Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Most kipróbáltam ezt a gta modot. Ööö elég furcsa.
Szvsz nem kompatibilis a jelenlegi gta4 verziómmal. Írták, hogy melyikkel szar, de nem tudom hol nézzem meg nekem melyik verzió van fent.
Plusz ugye jól beakassza a játékot.
Olvastam valahol ha letiltom tűzfalban a social club-ot akkor drasztikus fps növekedés érhető el. Letiltottam nem segített semmit.
Lehet, hogy kéne hozzá valami patch? Proci limitem nincs, mert olyan 60-70% körül megy a proci a vga meg 100-on.Vagy mások hogy játszanak graphic moddal... a 270x annyira csak nem gyenge. Persze lehet még szar a gta4 is... : )
Más. Gondoltam kipróbálom a cpu limitet GTA4-ben. Az amúgyis eléggé cpu igényes cucc. Alapesetben minden maxon csúszkák 30-50% közelében 45-57 fps-em van. Vsync be, valamiért 57fps-ben maximálja, nem 60-ban, mint más játék. Nem értem, mindegy.
Szóval kipróbáltam, hogy leveszek minden low-ra. Felbontást pedig 1440x900-ra vettem vissza. Ami majdnem fele a 1080p-nek. És legnagyobb meglepetésemre felment az fps-em! Cpu használat is felment 80-90% környékére, de az fps-em már inkább 65-70-85 között volt. Elképzelhető hogy még nem ütköztem cpu limitbe? Meglepődnék.@z0l1ka:
Nem biztos, hogy vram hiba. Lehet hogy dirver + játék bug. Több tesztre van szükség.
Próbáld meg a vram / gpu visszavételét alapszintre. Ami a referencia kártyáé ahogy azt javasolták. Egy játékban produkált hiba még nem hiba.
Illetve nem kártyahiba. Az egy dolog, hogy utána szétcseszi a komplett rendszert és csak a restart segít.
Magas fps-nél ciceregnek a kondik, ez "normális". Nálam is így van magas fps esetében. De Vsync-et bekapcsolom és nincs ilyen gond. Mert nem csak a hangja zavar, hanem én is félek tőle, hogy nem tesz jót a kártyának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Óra topik
- Háztartási gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szvsz nem kompatibilis a jelenlegi gta4 verziómmal. Írták, hogy melyikkel szar, de nem tudom hol nézzem meg nekem melyik verzió van fent.