Elavult graf, mégis hatalmas gépigény, több helyen is dropolt össze vissza. Igazi konzol játék.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
Ryan_Sanchez #42477 üzenetére
Én tudom mi a megoldás fekete képernyőzések ellen. Zöld videókártya. 1070->PS4 Pro->570 utat jártam be, mondván hogy keveset játszok úgyis. Egyedül ettől a piros retektől kapok heti szinten stroke-ot. A drivereket szerintem a télapó koboldjai írjâk. A táphoz meg annyit, hogy elég tüzetesen QC-zott, 600wattos, 90%-os workstation táppal is feketézik néha. Attól függ hogy éppen hogy sikerült a driver.
-
paprobert
őstag
válasz
Ryan_Sanchez #42477 üzenetére
A tápot tudod tesztelni ha a power limitet, órajeleket jelentősen csökkented. Ha úgy minden ok, akkor a táp a ludas.
-
tomic
addikt
válasz
Ryan_Sanchez #35217 üzenetére
Persze. Minden szart nem akarok megvenni.
-
tomic
addikt
válasz
Ryan_Sanchez #35215 üzenetére
Kipróbálom.
Olyan olcsón adják, hogy ha hangosabb is a kelleténél akkor is megéri(29e). -
Mizol29
senior tag
válasz
Ryan_Sanchez #35201 üzenetére
Ha wattman-t használsz venti vezérlésre akkor ott ha manuálisan akarod kezelni egy bizonyos % alá nem engedi vinni. Nálam ez 18%. Én Trixx-et használok a Nitro-hoz. Próbálj meg egy Afterburnert a ventik vezérlésére és a wattmant ilyen szempontból felejtsd el.
-
Mizol29
senior tag
válasz
Ryan_Sanchez #35194 üzenetére
Hát az a proci a BfV minimum cpu igényét súrolja. Nálam is az öreg 4460-as GTA V alatt ha 90% fölé megy a használata abban a pillanatban visszaesik a gpu kihasználtság. Ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos cpu limited van. Én nem is vga oc-val foglalkoznék mert nem fogsz vele akkora teljesítmény növekedést elérni inkább szinte semmit, hanem a procit cserélném le idővel. Eladod a jelenlegit és veszel egy i7-et használtan is akár.
-
Mizol29
senior tag
válasz
Ryan_Sanchez #35188 üzenetére
Ha a gpu kihasználtság le le ugrálgat az lehet cpu limit miatt is. Nem tudom milyen procid van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged