Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Fórum használat, alapfok.

Ez szép volt.
Amúgy igazad van, köszönöm, azt hittem, (nem, tudom, hogy nem a templomi wifit nyúzom...) hogy így is simán beteszi, amikor meg már láttam, hogy valami nem kóser, meg próbáltam megjeleníteni. Gondoltam csak nem köt bele senki...de, tévedtem.
Szép eredmények tőled is! Végigfuttattam, viszont akármit csinálok, benyomom az F9-et, betölti a sarit és amikor kezd, akkor akad egyet, vagy nem tudom. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! ELKELT!!!
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amúgy igazad van, köszönöm, azt hittem, (nem, tudom, hogy nem a templomi wifit nyúzom...) hogy így is simán beteszi, amikor meg már láttam, hogy valami nem kóser, meg próbáltam megjeleníteni. Gondoltam csak nem köt bele senki...de, tévedtem.
Szép eredmények tőled is! Végigfuttattam, viszont akármit csinálok, benyomom az F9-et, betölti a sarit és amikor kezd, akkor akad egyet, vagy nem tudom.