- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
zserbox #35950 üzenetére
Kétlem. Én is főleg akkor hallottam, mikor épp alig volt hang a játékban, vagy épp töltött (de akkor nagyon idegesítő volt a süvítés). Ha meg hangfallal játszottam, úgy meg aztán pláne kész voltam tőle. Alapfeszen amúgy nem volt gond vele, de amint 1,2V fölé vittem, előszeretettel elkezdett zenélni, mikor visszavettem a ventit, akkor meg nagyon 70 fok fölé szaladt, azt meg nem szeretem. Mikor megjött a melegebb idő, akkor kezdett el hangoskodni, addig én is megvoltam elégedve a hangjával. Amúgy megnézném nyáron, fesz emeléssel a 65 fokos GPU-t. Max ha van klímád, akkor hiszem el, bár még úgy is meredek. CF-ben volt nálam Sapphire+MSI, tehát együtt is megtapasztaltam a 2 kártya hűtését. A Sapphire hűtője akár hiszed, akár nem jóval halkabb azonos fordulaton (RPM, nem százalék) és hűvösebben is tartja a kártyát. Az tény viszont, hogy az MSI sokkal jobb minőségű.
A TF3 hűtőt amúgy sokkal jobban megcsinálták GTX 660-ra (nagyobb ventik, hőcsövek), na ott már az Asus-t is majdnem utoléri hatékonyságban és halkságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Kompakt vízhűtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest