- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Ezt most én sem értem, hogy miért HA-ról vettél szürkegaris VGA-t amikor a boltban sem sokkal drágább és legalább a kiskergari ér valamit...
Ha Lec-től vetted akkor még valamelyest jobb a helyzet, mert nagyon korrekten intézi a garizást..
Na mindegy... Kívánom, hogy minden szuperáljon és elégedett legyél vele sokáig... -
MK VII
veterán
Jól van. Semmi gond.
Viszont tényleg a hozzászólásaimból összerakod magadnak a képet.
Ha nem akarsz használt VGA-t, bár a kolléga aki árulja teljesen megbízható és itt a topikban is aktív, akkor vedd újonnan a Gigabyte-ot.
Azt is mondtam, hogy szerintem nyugodtan veheted.Ha esetleg bántóan fogalmaztam sajnálom. Picit értetlenül "álltam" a hozzászásod felett, hogy ezt most mé'.
-
MK VII
veterán
Ne haragudj, de mit kéne válaszolnom? Miért kéne hanyatt vágnod magad? Egy szóval nem mondtam, hogy hugyozd össze magad az XFX-től, csak ajánlottam és mondtam, hogy, ha kíváncsi vagy rá akkor keress rá a hozzászólásaimra.. Vagy mindent a szádba kéne rágni? Én akarok kártyát venni vagy Te? Ha érdekel keress utána, ha nem akkor meg kérlek ne kritizáld a segítségemet.
Ott a lehetőség, hogy egy 3 hónapos XFX-et megvegyél 4 ezer forinttal olcsóbban. 460-ak közül a legjobb választás.
Leszarom mit veszel. Vegyél Gigát vagy Sapphire-t vagy amit akarsz.De tudod mit? Felejtsd el, hogy próbáltam segíteni...
-
És még mindig nem válaszoltál, hogy miért kéne hanyatt vágnom magam az XFX-től.
Nem kell, Sapphire is kb. ugyanolyan jó.
A Giga-nak ugrál az órajele terhelés közben, a fenti két tápcsatis viszont stabilan tartja a max-on.Itt pöcsölök már hetek óta
Annyi idő alatt már kipróbálhattál volna 2-3 típust, az apróról, minimális veszteséggel (ha egyáltalán). -
MK VII
veterán
Keress vissza a hozzászólásaimra.. Láthatsz teszteket, eredményeket.. Nekem ilyen kártyám van
Jól bírja a tuningot is. GPU 1300mhz + memória 7600mhz-et szépen viszi fesz emelés nélkül. Jól is tartja és ilyenkor is 60 fok alatt általában. 60 fok fölé nem nagyon láttam menni. Idle kussban van. Nem pörög nem zörög. Terhelés alatt is halk.(#1104) AxBattler
Bizony.. Ott a CF lehetőségem.. Simán meg is venném, de hát a karácsony.. Meg ilyenek.. Család is van.Nem lehetek önző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest