- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Visormail #1299 üzenetére
Tudod meglepődök rajtad.
Olyan dolgokat írsz le ami sosem volt téma a topikban...
User error... Ennyi az egész... Minden játékban 5-10 perc után fagy a kártya?? Elképzelhetetlen számomra.
Nekem furcsa mód egyből fagyás nélkül ment a játék. Még képet is tettem be, hogy milyen értékekkel fut fullHD High mellett... Mindemellett az összes mai és régebbi jáék, gond nélkül fut..
Te azt írtad, hogy lowon is fagyott... Ha valóban így van akkor ott hardveres vagy driveres hiba van... Valószínűleg kaka a hűtés rajta, vagy rosszul van gyárilag pasztázva.
Szóval ne álltalánosítsuk már, hogy a 460 ilyen.Egyébként meg én +25% power limittel és 1300/7600mhz-es frekvenciákon hajtom a VGA-m és semmi olyan hibá nem tapasztalok mint amikről írtál. Xfx RX460 DD-m van.
Még mindig tartom, hogy nem a kártya hibája.Küld vissza garanciába és cseréltesd ki.
Vagy élj a 14 napos elállással.Tom5
Igen... Minden 460, x8-on működik.
Le vannak korlátozva. De, ha megnézed a pci-e csatlakozóját akkor világossá válik a dolog. A fele érintkező nincs ott kb.
Egyébként semmi hátrányod nincs belőle egy ilyen kártyánál. -
MK VII
veterán
válasz
Visormail #1292 üzenetére
No..
El kell keserítselek... Sajnos a 460-ra nem tudod fogni a Warface fagyásokat..
Most telepítettem fel, játszottam úgy fél-egy órát.. High textúrákkal fullHD-ban 70-90fps.Ha egy számológépen is el kell mennie akkor valószínűleg az egyik komponens a gépedben abakusz szintű. Sejtésem szerint a processzorod..
Esetleg húzd újra a rendszered.
Tudom egyszerűbb szerencsétlen kártyára fogni az ilyen dolgokat, csak tudod amikor az Overwatch-al online 50-60 fps-sel tudok játszani akkor egy ilyen DX9-ces játék fagyásai, akadozásai nem a kártya hibája.
Egyébként köszi a tippet a játékra... Szerintem most így már, hogy feltettem, játszani fogok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest