- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem a marketing miatt van "visszafogva" a kártya, hanem azért hogy olcsóbban gyártható legyen. Így ugyanis kevésbé kell "túltervezni" a kártya VRM-jét és hűtését a gyártóknak, mert a maximális áramfelvétel/hőtermelés korlátozva van mesterségesen, így olcsóbb, spórolósabb termékek készülhetnek, és a tuning miatt elfüstölt példányok száma is némileg csökkenthető. (Feszemeléssel továbbra is elfüstöltethető, de azért nehezebben.
)
Pontosan egyetértek veled, ami a későbbieket illeti. Szerencsére, csak olyan 10% a bukó még a boost karival is elméleti maximumhoz képest szélsőséges körülmények között is, ami azért pozitív.
Mindenesetre, örülök, hogy meg vagy elégedve. Én ugyan általában csak 925/1250Mhz-en használom 1V-al, de hasonlók a tapasztalataim.
(#20663) szasanyi: Elvileg a "Settings" fülön a windóz indítás alatt van két opció, az kell, és akkor azt az órajelet állítja vissza, ami utoljára be volt állítva. [link] (A felső 3 opció, a karikázás most mindegy.
)
Sose használtam így tuningprogramot, mindig csak játék előtt turkáltam bele a VGA beállításaiba, de elvileg így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Inno3D GeForce X3 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged