Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pityu. #51912 üzenetére
AMD-nél régi, ami helyett már adtak ki újat, 78x0 sorozat tehát elavult. Kész szerencse, hogy a driver-támogatás még ezekhez jó, az újakhoz kevésbé, de jön még egy széria, és ezek is esni-kelni fognak. (Tapasztalat HD3870 óta.)
lukaszokni: Vak végzet.
Mit mondott Obi-Van Kenobi: Ne higgy a szemednek, az megcsalhat. (Én eszerint közlekedek az utakon.
) Használd az erőt!
Az én szemem szerencsére ennyire nem rossz, de így értelek. Csak akkor megint minek ilyen kaliberű kártya CPU-limittel?
Tipp: Bármerre mész, mindig tüzelj. Én még jó szemmel is ezt szoktam, akinek van esze, úgysem áll a tűzvonalba, aki meg igen, azt úgyis kihalásra ítélte az evolúció.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest