- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
ZozzHUN #14293 üzenetére
De amikor kiszedtem a kártyát, akkor nem éreztem semmit, akkor nem lötyögött.
Csavarok teljesen meg vannak húzva. De tényleg nem melegszik, csak ezek szerint akkor lehetne hűvösebb is.
Mindegy, ha lesz kedvem kiszedem megint, aztán szétkapom, meg újra összerakom....
Tiéd V2-es hűtés volt, vagy sima? -
válasz
ZozzHUN #14168 üzenetére
Úgy látom REF VRM -van rajta akkor pedig CHL -fesz szabályzónak kellene rajta lenni a képen sajnos nem látszik de gondolom te meg nézted! Amúgy nem gond hogy nincs hűtés a DrMOS(Fet) -eken mert ezek nem melegedős fajták a ref karikon is ilyenek vannak és azokon sincsenek hűtve, a ramokat meg mondtam jobb ha nem fedi borda
Viszont a GPU -nak a hűtése valóbban jobb a régi Dual-X -nek mint ez a kis brunyi olcsósított,
a hűtéséről nem csináltál képet? azt is megnéztem volna milyen alúlról -
válasz
ZozzHUN #14126 üzenetére
Hát ezen az új rövid olcsósított Zafír 7870 -en nem merném lefogadni hogy CHL8225 van, sz.tem 1:1.be 7850 -es nyák
Régebben már belinkeltem a 7850 em csupasz képét
én picit meg bordáztam a FET lemezt meg a fesz szabályzót(mert tuning alatt azért nem fázott)
RAM -okat NEM kell hűteni, mert rosszabb ha van rajtuk borda
(nem hiába nem tesznek rájuk gyárilag se hűtést)Én az AC TT Pro -val se hűtöttem, pedig az alatt elfértek volna a ram sünik
De vissza térve hozzád az MSi BIOS -al 80.% hogy nem fog menni a sapphire karid, de próbáld ki csak kicsit komplikáltabb helyre hozni ha nem dual bios -os a karid bár ha jól látom van iGP -d szóval nem olyan gáz
Már pedig sz.tem 99.% hogy ez a 7850 es nyák van azon az olcsósított 70.esen csak be van kötve a 2.ik tápcsati is ami látszik is a fenti képemen hogy ott a helye
-
válasz
ZozzHUN #14112 üzenetére
Sapphire 7850 en mindegyiken
NCP5395T
az MSi ken vagy
vagy a komolyabb
Egyébként ASUS -okon is ez van mind a 50 és mind a 70 eken és szinte mindegyik 7870 -esen is ez van ami egyébként az AMD referencia(50 és 70) kártyáján is szerepel ez a leg jobb fesz szabályzó mert ezt a legtöbb progi kezeli
De mégis van olyan hogy CHL8225 fesz szabályzó van egy adott kártyán és az MSi AB progi nem akarja engedni állítani a feszt ott a VGA bios ban van a gond sajna csak bios cserével orvosolható
****************************************************************************************************
hülyegyerek van az asus tweak progi beállításáról egy kis videó bemutatóm FLASH playert(ie és FF re is) érdemes frissíteni mert csak az újabbak képesek lejátszani -
miresz
veterán
válasz
ZozzHUN #14104 üzenetére
Mindegyik kiskereskedő,ill webshop továbbküldi,mégem ül rajt olyan sokáig mint ők,másrészt a hozzá állásuk is katasztrófa,ha garizásról van szó. Arról nem i beszélve,hogy milyen cég az akit nem lehet felhívni. Próbálj velük telefonon beszélni,nem nagyon fog sikerülni,mivel ők mindent csak emailban hajlandók intézni. Na de ez itt nagyon off,úgyhogy részemről vége.
(#14105) gbors : Láttam már ennél jobban optimalizált motort. Abban mondjuk igaza van a kollégának,hogy az i7 sem "remekelt" alatta,ugyanannyi hozott mint az Fx-em,pedígaz i7 erősebb,és drágább is.
-
korcsi
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
ZozzHUN #13850 üzenetére
Érdekes. Én bevittem a lapomat gariztatni hozzájuk és 2 héten belül itt volt a cseredarab. Még abba is belementek, hogy egy másikat válasszak a nagyker által visszaküldött helyett. Velem eddig korrektek voltak. Meg a 7870 árát is rögtön visszautalták. Iponnál pl 1 hónapig várhattam volna rá. A cuccokat is korrektül becsomagolják mindig. Szvsz minden bolttal lehet rossz tapasztalata bárkinek, attól még nem kell leírni.
-
válasz
ZozzHUN #13838 üzenetére
Hardverkerbe én inkább ezt vettem volna 57.é vagy még inkább IceQ Turbo -t 61.é tudom borzasztó ocsmányul néz ki de le alázza az asus DC2 v2 hűtését mind hang mind hidegségben
-
válasz
ZozzHUN #13828 üzenetére
Akkor ahogy nézem sajnos nem lesz meg neked még max tuningal sem az alap órajeles 7950
Jobban jártál volna ha a 4.k val olcsóbb OC -verziót veszed az legalább 10.fokkal hűvösebb
De még merem azt mondani hogy a jelenleg leg olcsóbb 7870 PowerColor is jobban teljesít
mind tuning mind hűtés ügyileg
Bár azt sem értem miért nem az Asus v2 -öt vetted mert még az is olcsóbb ennél a kis szutyoknál
-
lowzor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged