- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
ittakary #6622 üzenetére
Nekem is az jött be, de Mobilarena-s háttérrel
de itt az igazi link: Hivatalos infó,Radeon árcsökkenések
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ittakary #5565 üzenetére
"Özön le ment" = Özön a jó barátja aki pénzzel ellátja és most lement hídba, hogy mennyibe kerül az új GTX 680.
Egyébként engem is érdekel mit jelenthet
Tegnap este találtam egy megoldást arra hogyan tudom Crysis 2-t loopoltatni, így belőttem egy 50 körösre (54 perc lett volna), majd ledőltem addig, be is aludtam, reggel arra ébredek, hogy még mindig megy hangosan a venti, de gép kifagyott. Reboot, gpu-z sensor logot megnézve 40 percig bírta. Fogtam, felcsaptam 100%-ra a ventit és így már lefutott az 50 kör (így se hangos mint a porszívó, halkabb mint a hyper tx3 100%-on). Plusz egy érdekesség, hogy ellenőriztem RPM-ben is, de a sapphire 7950 oc ventije 83%-on már maxon pörög
-
kasa85
őstag
válasz
ittakary #1353 üzenetére
Ez jó hír a GTX4XX szériánál még fent állt ez a lehetőség.
Skacok mentéstek kártyáitokat,irány az óvóhely. -
kasa85
őstag
válasz
ittakary #1326 üzenetére
Mikor jön Március után a HD7990 biztos le viszi az is még jobban az árakat.
Én azt javaslom,hogy érdemes Áprilisig várni,miért is
Jönnek a javított Catalystok attól függetlenül,hogy már jól muzsikál.
Vége a Téli szezonnak ilyenkor minden hardver drágább.
Fel lesznek töltve a készletek,és jobb esetben ezekre az árazásokra fogják majd 10/20e ft különbséggel a csúcs kétmagost behozni.
Ez jócskán 130e ft ra lemegy,és ezzel egyetemben a HD7950 meg be lövik 100/110e Ft környékére.
És ha még nagyobb szerencsénk lesz akkor talán a forint is egy kicsit stabilizálódni fog.
Minden esetre most hiába jó,és bivaly erős nem erre az ár kategóriára tervezték.
Két hónap csak a készlet,a gyártási költségvetések csökkentése,és a megfelelő készlet mennyiségről szól.
Én azt mondom Április-Május
Ahogy elnézem simán el vinné a két HD6950 kártyámat árban,és az Xboxomat ami eléggé nagy bukás számomra.
Tegnap előtt filóztam a PowerColor termékről ami 156e ft ba kerül,de félek hogy sok mindent ki spóroltak a kártyájukból költség hatékonyság címen.
Egyszer emlékszem a Hd5870 el megjártam.
Annyira spóroltak a kártyán,hogy nem egy darab jött ki ami alul feszelte a gpu/memóriákat.
2d ben mikor a kártya vissza vette az órajeleket az asztal hangyás lett a Winfosban.
Ahogy el indítottam egy alkalmazást ami terhelte a kártyát olyannyira,hogy át váltott teljes órajelekre akkor minden probléma meg szűnt.
Én maradok a Giga-Sapphire felhozatalnál.
Asus lehet,hogy jó de az mindig is túl volt árazva egy kicsivel,majd meglátom mi lesz lehet az lesz ha csak azt adják 3 év garanciával,így jó árban tudom majd eladni,ha jön a HD8970.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest