- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
Iceman9918 #37655 üzenetére
Plussz a Power Limit-et is told fel +20-ra.
-
lowzor
veterán
válasz
Semmi ördöngősség nincs benne. MSI Afterburnerben, vagy Sapphire Trixx-ben bepipálod, hogy Force Constant Voltage, aztán a Core Voltage-et leviszed 1,1V körülire, vagy az alá.
-
ST05
őstag
válasz
-
LamaCube
addikt
válasz
Én se csináltam még, de itt bizonyára segítenek. Viszont alulfeszeléssel biztosan nem ölöd meg a vga-t.
-
lowzor
veterán
válasz
Iceman9918 #37651 üzenetére
Gyenge hűtése van, ennyi a magyarázat. Ez sajnos ilyen. Alulfeszelés segítene a dolgon, többet érne, mint a ventit feljebb állítgatni, hogy hangosabb legyen.
-
törölt tag
válasz
Iceman9918 #37651 üzenetére
Ha nem hangos akkor emelheted még feljebb is a fordulatot, de az már bőven baráti hőfok!
-
törölt tag
válasz
Iceman9918 #37649 üzenetére
A gyártói oldalon kellene némi infót keríteni a kártyáról-hűtéséről. Lehet gyárilag inkább arra mentek hogy halkabb legyen terheléskor,ami kevesebb fordulatot eredményez magasabb hőmérséklettel párosítva. De a 80C° még azért bele fér szerintem. Ki kelene próbálni egy venti profil beállítást, pl MSI Afterburnerrel. Vagy Catalistban húzd feljebb a venti csúszkáját terheléskor,és nézd meg hogy akkor is felmegy e 80C°-ra.
-
törölt tag
válasz
Iceman9918 #37647 üzenetére
Nekem anno a 6870-es karimnak volt 40C° az idle hőmérséklete. A 7870-es MSI karim 28-30C° volt terhelés nélkül. Nem ismerem a Te kártyád hűtését. de szerintem az idle hőfok is magas egy kicsit. Habár az függ a szobahőtől is.
Ha viszont a karin így van belőve a hűtés,hogy alapon 40C°, akkor nem hiszem hogy magas lenne a terhelési hőfok.
-
ST05
őstag
válasz
Iceman9918 #37644 üzenetére
ha a hütés felhangosodik, és tartja, szóval zárt háznál sem megy
feljebb az még normálisnak mondható.
Házadba lenne valami ráfujó 12cm mely terheléskor felkapcsolhatsz alaplaprol vagy valahogy
az sokat segitene, tehát okos légáramlat, legyen egy befuvo, egy kiszivó hátul pl minimum
150W kártyáktol már figyelni kell, még a többi cuccot is képesek befüteni ha közel van és oda szuszog -
Kroni1
veterán
válasz
Iceman9918 #37644 üzenetére
nyilván minél alacsonyabb annál jobb de ez még bőven belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest