- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Most mentem egyet mindenféle modpack nélkül. Legutolsó non whql driver fent, 120fps semmi lag. Csak a játéktól kell hánynom, ma már rá nem veszem magam még egyszer. Nem tudom mi lehet a gond a WoT-al. Más is írta szarul futt neki RX4XX-n, de fogalmam sincs mi ez. Én próbáltam már mindenféle driverel, és semmi. Mindig megvan a 120fps és vajsima. Csak azért van a gépemen már jó éve, mert tapasztalataim szerint a legjobb vga teszter. Bármi miatt kicsit is instabbil a vga, azonnal kidobb/lefagy/wattman alapbeállítás betöltve. Tényleg, a leggyorsabb vga teszter programom 2011 óta.
Nem értem az ALT/TAB dolgot, le tudom tenni tálcára és szépen vissza is tudok menni. Mi az isten lehet ez... Azért amit irtál módokat kiprobálom úgy is. Csak elöbb iszok egy kávét, mert elsírom magam annyira kész lettem tőle.
Ki fogom próbálni 2mag/4szál is, nagyon szeretnék rájönni mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Asus Dual RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged