Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Netfone
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
erik22
üzenetére
Attól,h most Giga vagy Asus,attól még ugyan akkora erő van bennük,ezért jó h visz mindent,én arra gondoltam,h mennyire megbízható...ciripel-e,bs előfordul-e,a háromventis változat mennyire hangos,stb..
Steve198310: Igazából nekem sincs kedvenc márkám,csak mivel most ilyenem van és jókat is olvastam róla,azért gondoltam...de nekem ugyan olyan jó mondjuk egy MSI is.
Rákerestem erre a kártyára,amit ajánlottál és kijött ez a vidi:[link] Itt nem azt mondja,h jár hozzá játék meg kedvezmény?
Viszont itt meg azt írja,h nem jár ehhez semmi. -
katt777
félisten
válasz
erik22
üzenetére
Sapphire HD7870XT. Ilyenem van, minden szempontból király. Csökkent fesz, nagy tuningpotenciál, halk működés, jó hűtés, semmi hiba, pedig hidd el, ha bármi rejtett gebasz van, én megtaláltam volna.
Árat most nem tudok, én használtan szereztem 60k alatt.emiki6: Túlhajtás, degradálódás következménye, nem az öregedésé. Ezért nem kell max (stabil) tuningon használni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)