- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
Nwis86 #41155 üzenetére
Én is örülök hogy nálad jó, baromi kellemetlen lett volna, mikor tudtam hogy nálam nem történt vele semmi baj, nálad meg láttam működni. Őszintén szólva nagyon megkonnyebbultem. Remélem a következő tulajnak több szerencséje lesz. Pedig annyira megtetszett az a kártya... 😔 Szerencsére találtam másikat, ami szintén nagyon jó, de azért mégis.
Egyébként pedig riszpekt -
eszakas
őstag
válasz
Nwis86 #38588 üzenetére
Itt nézd meg mennyit ad le áganként a tápod, mivel gondolom osztott ágas. Szerintem 18A ad le ha jól gondolom és nem ártana a 22A tuninghoz ahogy én emlékszem.
ui. szerkesztési időt lekéstem
-
Petyyyyy
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
Nwis86 #38181 üzenetére
Nem kell közvetlen alá rakni...írtam privátot is..de itt is megosztom..szóval ha jól tudom.
Mindkét karit külön betéve kell nekik feltenni a drivert..majd ha ez megvan mehet be a 2kártya a cf hiddal összekötni és engedélyezni catalystbe a működését. Ha jól tudom ez a menete.
Bár nekem mint az elöbb írtam épp vmiért nemigen jön meg a többlet teljesítmény, pedig mindent úgy csináltam mint 2hete mikor elöször próbáltam, akkor speciel jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest