Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Gyári ventilátort is árulnak hozzá külön aliexpressen/ebayen, érdemes megnézni
Nem ilyen van rajta?
-
malisonX
aktív tag
válasz
bmwfan199410 #55431 üzenetére
Szerintem keress rá ebayen/aliexpressen, van választék bőven. Sapphire 7870 fan kifejezésre keresve 4-5000Ft-os találatok vannak, viszont ha magára a ventilátor típusára keresel rá (ami elvileg FD7010H12S, de inkább nézd meg a ventid hátoldalán), akkor dob 5-6 dolláros alternatívákat is. Ez esetben viszont figyelj rá, hogy milyen csatlakozóval szerelt a ventilátor, különben forrasztás is szükséges lehet
-
malisonX
aktív tag
válasz
Dark KillerX #55137 üzenetére
Sima Sapphire 7870 GHZ edition (tehát nem a dual x-es), Pitcairn GPU-val, A12-vel kezdődik a sorozatszáma. 30k-ért. Vagy esetleg ez jobb választás lenne? Árban nem igazán szeretnék ez fölé menni, eredetileg amúgy is 7850-est akartam
Láttam 1 hete itt a hardverapron 270X-et 29-ért, ez lenne a tökély, csak akkor még nem volt rá meg a zsé
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Sapphire HD7870 GHZ editiont be merjek vállalni használtan? A130300061911 sorozatszám előtti, tehát még az állítólagosan problémás szériából származik. Az előző tulajnál tökéletesen működik. Garanciaidőn kívül esetleg cseréli a gyártó, nincs róla infó? Hiszen elismert szériahiba... Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest