- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
haiiro_o #25024 üzenetére
Egyszerűen leviszed a feszültségét, ami GPU minőségétől függően fog sikerülni. Minél kisebb a szivárgás annál többet fogsz csökkenteni, ez jól jöhet a kártya húzásához vagy amihez neked kell a fogyasztás csökkentéséhez. Utána futtass valami combosabb játékot vagy tesztet (firestrike1,1) hogy lásd bírja-e ezen a feszültségen, ha bírja mehetsz lejjebb is.. Ha nagyon watt fetisiszta vagy akkor akár a GPU frekijét is downgradelheted
Ami fontos hogy AB-t ne használd wattmannal együtt soha. -
pingwin92
aktív tag
válasz
haiiro_o #16961 üzenetére
Akkor kérd vissza!
Én itt írtam, hogy szerintem mire lehet hivatkozni. A pízből meg veszel egy MSI-t (470), a maradékot meg felváltod két tízezresre.
Vagy, ha 480-at szeretnél, és az MSI (480) csak 83 (sőt, pont annyi) akkor amúgy is azt vedd. A Sapphire-ök amúgy is túlárazottak. -
pingwin92
aktív tag
válasz
haiiro_o #16945 üzenetére
30k-t semmiképpen sem ér meg.
Viszont, nézd meg, hogy anno mennyiért vetted a 280x-et, és, ha többért, akkor kérd vissza a vételárat.
Már volt itt erről szó, hogy ilyenkor vissza kell-e adniuk vagy sem, de szerintem igen, jogod van visszakérni.
Aztán a pízből veszel egy MSI-t.De, ha kevesebbért, mint az általad említett 63k, akkor fogadd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest