- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz
NdrewSunix #36354 üzenetére
Godegány szint.... 🙂
blacksir: A Corsair VX450-em még egy crossfire-t is majdnem elvinne. Sőt. Mivel 245-250W dugalj felől a fogyasztásom, tuti el is vinné.
Semmi baj, csak tényleg ruházz be egy minőségi/ajánlott darabra, 1 db 12V-os ága legyen...
-
válasz
NdrewSunix #36348 üzenetére
Azért arra számíts, hogy egy bizonyos frekvencia körül nagyon megnő az étvágy és feszültségigénye a kártyának. Nálam 1260-1360 közt szép lineáris (volt, kedd óta nincs meg a káryta), 10-11,5mV/10MHz, afölött már csúnyán exponencális, 20 fölött. Tehát nem hiszem, hogy megéri az 1.2V csak azért, hogy 1400 legyen az órajel 1390 helyett.
-
válasz
NdrewSunix #36346 üzenetére
Kicsit utánaolvastam, úgy látszik az 1.2 még biztonságos, bios moddal lehet tovább menni vagy némely rx480-on magasabb volt, de valamennyi élettartamcsökkenésre számíhatsz minimális teljesítménynövekedésért cserébe. 1.175 körül megállnék a helyedben.
-
válasz
NdrewSunix #36336 üzenetére
Gpu-t ha kímélni akarod 1.15V, ha kicsit feszegeted a határokat 1.17, ha nem baj ha elfüstöl 1.2V. ram ha óvatos vagy maradsz az 1V-nál, de 1,05 mehet neki. Én maradnék 1.15 és 1 voltnál, firestrike extreme-mel lehet nézni dob e furcsa artifacteket, zöldes vagy lilás elszineződéseket.
[ Módosította: Speed® ]
-
válasz
NdrewSunix #36331 üzenetére
Nekem is az volt, de tegnap elcseréltük. Azért kellett neki, mert egy pont ugyanolyan kártya tönkrement egy ismerőse gépében amit ő épített. Beszéltem a tajvani Giga supporttal, azt mondták elvileg decemberig garis, mert 2016 52.heti gyártás, német nagykerből vették, így hogy nincs vele gond nem nézne nagyon utána, de ha gond lesz írjak neki.
Az eladónak ha nem is százas-ezres nagyságrendben de bőven van pozitív értékelése, meg van adva telefonszáma, privát és munka facebook oldala.
A teljesítménynövekedés számottevő, sok felkiáltójellel. -
Mizol29
senior tag
válasz
NdrewSunix #36238 üzenetére
Nekem a 19.9.2-es van fent és gond nélkül megy mellette az Msi AB szintén csak is ventit vezérelni.
-
zodo
nagyúr
válasz
NdrewSunix #36238 üzenetére
Nekem 19.8.1 van fent, nincs vele gondom.
Talán a 19.9.2 Recommended (WHQL) lehet jó választás, én nem szoktam frissíteni. -
Beretvás
veterán
válasz
NdrewSunix #35484 üzenetére
Most 1 fps-en rugózol? Komolyan kérdem miért????
-
tomic
addikt
válasz
NdrewSunix #35481 üzenetére
Csak az a baj, hogy ez a sima Dewil és nem a Golden. A Golden 1411-en megy mint a Nitro a sima Dewil meg 1275.
-
Pkc83
őstag
válasz
NdrewSunix #35404 üzenetére
Na az szerintem nem mostanában lesz!
Én is arra cserélem az 580-am! Egy Msi rx5700xt a kiszemelt ha kijön végre! -
Pkc83
őstag
válasz
NdrewSunix #35402 üzenetére
Igen az! Nincs mit!
Mondjuk túl nagy különbség nincs a két kártya között de akkor is!
[link] -
Pkc83
őstag
válasz
NdrewSunix #35399 üzenetére
Esetleg napszúrás esetén!
-
Eagle16
addikt
válasz
NdrewSunix #35369 üzenetére
SSD-vel kb. semennyire, kikapcsoltam és ugyanúgy pár másodperc alatt feláll a rendszer. Nem mértem meg, de nem érzem hogy nagyon változott volna.
-
tomic
addikt
válasz
NdrewSunix #35379 üzenetére
Egyel alatta. Pontosítottam.
-
tomic
addikt
válasz
NdrewSunix #35377 üzenetére
Mint ahogy írtam,ez nem az a kàrtya.
-
tomic
addikt
válasz
NdrewSunix #35372 üzenetére
Nem értelek....
-
Eagle16
addikt
válasz
NdrewSunix #35367 üzenetére
Mióta kikapcsoltam Windows 10-ben a gyorsindítást, azóta nálam megtartja a beállításokat, már több mint egy hete.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34989 üzenetére
Ez az 1150mV nem gyári fesz, hanem félresikerült blöff. Ha megnézed, minden turkálás nélkül milyen feszen megy 1411Mhz-en a Nitro, sanszosan nálad is 1,2V lesz, ami "mágikusan" 1,15V-ra esik ha manuálra teszed, vagy valamivel hozzányúlsz. De ha jól emlékszem, az Rx570-ek is 1150mV-ra ugranának, amikor gyárilag azok inkább 1V körül kéne menniük.
De már a feszültségtáblázatból is látszik, hogy egy tákolmány, értelmes mérnök nem állítana be ilyet soha, mert már ránézésre is teljesen hibás, durván.... -
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34985 üzenetére
Ha BOOST BIOS-al használtad, a WattMan megjegyzi. WattMan-ban reset után már beáll rendesen 1340-re.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
NdrewSunix #34968 üzenetére
Amikor fel raktam a windows 10 1903-mat akkor ezt rakta fel automatikusan,eddig minden stabilan működött vele néha olvasgattam újabbak felé de mindig volt hol ilyen hol olyan gondjuk az újabbakkal,a legújabbaknál is olvasom valami színmizéria meg ,hogy a játékok néha picit akadoznak.Szóval ezért nem mertem még felrakni újabbat.
#Bodz
Általánosságban pár napja is feltettem a kérdést,arra sem felelt senki sem.
-
Yany
addikt
válasz
NdrewSunix #34962 üzenetére
Ez alapján alig van különbség, sokkal nagyobb difire számítottam. Az is tanulságos, hogy mennyivel kisebb fogyasztásból is ki lehet hozni majdnem ugyanazt a tempót.
-
Vartanus
őstag
válasz
NdrewSunix #34954 üzenetére
És bármely bios módban kb 15 perc után elszáll a Furmark :/
-
Kis Tigris
tag
válasz
NdrewSunix #34938 üzenetére
A driver számot nem is figyeltem, mivel tegnap telepítettem frissen a Win10 Pro-t, s igazából drivert sem kellett felraknom, már egyből "varázsolt" egyet a Win. De ezt is leellenőrzöm
-
Kis Tigris
tag
válasz
NdrewSunix #34936 üzenetére
Radeonban semmit nem állítottam. De mint írtam, a játékban mindent ultrára vagy fullra húztam (40-45 fps), míg a 750 TI-nál elég vegyes volt a beállítások. Ha hazamegyek este, próbálom rekonstruálni a 750 TI beállításait, kivi vok, olyan lesz e a képi világ amire emlékszem. Ha olyan, akkor tényleg csak az "elállítgatások" miatt más most
Szóvalé akkor a Radeon szoftban ne nyúljak semmihez, ugye? -
Kis Tigris
tag
válasz
NdrewSunix #34932 üzenetére
Na, hát nekem nem ilyen
Sokkal kontrasztosabb (zavaróan), sokkal élesebb, recésebb kicsit. Valamint nincsenek távolban párák, ködös részek (vagyis nem feltünően)...
Ezért is gondoltam: nem kell állítani valamiket a Catalyst panelon? -
Kékes525
félisten
válasz
NdrewSunix #34903 üzenetére
A Driver Booster nem mindig adja ki a legfrissebb drivereket. Hogy messzire ne menjek, a VGA drivert sem. Legalábbis sokkal hamarabb jelenik meg a letöltési helyén, vagy az ismertebb VGA driver letöltőknél. Elsőként mindig érdemes a drivereket a gyártó honlapjáról letölteni, ha ott nincs valami miatt, akkor jöhet a Driver Booster.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34903 üzenetére
2*10 kör az semmi. Abból annyi derül ki, hogy nem teljesen rossz a beállítás, és hogy nem melegszik túl.
A driver frissessége nem zárja ki, hogy rossz legyen.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34900 üzenetére
Háttérben futó feladatok, vagy magas DPC-jű, rosszul megírt (főleg hálózati eszköz) driverek szoktak ennek a hátterében állni. Esetleg nem teljesen jó CPU OC.
-
seniman
veterán
válasz
NdrewSunix #34835 üzenetére
Elfelejtették frissíteni a listát.Edigitalban sokáig 320ezerért volt listaáron a GTX690 pár éve.
-
törölt tag
válasz
133ért az már 5700
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Mert eszetlenek
-
shakti69
tag
válasz
NdrewSunix #34733 üzenetére
Egyelőre csak Wattman van, auto-n.
-
shakti69
tag
válasz
NdrewSunix #34731 üzenetére
50 fok körül bekapcsol természetesen, 38-on meg nem fog megfőni.
-
juve600
nagyúr
válasz
NdrewSunix #34717 üzenetére
csak hangos
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
NdrewSunix #34707 üzenetére
Aki nem eszi meg ezzel az életed, s nem mindig ebbe köt bele! Persze tudom, hogy ezt ők általában nehezen fogadják el, mert szerintük ez ostobaság, de ettől függetlenül, nem kell mindig ez miatt terrorizálni a másikat!
-
F.B.I.
veterán
válasz
NdrewSunix #34699 üzenetére
Nem, mert már el sem merem egyedül küldeni a boltban...itt sajnos olyan a környék. Ha meg box bajnokot nevelek belőle, akkor a mai világban, a saját védelmed miatt, ugyanúgy a fogdára kerülsz.
-
shakti69
tag
válasz
NdrewSunix #34689 üzenetére
Csak tizenpár évet kell várni, hogy a gyerek is tolja a Fortnite-ot, és akkor már lesz idő (talán pénz is), hogy a saját géped is fejleszd, ne csak az övét.
-
odorgg
addikt
válasz
NdrewSunix #34685 üzenetére
Így van, a monitort nézem. A kártya meg legalább hűvösebb mint korábban
kisza25
Van itt darabokban vagy 10 féle léghűtés/kompakt víz, +egyéb vízhűtéshez való kacatok. Lehet miből legózni
Amikor még nem volt asszony, sokmindenre tellett, meg mindenre volt időm, most meg semmire nincs pénzem meg semmire nincs időm
-
válasz
NdrewSunix #34630 üzenetére
Hívjad, felőlem a Dunántúlt is hívhatod a Duna bal partjának, csak senki nem fog érteni mert ezek az elnevezések követnek bizonyos konvenciókat
A jelterjedés irányában szoktuk meghatározni az átalakítás irányát, tehát a jelforrás formátumától a cél, tehát a monitorbemenet irányába. -
gianni85
veterán
válasz
NdrewSunix #34630 üzenetére
Kimenetből (dp) a bemenetbe (dvi) megy a jel
-
válasz
NdrewSunix #34628 üzenetére
Nem. Van egy Displayport -> DVI átalakítóm.
-
válasz
NdrewSunix #34616 üzenetére
Ez a legtartalommentesebb információ amit egy gyártó meg tud adni.
Van a tápnak egy adattáblája, azon fel van tüntetve melyik 12 voltos ágon hány ampert tud.
Van a videokártyának egy TDP-je, abból megtudod, hány Wattot vesz fel maximum.
Ha a táp mondjuk 16A-t tud mindkét ágán (az én FSP-m ilyen) akkor maximum 192W-os VGA-t bír el elméletben. Attól is függ, hogy vannak elosztva a tápágak, mennyit vesz föl az alaplap felől a vga.
Ha mondjuk 120W a vga és 6 pines csati van rajta (pl gtx 1060 általában ilyen) akkor gyanús, hogy vesz föl mindkét irányból, mert a 6pin és a pci-e is 75-75W-ot tud leadni.
Ha 8 pines a csati az már 150-et, de ezek ilyen hasraütéses számok egyébként. Belül úgyis össze vannak kötve az azonos feszültségszinten lévő pontjai a csatinak. -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #34618 üzenetére
Igen nem mindegy mi van még a vga mellett.De gondolom egy ilyen táp mellett nem egy csúcskonfigot használ.Amúgy a milyen tápegységet vegyek topikban ez egy belépő táp az ajánlottak között.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #34616 üzenetére
Az hogy mit írnak a hivatalos oldalon az egy dolog.Mindig nagyobbat írnak mert gondolnak a nem minőségi tápot használókra
Nekem is van ilyen fsp tápom,nyugodtan használhatod vele.
-
dudu5130
őstag
válasz
NdrewSunix #34613 üzenetére
Az alaplapom legújabb biosát nem igazán dicsérik, ahogy olvasgattam, szóval azt szeretném kihagyni. Ez a gond igazából csak OC esetén lép fel, de ha már OC-ztam akkor miután visszaállítom alapállapotban akkor úgy is csinálja.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34563 üzenetére
Egészen addig, amíg nem adsz neki olyan játékot, aminek nagyjából 5gb-nál több vram kellene....
-
Speed®
titán
válasz
NdrewSunix #34540 üzenetére
~5%
-
válasz
NdrewSunix #34523 üzenetére
Nem pont ez a baj. Nekem mindkét monitorom DVI, tehát használom egyszer a natív DVI-t a kártyán meg egy Displaport-ot DP -> DVI átalakítóval. Az átalakító kb 2 éve megvan, mindig mindennel működött, 1060-nal, rx560-nal, rx460-nal, alaplapiról, mindennel.
-
válasz
NdrewSunix #34520 üzenetére
Lehet ez a 19.6.1 szar még. 19.5.2 jobb lenne?
-
Beretvás
veterán
válasz
NdrewSunix #34492 üzenetére
Na igen az ember utólag kérdez..
480 ig az xfx hűtése volt a legjobb. utána sorolták az msi ét. 580 nál már igen kevés lett az MSI megoldása, ott már a Sapphire lett a legjobb és 590 nél is megállja a helyét a megoldásuk.. Ez még 1500+ rpm en sem hangos, az MSI meg mint egy turbina ehhez képest.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34458 üzenetére
Így van, azonos felbontás esetén általában marad a 300Mhz-es takarékos üresjárat. Ki tudod próbálni, én is ki tudtam. Beállítottam a FHD monitorom is 1280/1024-re, mint a másik, és egyből 300Mhz-en ment nálam is a memória üresjáratban.
Persze, nyilván eszem ágában sincs így használni.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
NdrewSunix #34442 üzenetére
Mi baj vele kikapcsolod a zéró rpm lehetőséget és belövöd
Kb 15% a ventit. Vagy ahogy akarod a csuszkakon.. -
Impair1980
aktív tag
válasz
NdrewSunix #34444 üzenetére
Én is két monitorral használom, de nekem ilyenkor sem emeli meg a memória órajelet, csak 3 használata esetén (néha rákötöm pluszba a TV-re ha játszik a gyerek)
Nekem RX590 van! A RAM órajel 400 MHz. A hőfok 28 és 35 közt mozog több órás használat után is 0 RPM mellett!
Neked azért melegszik, mert a RAM órajel ilyenkor felmegy 2000 MHz-re. Próbáld meg másik bemenetekre rákötni!
Az enyémen DP-van mindkettő monitor! -
Mizol29
senior tag
válasz
NdrewSunix #34444 üzenetére
Ok értem az álláspontodat. Én nem használok 2 monitort csak egyet és így nekem nincsenek ilyen problémáim. Igen wattmanban nálam is 18% a legalacsonyabb fordulatszám amit lehet állítani manual állásban
Viszont nálam az sem jellemző, hogy visszaállnának a beállításaim alap helyzetbe. Ki tudja, hogy ez is mitől függ. Ahány gép annyi szokás. Lényeg a lényeg nekem pillanatnyilag bőven elég a wattman.
-
Mizol29
senior tag
válasz
NdrewSunix #34442 üzenetére
Nem tudom sokaknak mi baja a wattman venti kezelésével. Nekem nincs más program fent ezen kívül és teljesen jó. Játék alatt sem hangos a kártya és nem is melegszik, de lehet, hogy csak az én fülem nem annyira érzékeny a ventillátor zajára
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34439 üzenetére
Igrn, nekem is ezek váltak be. A 18.12.1.1 + Trixx 6.4 és most a 19.5.1 és a 4.6.1 Afterburner.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34403 üzenetére
Felesleges. Szvsz ezt az órajelet 1,15V körül vígan vinnie kell. Az enyém is viszi, pedig nem egy kifejezetten tuningos darab. Pontosabban 1430/2100Mhz-en szoktam tesztelgetni 1,15V-on, az az SE órajele.
Eléggé agresszíven emelik amúgy OC hatására az automatikus feszüket ezek a GPU-k, szerintem az AMD OC terén kicsit túlbiztosította a GPU-t.
A referencia órajelen (1340Mhz) és alatta teljesen reális feszültségeket ad magának, bár ott is azért magasabb órajeleken inkább bő lére ereszti. Lásd pl. nálam, 1,125V a gyári 1340Mhz-en, ehhez képest 1,075V-on is tökéletes.
-
Mizol29
senior tag
válasz
NdrewSunix #34359 üzenetére
Majd csak eljön az az idő is amikor egész jól kiforr a szoftver. De gondolj vissza azért régebben sokkal rosszabb volt a helyzet driver szempontjából. Azért ahhoz képest sokat fejlődött.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34297 üzenetére
Annyi nálam is a gyári alapfesz 1410Mhz-hez.
[link]
Nem véletlen írom sokszor, hogy alaposan túlfeszelik magukat az OC példányok, és már csak a gyári 1340Mhz beállítása is sokszor rengeteget segít a kártya fűtésén/zajosságán/áramfelvételén.
Nálam pl. 1410Mhz 1,2V helyett 1340Mhz-en már csak 1,125V-ot ad magának.Amúgy nálam 1,15V-on már stabil az 1410Mhz, de nagyon nem tesztelgettem. Elég nekem az 1350Mhz 1,075V-on.
No, meg ha nem túl megterhelő a játék, akkor bevetem az 1100Mhz/0,87V-os gyári feszű beállítást is, ami praktikusan azt jelenti, hogy kikapcsolom a felette lévő P módokat OverdriveNTool-ban.
[link]
-
F.B.I.
veterán
válasz
NdrewSunix #34297 üzenetére
Állíts be 1.185-öt, néha ez is felémér. Ha nem jó, összeomlik, akkor 1.190-et.
Még lehet, hogy az 1.150 is elég lesz. -
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34291 üzenetére
-
dudu5130
őstag
válasz
NdrewSunix #34278 üzenetére
Amúgy mi számít jónak egy RX 580-nál? Mármint Volt és órajel tekintetében.
-
paprobert
őstag
válasz
NdrewSunix #34272 üzenetére
Nálam hibahatáron belül van a különbség.
-
Speed®
titán
válasz
NdrewSunix #34269 üzenetére
Van ilyen/olyan is. Nálam 8000 mindkettő, 9000 is megy szépen velük, mondjuk semmi értelme, a GPU OCnak annál inkább.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34269 üzenetére
Elképzelhető, fenn vannak a SKU számok a Sapphire honlapon, ott fenn van pontosan minden.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34262 üzenetére
Ezen kívül ugyanaz.
Nem csak marketing fogás, olcsóbb is a lassabb memória, így az olcsóbb kiadáson ezzel is spórolt az AMD, hogy ahhoz a 7Ghz-es a standard. Általában amúgy tényleg ez csak egy kattintás, hogy az is 8Ghz-en menjen, de gyárilag ezt senki nem garantálja.
-
Mizol29
senior tag
válasz
NdrewSunix #34264 üzenetére
Nem értem ez mitől lehet
Ui.: Nem lehet hogy azért mert neked Pulse van? Arra a gyártói oldalon 7000-et írnak.
-
lacus83
senior tag
válasz
NdrewSunix #34258 üzenetére
Nem dettó ugyan az a kettő.
A memória mérete 8Gb és 8000Mhz,a,4Gb csak 7000Mhz. -
123sylaar
aktív tag
válasz
NdrewSunix #34254 üzenetére
Kipróbálom mindenképpen ezt is...
-
123sylaar
aktív tag
válasz
NdrewSunix #34248 üzenetére
Próbáltam Afterburner-rel, de nem engedi. Vagy nem azzal kell? Nem csináltam még ilyet.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34240 üzenetére
Köszi az infót!
Én most 19.5.1-en vagyok, 4.6.1-es Afterburnerrel, az is tökéletes. -
haiiro_o
tag
válasz
NdrewSunix #34228 üzenetére
Igen általában a tápokból jövő vezeték 2x6+2 re van szétosztva.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34195 üzenetére
Kb ez kell, a görbe a settings fül alatt, auto mód és user defined. Nálam így néz ki:
És ezt meg is jegyzi, és ha indítod a winnel, akkor automatikusan alkalmazza is.
A görbe lehet nem a legfinomabb, nem nagyon volt időm finomhangolni, de amivel eddig játszottam szépen tette a dolgát a szokásos alulfeszelt beállításommal.(#34196) turbokappa: A WattMan elég gyenge ventit vezérelni szvsz. Nálam nem volt ilyen "beakadás" sem.
(#34197) NdrewSunix: Passzív módot emlékeim szerint tud, de nem tudja 18% alá engedni a fordulatot, csak megállítani a ventit, valamint emlékeim szerint a passzív módot sem tudod szabályozni, mikor alkalmazza.
-
turbokappa
senior tag
válasz
NdrewSunix #34195 üzenetére
Az Ab-t nem érdemes alkalmazni, ott a wattman. Ha beakad a ventiszabályzás majd fogod a fejed.
-
NdrewSunix
őstag
válasz
NdrewSunix #34144 üzenetére
Feltettem az új drivert, minden játék közben kilép, pár perc után. Azaz nekem sajnos nem működik jól. Visszatettem ddu-val a 18.12.1.1 - et, de most meg minden egyes gépindíásnál telepíteni akarja újra és újra a drivert. Valamiért indul automatikusan, pedig már fent van ugye. Ilyenkor mi a teendő?
-
Winnie The P
őstag
válasz
NdrewSunix #34146 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34142 üzenetére
Csak arra kell vigyázni, hogy ugyanúgy, ahogy a Trixx is, ha a feszültség/óranel beállításokat alkalmazod, akkor elég idióta értékekre cseréli a gyári alap feszültségtáblázatot, szval ugyanúgy érdemes szvsz használni, mint a Trixx-et, csak ventilátort vezérelni.
-
nrg_52
addikt
válasz
NdrewSunix #34139 üzenetére
Lehet.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34139 üzenetére
A 12% egészen biztosan működik, a 0%-ot este tudom kipróbálni. Annyival okosabb a Trixx-nél, hogy tudsz tűrést adni, én 2 fokot szoktam, így nem állítgatja feleslegesen ha csak mérési pontatlanság miatt mondjuk 70 és 71 fok között ugrál a gpu.
-
heavygrip
senior tag
válasz
NdrewSunix #34055 üzenetére
Igen, Stabil 60 FPS vsync on, előtte be esett sűrűn 40-50 re.
Párszor be laggol,de azt mondták,hogy egy 1080 ason is ezt csinálja független a grafikai beállításoktól. -
heavygrip
senior tag
válasz
NdrewSunix #34049 üzenetére
De jó, köszi a linket, át is lapozom
-
szombi
tag
válasz
NdrewSunix #33989 üzenetére
Köszönöm.
Igazából a gyári ventije már régen tönkrement, lecsupaszítottam, és kapott egy bika 120centis darabot. Sokkal erősebb, meg persze hangosabb is, de jól szellőző helyen van és fülessel amúgy sem zavar a hangja.
Egy másik ugyanilyen "meztelen" darab kb. 30 fokkal hűvösebb. Egyszer már szétszedtem egy ugyanilyet (teljesen), valami szivacsféle volt rajta, nem paszta. -
csubuka
addikt
válasz
NdrewSunix #33985 üzenetére
Áááá, még mindig nem jó a legújabb stabillal. 19.4.1 38% alá nem engedi a ventit. A Trixx-ben bármit állít az ember, letolja a kártya. Egyelőre skippelem.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #33985 üzenetére
Ez nem a méret kérdése. Egyszer már jól működött a rendszer, hónapokig, sőt, évekig, gond nélkül lehetett szabályozni mindent a HD5850-emtől egészen a 18.12.2 driverekig, akár Trixx, akár Afterburner, akár más programok alól.
Egyszerűen csak nem kellett volna elrontani, ami már ezer éve jól működött....
Sőt, igazából most is működnének ezek a külső eszközök, ha nem kavarna bele a WattMan. Abba kellene egy WattMan OFF gomb, és máris minden jól működne, mint eddig. -
Pityu.
nagyúr
válasz
NdrewSunix #33981 üzenetére
Ez a venti profil dolog,játék közben zavaró dolog?
-
csubuka
addikt
válasz
NdrewSunix #33981 üzenetére
Ugyanúgy csak 38%-ot hagy minimum? Legalább a TRIXX-et is ellehetetleníti? A legutóbbi azt is megborította.
A Trixx 680 elvileg idei év elején jött ki, kétlem, hogy arról az oldalról megoldást lett volna az ötközésre.
-
Speed®
titán
válasz
NdrewSunix #33935 üzenetére
Józan Ész Kft.
-
Bertiee
senior tag
válasz
NdrewSunix #33935 üzenetére
Sziasztok! Szerintetek megér 45k-t egy gari nélküli MSI RX 580Gaming X 8G? Elvileg nem bányászott, de ugye ezt ki tudja... Vagy érdemes ennyiért/kicsit többért mást venni?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
NdrewSunix #33924 üzenetére
Remélem neked van igazad és nem olyan romlott a helyzet ahogy látom...
-
SECTORnooB
addikt
válasz
NdrewSunix #33922 üzenetére
Amíg mindent a pénz és az ehhez kapcsolódó bürokrácia irányít addig felesleges körök... ezt mindenféle munkahelyi tapasztalat nélkül is tudja az ember. Cégek és vállalatok jobban ismerik a jogi játszóterüket és a zsebük is mélyebb így ha igaza is van Csóri usernek, annyi esélye nincs mint Szálasinak a nepbíróság előtt.
-
ncc1701
veterán
válasz
NdrewSunix #33918 üzenetére
Nekem nincs időm 100eft-ért bíróságraa mászkálni. Egyszerűen no way. Fizetnék is érte, h ne kelljen.
-
válasz
NdrewSunix #33918 üzenetére
De, bele fognak, mégpedig azért, mert ha elterjed, hogy nem állnak bele, akkor boldog-boldogtalan perelni fogja őket minden hülyeségért. A nagyobb cégeknek amúgy is van külön jogi osztálya, majd ők elszórakoznak a dologgal.
Ezzel együtt persze célszerű az embernek az igaza után menni - de túl könnyű megoldásra azért nem érdemes számítani. -
ncc1701
veterán
válasz
NdrewSunix #33910 üzenetére
Ilyen kis összegért én nem állnék bele egy perbe.
-
Levi_det
kezdő
válasz
NdrewSunix #33904 üzenetére
Hát igen. PcX-ről akartam megvenni, de sajnos hülye voltam inkább kevesebbért vettem egy úgy néz ki hibás tápot😕
Emag az leszarja ha írok nekik azzal, hogy az ő náluk vásárolt táp elbaszta a videókártyámat is.... -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
NdrewSunix #33910 üzenetére
Így van.
A Telenor os sztorimnak is az lett a vége hogy adtak egy 120- ezres telót,mert már nem is javították az 50 ezres telóm.És kicsit jóvá akarták tenni azt a 3 hónap szopa..st amit műveltek velem.Mindenki kiállna azért ami megílleti jogilag,nem mernék a szutyok kereskedők szivatni az embereket.De tudjuk ez nem az az ország. -
SECTORnooB
addikt
válasz
NdrewSunix #33906 üzenetére
PCX...lehet csak én vagyok elrontva és megbontva,de 1 éven belül többek között a gyártónak kell bizonyítania,hogy a "szóban forgó" termék tökéletes állapotba hagyta el a maláj kisgyerekek vézna kis ujjacskáit.Így tehát 1 éven belül ha szar akkor csereérett, jótállásnak csúfolják.
Eddig bármit és bárhova vittem vissza mindig siker övezte a cserét.
Amúgy csak nekem tűnik úgy,hogy a PCX minden olyan szolgáltatást pénzért ad ami alapvető kéne,hogy legyen?! -
Speed®
titán
válasz
NdrewSunix #33904 üzenetére
Dehogy térítik..a tápot cserélik max, ami utána van, nem az ő dolguk.
-
Levi_det
kezdő
válasz
NdrewSunix #33901 üzenetére
Hol tudnék vele futni egy kört? Cooler Master csak a PSU-t fogja kicserépni, az Emag pedig 2 hónap alatt cserélte ki a kártyámat..... nem fogják megint kicserélni, gondolom.
-
Bodz
nagyúr
válasz
NdrewSunix #33882 üzenetére
Én is jártam már így. Pl ezzel könnyen megoldható a probléma.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
NdrewSunix #33863 üzenetére
Azt irja hogy ha pillanatra megáll a kép a windowzon ne csodálkozz, mert úgy van beállítva neki. Szeretnéd hogy javítson a helyzeten. Nyomj igent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest