- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sarkadi #53968 üzenetére
Hát, ASUS-okon lehet látatlanban frissíteni, GB-nál sztem nem.
csib41 #53973: Nagyon, ha olyan szolgáltatásokat használsz, vagy olyan játékokkal játszol, amelyeknél eljönnek a bugok. Ha nem, akkor semmit sem látsz a hibákból. Ami nálam minden AMD drivernél előjött: lassú rendszertöltés (nV kártyával kb. lefeleződött a win felállásának ideje, pedig AMD-ből csak a driver volt fent, semmi CC v. más), TV tunerről nem tudtam hardveresen analóg adást felvenni. Vagy csak nagyon soknál: szabályos eltávolítás/telepítés esetén BS, lag, vagy frissíthetetlenség következőre, hardveres videózásnál léptetés esetén a kép fél-2p-es késéssel ugrott a hang után. Játékokban is lehetnek bugok: Mantle Thief tuninggal össze-vissza artifactelt az első 2 Mantle-es meghajtó után, BF4 szintén Mantle kidobált és laggolt, másik driverrel DX-ben is, stb. A lényeg a fenti: ha az adott grafikai beállításokkal vagy egészében megfelelően támogatott játékokkal játszol, nem tapasztalsz hibákat, ha viszont másokkal, akkor jönni fognak, és azok, akik nem, folyamatosan bizonygatni fogják neked, milyen hibátlan az AMD driver, és user error van.
És ez az egész még kártya, valamint konfigfüggő is, pl. ua. típusú kártyával is előfordult, hogy egyfajta lapnál rendben ment, másiknál meg valami kehe volt.
nVidiánál sosem tapasztaltam hibát, bár némelyik hiba idején AMD kártyám volt.
Egzee: Gondolom, nem MSI driver van fent nálad.
kovy29: Nem feltétlenül játékfüggő. Láttam jó pár esetet, amikor a "szakértő" user frankón megtuningolta a prociját, lefutott neki minden teszt, játékokban meg jöttek a laggok, egyebek, amíg ki nem derült, hogy a stabilitás tesztekben frankón hibajavítozott a procija (elég egyszerűen rá lehet jönni), ami egy játék alatt garantáltan ugrasztja a grafikát. Mindez persze nem zárja ki a driveres hibát vagy a szarul programozott játékot, de benne van a pakliban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest