- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Ezt most én sem értem, hogy miért HA-ról vettél szürkegaris VGA-t amikor a boltban sem sokkal drágább és legalább a kiskergari ér valamit...
Ha Lec-től vetted akkor még valamelyest jobb a helyzet, mert nagyon korrekten intézi a garizást..
Na mindegy... Kívánom, hogy minden szuperáljon és elégedett legyél vele sokáig... -
MK VII
veterán
Jól van. Semmi gond.
Viszont tényleg a hozzászólásaimból összerakod magadnak a képet.
Ha nem akarsz használt VGA-t, bár a kolléga aki árulja teljesen megbízható és itt a topikban is aktív, akkor vedd újonnan a Gigabyte-ot.
Azt is mondtam, hogy szerintem nyugodtan veheted.Ha esetleg bántóan fogalmaztam sajnálom. Picit értetlenül "álltam" a hozzászásod felett, hogy ezt most mé'.
-
MK VII
veterán
Ne haragudj, de mit kéne válaszolnom? Miért kéne hanyatt vágnod magad? Egy szóval nem mondtam, hogy hugyozd össze magad az XFX-től, csak ajánlottam és mondtam, hogy, ha kíváncsi vagy rá akkor keress rá a hozzászólásaimra.. Vagy mindent a szádba kéne rágni? Én akarok kártyát venni vagy Te? Ha érdekel keress utána, ha nem akkor meg kérlek ne kritizáld a segítségemet.
Ott a lehetőség, hogy egy 3 hónapos XFX-et megvegyél 4 ezer forinttal olcsóbban. 460-ak közül a legjobb választás.
Leszarom mit veszel. Vegyél Gigát vagy Sapphire-t vagy amit akarsz.De tudod mit? Felejtsd el, hogy próbáltam segíteni...
-
És még mindig nem válaszoltál, hogy miért kéne hanyatt vágnom magam az XFX-től.
Nem kell, Sapphire is kb. ugyanolyan jó.
A Giga-nak ugrál az órajele terhelés közben, a fenti két tápcsatis viszont stabilan tartja a max-on.Itt pöcsölök már hetek óta
Annyi idő alatt már kipróbálhattál volna 2-3 típust, az apróról, minimális veszteséggel (ha egyáltalán). -
MK VII
veterán
Keress vissza a hozzászólásaimra.. Láthatsz teszteket, eredményeket.. Nekem ilyen kártyám van
Jól bírja a tuningot is. GPU 1300mhz + memória 7600mhz-et szépen viszi fesz emelés nélkül. Jól is tartja és ilyenkor is 60 fok alatt általában. 60 fok fölé nem nagyon láttam menni. Idle kussban van. Nem pörög nem zörög. Terhelés alatt is halk.(#1104) AxBattler
Bizony.. Ott a CF lehetőségem.. Simán meg is venném, de hát a karácsony.. Meg ilyenek.. Család is van.Nem lehetek önző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest