Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
4gb mindenképp érdemes, pl nekem 2560*1080-n division med -n elvitt 3200 MB vram-t . A gpu-nak hasznos a több ram, ezek a kártyák még a low szegmensbe is elég erősek ahhoz hogy elfogyjon alolluk a vram ha olyan típusú a motor.
Illetve abba érdemes belegondolni hogy ha olyan játékkal tolod aminek nem kell vram akkor nincs nagy difi, de aminek kell ott az fps fogja a kárát látni, hisz mikor mondjuk 2100 vram kellene , akkor fel kell szabadítania 100 vram-t valahonnan és abba loadolni. Ergo a gpu folyamatossan azon fog pörögni még plusba hogy felszabadítson a ramból, annak ellenére , hogy lehet nemsokára szüksége lehet arra a textúrára.
Nem hiszem hogy kb 4k diff esetén érdemes elgondolkodni a kevesebb vram-n .De ez csak jótanács :]
Még valami ahogy néztem , vulkan alatt ahol még jobban ki van préselve a szufla a gpu-ból a vram még jobban számított 1-2 oldal szerint :]
-
PuMbA
titán
Egy RX470 ajánlott, ha jobb minőségben szeretnéd futtatni, mert ekkora felbontásban alacsony grafikával számolhatsz RX460-nal, ami nem biztos, hogy rosszul néz ki. Én mindenképp megvárnám, míg nem lesznek videók, hogy hogy teljesít a játék RX460-on és ha az megfelel neked, akkor mehet a vétel.
-
MrDerekas
addikt
Érdemes. Nem a gpu teljesítménye a mérvadó, hanem, hogy kényelmesen be tudja lakni a 4 gigát is. Grafikai részletességnek kell a vram. Én HD6850-ről váltottam GTX950-re, majd azt cseréltem RX460-ra. Utólag bánom, hogy nem négy gigásat vettem, de az volt jó áron. Nem bántam meg az RX460-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest