Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
nagymester
üzenetére
Nem. 2 hete vetted, amiről beszélek, az pedig 2 hardcore user. Várj ezzel még. Majd ha többen megerositettek, akkor talan.
Nekem minden driver jó, hova alljak?
-
windlord
őstag
Rx 480 msi gaming -hez mi az ajánlott stabil driver?
-
Szab24
tag
Sziasztok,
Lecserélném a videokártyámat (Sapphire 7870 2 Gb), hosszas gondolkodás után a két jelöltem XFX 470 Black Edition vagy XFX 480 (mindkettő 4Gb) Van jelentős különbség a két kártya közt?A mostani monitorom 1680*1050 felbontás, de ha lecserélem sem lesz több FHD-nál.
-
Hobbbyt
őstag
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
zolee1984
üzenetére
...és War Thunder az én konfigomon fullra (minden eszetlenül maxra!
) húzva megy, 60 fps-re maxolva - ok, ok, ha rám dobnak egy rakás artit, a robbanásokkor lemegy egy-egy másodpercre 42 fps-re a móka. 
Szóval jó ez az RX 480.
szerk.: nálam egy 5850-et cserélt és csak a lapom bioszát kellett frissítenem (öreg az alaplapom), h felismerje a kártyát. Semmit nem kellett hekkelni, megy minden szépen, mint a karikacsapás!
Csak gondoltam leírom mindezt h legyen ilyen vélemény is a topicban.
-
zolee1984
senior tag
-
ncc1701
veterán
válasz
nagymester
üzenetére
Ha nincs a csavarokon matrica, akkor szedd szét nyugodtan. Ha van, akkor vigyázz rá.

-
-
Hobbbyt
őstag
válasz
nagymester
üzenetére
Nem rossz dolog az i3, a baj a 2+2 szállal van.
Ugye HT csak félmegoldás..
Játékfüggő, hogy hol elég a 2 mag.. (egyre kevesebb helyre)(#15590) zolee1984: Én BF párti vagyok.. mégha kicsit más is az irány. Vagy Heros3
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolee1984
senior tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Tekintve, hogy a wot egy doboz gyufán is játszható fps-t szokott produkálni szerintem ahoz minden proci gamer
Más kérdés, hogy ipari hulladék
Elég sokan vannak már itt wot hibával
Biztos hogy nem a 470/480 a hibás
A játékkal van valami
Le kell azt törölni
Rendes játékkal kell játszani
War thunder -
nagymester
csendes tag
válasz
távcsőves
üzenetére
Akkor lehet, hogy nekem is újra kéne pasztáznom a kártyámat (ASUS RX 480)? Garit nem veszti el, ha szétszedem? Kb. 2 hete vettem, újonnan. Van esetleg valami progi, ami méri a GPU hőmérsékletét és folyamatosan menti az értékeket, hogy fagyás után vissza lehessen nézni?
-
Macka
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nemnemnem, a legjobb játék.

-
MasterMark
titán
A sok probléma a wottal nem inkább annak a baja? Más játékkal ilyen nincs...
-
nagymester
csendes tag
Hali!
Nekem ASUS RX 480 O4G -m van. WOT max felbontáson megy. Minden jó amíg arty-val sniper nézetre nem váltok. Onnan egyből kidob asztalra, Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.1.2 megfagy, WOT-ba csak feladat kezelővel lehet kilépni. Felraktam már egy rakás drivert, a mostani eddig a legjobb. Ezelőtt kölcsönbe volt egy ASUS R9 270X azzal tökéletesen működött minden.
-
Sztenly
tag
válasz
Habugi
üzenetére
Szia, köszi a hosszabb kifejtést.
Ha CPU limit, akkor nem tudom mivel tudnám ténylegesen igazolni.
VSR-t vagyis GPU méreteést bekapcsoltam.A ph addikt-to nem a rangodnak címeztem, hanem általában a témában jártasabb, szabadidejüket inkább fórumokon és teszteken eltölttöttekre értettem. (Picit feljebb épp a napokban vitattuk meg, hogy megveszel vmit és már nem arra használjuk amire az tervezve lett, hanem csak birtoklásként, tesztelgetésre, méregetésre)
Most a virtuális memóriát is beállítottam. Meglátjuk.

-
mcwolf79
veterán
Annyit fűznék a dologhoz, hogy szoftveresen tényleg könnyebb az élet NV VGA-val.
Nekem volt 290,390X és most 480X. NV oldalon volt 680, 780,970 és 980Ti. És hát azt kell mondjam AMD VGA-val sokkal többet kell mókolni szoftveresen. -
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Tisztelem ,becsülöm az AMD-t ,legszebb korszakom a Tahiti volt de imádtam a dupla ventis XFX 7770-em ,vagy a Sapphire 2gb-os 7790-t amivel nagyon sok játékot kipörgettem.
Beruházok egy 1060-ra ,még nem tudom mi lesz de 3gb-os kártyát nagyon nem akarok venni!

Kedvenc játékaim mind nvidia-sok (Batman,Mortal,GTA) ,nem volt gondom AMD kártyával velük ,de már lassan ott tartok hogy öregszem ,van annyi dolgom munkámból kifolyólag hogy nincs időm beállításokkal foglalkozni ,picit ráuntam.
Félő új kártya vásárlásnál hogy hogyan fog működni ,sajnos manapság már az nem elég hogy próbáljuk a legjobb szériát kifogni lehet bármi baja ,ciripelhet vagy anyám kínja bármi.
Régen nem volt nagyon ilyen.... -
Hobbbyt
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Ez amúgy azért érdekes mert én meg bármelyik drivert rakom fel, jó lesz.
Az elején volt olyan hibám, hogy BF4-ben néha eltűntek a texturák, de jött egy BF4 frissítés, és megoldódott.
Igaz GTA5-el az R9 380 óta nem játszok, mivel azzal sem igazán játszottam csak a városban baromkodtam.. de azt legalább napokon keresztül. Biztos, hogy a 480-al sokkal pörgősebb lenne, de kipróbálni emiatt nem fogom.Határozott véleményem, hogy nem minden az AMD sara.. Próbáltad már játék profilokat? (esetleg azok törlését?)
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Épp rx 470 vásárlása előtt vagyok, ti melyiket ajánlanátok? 4 és a 8gb modell között van teljesítménybeli különbség, vagy csak a vramban van különbség? Nagyon max 70ezerig nézelődök. A legfontosabb nekem, hogy a hűtése az ne legyen hangos és azért ha nagyon akarom, azért lehessen kicsit húzni rajta

-
ricsi8800gt
addikt
Én is tesztelném nagyon a kártyát a GTA V alatt de nem indul el a games

-
válasz
Lacccca87
üzenetére
Pár hozzászólással fentebb ajánlott 16.11.5 csomaggal sokkal jobb a helyzett ,aránylag el is tűntek a lagok ,windows is határozottabb. Ezt annyira bírom ,mikor meg kell keresni a megfelelő illesztőt ,be kell állítani a kényelmes használatot ,stb. ,ezt csinálom már több éve mind1.
Lényeg ,grafikai jelenség nem múlt el ,sztem már én keresem a hibát erőszakkal és közben eddig is úgy volt ,mióta észrevettem arra koncentrálok folyamatosan. Am a játékban nem minden fű ilyen ,csak ritka helyenként.
Játékban grafikai beállításokban minden very high on van ,advance (fejlett) grafikai beállítások ki vannak kapcsolva ,meg az MSAA sincs bekapcsolva.
1920x1080 60Hz -
Habugi
veterán
válasz
bivalyolo
üzenetére
Ezért gáz 1280ra 470, csillió FPS, a CPU nem győzi vezényelni a GPU-t, nyilván lenne ami igen csak nem egy nonK i5.., ahogy emeli az ember a felbontást úgy szűnik meg szépen fokozatosan ez a probléma.
A VSR ebből a szempontból ugyan az mintha FRTC-vel megfogatnád ~80FPS-en, csak pl pont GTA V-ben még pofásabb is lesz a játék tőle. FPS korlátozással ellentétben pedig kipörögheti magát a GPU, nem ugrál a kihasználtság, sem adott esetben az órajel, simább lesz tőle az egész.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Amit mi sem bizonyít jobban ennél a videónál.
[GTA i5 Testing Mystery: Better CPU = More Stuttering]le kellett korlátozni az fps-t, hogy ne csinálja..

-
ncc1701
veterán
Már többször írtam, de leírom megint. Ha 1000 emberből 1-nél nem jó, és beír ide, csak azt látod, a többi 999 nem fogja beírni, h minden mennyire fasza. Amikor meg vki benéz ide, csak azt az 1-et látja, és abból levonja a következtetést, miszerint sapka fos. Közben meg semmi baja a cumónak.
-
-
bozont
veterán
Én a 270X-et a 16.8.3-mal használtam, ott nem volt semmi probléma WoT-tal. De reméljük hamarosan javítják végre. Amúgy a teljesítménnyel nekem sincs probléma, csak kidob az asztalra teljesen random a relive driverekkel. Nem tudom ez a 17.1.2 hozott e javulást.
távcsőves
Most volt időm próbálgatni, amit privátban beszéltünk, lejjebb véve az órajelet, de így is kilépeget. Ez pusztán driver probléma szerintem, ami a relive-vel jött a képbe. -
válasz
távcsőves
üzenetére
Nem találtam olyan drivert amivel huzamosabb ideig működne
Az újabbakkal 2-5 perc és az asztalon vagyok wattman hibával
A gyári msi driverrel elsőnap tök jó másnaptól a radeon eszközillesztő összeomlott hibával vagyok az asztalon
Gtxek-kel driver feltelepít és játszik
A 480 fsp-ével nem volt gond deanyit tud a 1060/3gb is
A 1050 ti meg olyan 100-110 körül
Az rx460 meg gyenge volt 50-70 fps -
távcsőves
senior tag
válasz
Sztenly
üzenetére
Sikerült egy nagy hülyeséget mondani, ugye tudod? GTA5 NV-n jobban szaladó játék valóban, de ez nem azt jelenti, hogy AMD Radeon zsugán roszul fut. Csak a sok népmese megtette a magáét. És mégvalami, 8gb ram kevés lesz hozzá. (Föleg a grafikát modoló usereknél) Pont tegnap kapta ezt a tanácsot egy NV tulaj GTA5 játék ( lag/stutering nevezétek ahogy akarjátok) problémáihoz. Amúgy van akinek NV való. Ezt nem bántásképpen mondtam.
@Tapsi75: Gyorsan változnak a dolgok, én látok benne jót is. Lenyomják a használt árakat, tegnap Asus rx480 volt 64-ért hardverapron. (Arról már második alkalommal olvasom, paszta csere után remek lett, 8C fok csökkenés nem rossz ha ez tényleg igaz.) Nem unatkozol az biztos!
De mért mered ezt így kijelenteni? (WoT kérdés) Nálam miért repül akkor? 125fps a lock, a játékmotor nem enged többet. 80%-ban itt tanyázik a játék. -
Pokesz007
senior tag
válasz
bozont
üzenetére
Köszi a véleményedet!
Monitor nem lesz cserélve,míg el nem romlik. Full HD marad. Nagyrészt internetezéssel énekel a gép. Néha kipróbálom az új játékokat. Zabálós kártyát meg nem akarok. A tápot se akarom izzasztani. 4GB elég lesz nekem egy darabig szerintem. Fps-eket annyira nem fogom nézni.Persze nagy átalakítás nem akarok a gépbe,nehogy az asszony észrevegye
-
Habugi
veterán
válasz
Sztenly
üzenetére
"CPU limitet én nem mondanék."
Ez nagyon jó hír abból (és csak abból) a szempontból hogy nem kötöd le magad azon a szinten amit úgy jellemeztél hogy fizetsz h ne kelljen hozzá érteni.., kvázi hajlandóságot mutatsz tovább lépni.
Ha nem így lenne javasolnám ennek megfontolását, mert pepitában erről szól.A linkelt grafikon 10fillért nem ér, az általam leírt jelenség nem mindig rajtakapható fullon járó CPU terhelés formájában..

"Ilyen esetben nem hiszem h megoldás ha mégtöbb pénzt tolok bele a dologba egy fhd monitorral."
Szerencsére ez a dolog nem hit kérdése, egy kicsit sem, bíztam benne hogy ezt a részt kihagyhatjuk de úgy látszik nem, szóval ismételten megkérnélek hogy kapcsold be driverben a VSR-t és nézd meg magasabb "virtuális" felbontáson.
"Csak sajnálom hogy a gtx 750 emet eladtam mert azzal megközelítőleg nem voltak ilyen gondok."
Sokkal gyengébb kártya, lényegesen kevesebb FPS-t tud kiizzadni magából azonos beállítások mellett mint a 470es, ennél fogva a CPU -> GPU interakció is lényegesen lazább.
Levezetném neked (felbontások függvényében) de hangot adtál neki és/vagy ha úgy tetszik utaltál rá miszerint fizettél, nem érdekel, fusson jól. Ugyan én ebből egy fillért nem fogok látni, ennek ellenére készségesen segítek, feltéve persze ha hagyod és kipróbálod azt amit tanácsolok.Btw.., a PH rangnak köze nincs a téma irányába mutatott kattanás mértékéhez..

Kizárólag a fórum On részén írott hozzászólások száma határozza meg, ilyenformán akár a "hogyan szőjünk sízoknit a napi köldökszöszünkből" topicban is összeszedhettem volna a kellő mennyiségű postot, anélkül hogy egyáltalán tudomásom lenne a Wattman létezéséről.
Zöld? Közgazdász uram..?
No offense, értem és megértem h felbosszantott a jelenség, ezért bátorkodtam tanácsot adni, melyhez egy fillért nem kell költened.
Érdemes egyébként a lapozófájlal egybekötve próbálnod, kvázi amit Hobbbyt tanácsolt, miszerint manual adsz neki egy értéket, mondjuk 8GB-ot és akkor nem a Win7 kezeli automatikusan.
-
bozont
veterán
válasz
Pokesz007
üzenetére
Eléggé, de ha később fejleszted a cpu-t, akkor megveheted most is. Bár nehéz megjósolni, mikor merre tartanak majd az árak. Jelenleg lefelé. Mondjuk cpu terén nem számítok nagy csökkenésre.
mod.: Másik, hogy szerintem fullhd vagy magasabb felbontásra inkább a 8Gb vram a jövőbiztos. Oda már nem vennék 4 gigásat.
-
Pokesz007
senior tag
Mekkora limitbe esnék bele,ha g3220 (1150) Cpu-hoz hozzá raknám az msi rx470 gaming 4G -t? Később i5 cpura váltanék,ha meglenne a pénz. Configom az adatlapomon. Nagyon tetszik a kártya és félek,hogy még ebbe az évbe nem lesz ilyen jó árba . CPU ára még mehet lentebb szerintem az amd újítás miatt akár.
ui: Mostani hd 7850-emmel nincs panasz,de öregecske.. Félek,hogy elhalálozik. Habár mindig kíméltem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Sztenly
üzenetére
Pff...
Adj neki egy kis virtuális memóriát, és jó lesz. Amúgy 1280X1024-on biztos, hogy nem a VGA korlátoz.. Azon a felbontáson már pár éve túl lépett a középkategória is.A random FPS esés.. tökéletesen össze cseng azzal, hogy elfogy a RAM.
Én is 8 gigával vandálkodom, de SSD-ről kap még 16 gigát mert nélküle használhatatlan lenne..
És nem utolsó sorban a GTA V tökéletes példája a rossz optimalizációnak és annak, hogy egyértelműen az nVidia felségterülete. (de ez köztudott is!)
-
Sztenly
tag
válasz
Habugi
üzenetére
CPU limitet én nem mondanék. A piros amikor már élvezhetetlen 20-30 fps re ugrik le.
A kártya Vram-ja meg a 3gb-telítettséget sem közelíti meg. (4gb os a kari)Ilyen esetben nem hiszem h megoldás ha mégtöbb pénzt tolok bele a dologba egy fhd monitorral.
Csak sajnálom hogy a gtx 750 emet eladtam mert azzal megközelítőleg nem voltak ilyen gondok.
Értem én hogy ár/érték. Nem kell sokat magyarázni, közgazdász vagyok.
De a user nem attól élvezkedik (átlagosra gondolok nem ph addikt
) hogy wattmanban vagy mittomén mivel bohóckodik, hogy optimális működésre bírja a hűdejó kártyát. Elnézést a mérgem még nem szállt el. -
Habugi
veterán
válasz
Sztenly
üzenetére
nonK i5-el, azon a felbontáson GTA V-ben egy RX470 szintű kártyával akkora CPU limited van mint ide Bütyköskökörcsin..

VSR-el told fel a felbontást jóval magasabbra, némi FPS-t fogsz bukni, cserébe nem a béka segge alatt fog kotlani a GPU, a CPU pedig sokkal kevésbé fog fuldokolni.
Ki fog simulni az egész, sokkal egyenletesebb lesz, ehhez köze nincs a drivernek.
Próbáld ki.., its magic!

A hosszútávú megoldás egy 1080p kijelző lenne, persze előtte még beiktatható egy erőben hasonszőrű NV kártya csak hogy lásd h pontosan uez történik. Esetleg kösd rá a TV-re amennyiben az FHD.
-
-
Sztenly
tag
A játék során random fps esések vannak. Fél óra után elszabadul a pokol és kb játszhatatlan.
Főleg autóban közlekedve érzékelhető.
Legfrissebb driver van fenn alapbeállításon, nem mókolok...stb.
Egy barátom felvetette h amd kártyáknál nagyon nem mindegy melyik driver van fenn. Keresgélni kell meg próbálkozni aztán jóság van.Ochocinco46:Szia, most vettem a kártya miatt egy zsír új be quiet straight power 10 400W-os tápot. 1280X1024 en játszom és a very highról levettem sima high ra. Azonkívül sokat butítottam még a grafon.

17.1.1
nvidián nincs ekkora keresztrefeszülés.
Persze tudom h jó kártya ez csak érteni kell hozzá, de általában azért fizetünk h ne kelljen valamihez érteni.Szerk: Most nézem van frissitési lehetőség (16.2.2 és 17.1.2)
-
sakal83
addikt
Erdemes a vramot nézni a beállításoknal. Kimondottan korlátos. A 4gb is necces.
-
CptAdamica
nagyúr
Na, visszajött a kis tücsköm. Amúgy fasza kis kártya lenne, ha nem lenne ez a cicergés, BF1-ben elég beton stabilon tartja a 60 fps-t, míg az R9 390 elég sokszor droppolt. Írtam az asus-nak is, kíváncsi vagyok milyen választ adnak.
-
törölt tag
Ghost Recon Wildlands Closed BETA
1060-hoz képest nem vagyunk jók de a FuryX-et megelőzzük. hát érdekes... -
sakal83
addikt
Aki most készül venni rxet szerintem egy kicsit várjon. Az msi rx480 Gaming x 4gb 209 euro lett a nemet médiában. Az olcso 8gb is ott jelent meg elsokent. Itthon ez kb 68-69k fog jelenteni. Persze nem biztos de sanszos
-
Raymond
titán
válasz
Pepe78
üzenetére
Probaltam nemet cimmel is es nem mutat ingyenes szallitast? De mondjuk ami problemasabb az a +1% az arbol plusz a par EUR-os fix koltseg minden fizetesi metodusnal es az mondjuk egy 250EUR kartyanal felviszi az arat valamicsket, pont arra a szintre mint a tobbi elado akiket megeloztek az alacsony listaar miatt a keresokben

-
bozont
veterán
Szerintem elégnek kellene lennie, de azért kérdezz rá a játék topicjában ezzel kapcsolatban, mik a tapasztalatok. Nálam is jól szalad a játék a 17.1.1-gyel, semmi microlag, viszont néha kidobál az asztalra csak úgy.
Ez az új chill funkció nincs véletlenül bekapcsolva? Esetleg nézz rá a windows energia menedzsmentre, ne takarékos módban legyen. Esetleg próbáld ki javul e a dolog teljesítmény centrikus módban. -
gyuribácsi88
addikt
Kinek hogy fut a Ghost Recon Wildlands Beta? Nálam siralmas.
-
-
válasz
Meridius11
üzenetére
Valóban.. Az 4 MHz-el gyorsabb.

(#15526) Sztenly: Ezt kicsit bővebben fejtsd ki, mert nálam pl tökéletesen megy.
-
-
Sztenly
tag
Sziasztok, van ötlet esetleg, hogy GTA5 miért laggol RX-470 alatt?
Mivel oldható meg, mert szomorú így a story eddig. -
Simi37
őstag
0-100% loadra azért ez nem ilyen egyszerűen leírható. De hogy éppen abban a pillanatban 100% vagy 0% volt a terhelés azt látod. Még a mpként 10 mérés is túl lassú ahhoz hogy jól le lehessen követni. A fogyasztásból visszavezetni a terhelést több értelme van mint a 0-100at nézegetni. Ha pedig nincs freesynced és/vagy "magas" frekvenciás monitorod akkor 60 fps fölött tapasztalod a tearingot.
-
mikormit
csendes tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Szerintem jó választás!

-
bandika0626
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek. A jövőhét folyamán tulajdonosa leszek egy ilyen kártyának.
-
távcsőves
senior tag
válasz
füles_
üzenetére
Fogadjuk el, az ő kártyája az ő konfigjában valamiért ezt produkálja. Nincs ötletem mi lehet a baj. Az rémlik, hogy olvastam, de nem emlékszem pontosan hol, magasabb lett a játék gépígénye a fejlesztők szerint is. De magam is úgy vélem, egy magas órajelű I3 elég kéne legyen annak a játéknak.
-
lacus83
senior tag
válasz
zolee1984
üzenetére
Szerencsére tényleg nagyon szeretik az Rx kártyák az alulfeszelést.
Kicsit el lehet vele bíbelődni, de megéri.Az Rx 480 kártya Rx470 cibálással való beérése nem is az én szüleményem, a fórumtársat próbáltam meggyőzni már nem először, hogy nem eszik olyan forrón a kását.
-
lacus83
senior tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Azért ezen jót kuncogtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alapból az az 1500 GS az nem kevés.Ha meg is van cibálva mindjárt 14500 GS,az RX470 nek ott megcibálva ott a vége ahol az RX480 kezdődik.
A másik vicces,pont te kérdezted nem is olyan rég hogy merre is meg honnan is indul ez a megcibálás téma.
Szóval maradjunk annyiban jó a 470 senki se vonja kétségbe,de egy 480 at sose fog behozni.
Volt aki kb 15000 GS pontot szabott itt 480al. -
Raymond
titán
válasz
Pepe78
üzenetére
A MindFactory-t mar nezegettem regebben, de az alacsony arak csalokak. Az egyetlen fizetesi mod amire nem szamitanak plusz koltseget az a bankatutalas elore (szallitanak amikor megjott a penz), az osszes tobbire 1 vagy 2% (PayPal) koltseg plusz ami nem keves. A szallitasnal is meg soha nem lattam hogy ingyenes lenne (itt-ott vegigmegyek a proceduran hogy valtozott-e valamit a helyzet), meg az anyaorszagon beluli legolcsobb Hermes is 8eur?
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
A Mindfactory.de oldalon jelenleg:
MSI RX 470 8gb Gaming X 209,9 eur ( Németországon belül ingyen szállítás)
MSI RX 480 4gb Gaming X 209,9 eur -
törölt tag
válasz
Habugi
üzenetére
Szerintem egyik sem érte fel azt a lécet és még csak meg sem rezzent.
Nem méregetni vesszük a videókártyát, hanem játszani.... csak ezt itt sokan elfelejtik. Ghost Recon Wildland ajánlott gépigénye alapján az RX 480 8GB hozta az elvártat, de azért egy R9 390X videókártyával simábban fognak vele játszani. Nvidiát én szóba sem hozom...! 
-
-
Raymond
titán
válasz
Hunork
üzenetére
Igy 30% (FS) es 33% (TS) tobbet hoz mint az en 380X-em a maximumon amit kihozok belole hasznalhatoan (1161 GPU / 1593 VRAM). Az arcsokkenesekkel mar elgondolkoztam hogy lehet valtok, de meg mindig nem erdemes egy 1070 szintje alatt ezt meglepni. Meg kell varnom a Vega-t, addig jo lesz ez is ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeim.. nem rossz, de valahogy.. nem tudom.

Advanced Lighting volt a bűnös, az fagyasztja ki
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze tudom h jó kártya ez csak érteni kell hozzá, de általában azért fizetünk h ne kelljen valamihez érteni.
Mióta megvan, ez az egy poszt szólt arról, hogy mit hozott a tesztprogramban. Láttam ennél jobb pontszámokat is, azért kérdeztem...
Ugyan már