- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Darabokra #56456 üzenetére
Ér annyit, elvileg izmosabb a HD 7870-esnél.
Viszont én ismét nagyon büszke vagyok a kis kártyámra, mert Mafia III High beállításokkal fullHD-ban gyönyörűen fut. Az már más kérdés, hogy a játék maga elég ocsmány.
Sorra lep meg az új játékoknál, nagyon megvagyok vele elégedve!
-
pengwin
addikt
válasz
Darabokra #56456 üzenetére
Teljesítményben kb. azt tudja, mint egy R9 270X, talán kicsivel többet, vagyis olyan 30%-nyit léptél előre, ami nem rossz egy kis befektetésért cserébe. Garancia volt rá?
Én is hasonló váltáson gondolkozok, mert az AMD linuxos driver supportja valami irtózatosan rossz...
Csak én egy GTX 770-960-970-re ácsingózok, de hát nagyon el vannak szállva a 900-as GTX-ek árai itt az aprón...
Amennyiért használt, garis GTX 970-et lehet venni, annyiért már én új kártyát veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest