- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
válasz
Intel core33 #21574 üzenetére
Rendben, kipróbálom és köszönöm
-
miresz
veterán
válasz
Intel core33 #21537 üzenetére
Bőven. A 7770 alá még egy magasabb órajelű Pentium is elég.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Intel core33 #21537 üzenetére
Nem vennék rá mérget.
-
westcoastog
veterán
válasz
Intel core33 #21520 üzenetére
Értem én, de nem véletlenül jöttem ide.
Mert esetleg ha valakinek volna egy a linkelt sapphire-ról lévő, esetleg komplett hűtése, és megválna tőle, azt sem bánnám. Már ha rálehet hekkelni a gigabyte féle pcb-re, nem tudom mennyire különböznek. -
Eagle16
addikt
válasz
Intel core33 #21489 üzenetére
Nem lesz semmi baja.
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Intel core33 #21475 üzenetére
milyen procival hajtod? én nem hiszem ultrán annyit tud
nekem is volt olyan kártyám, az elsők között voltam, mikor megjelent Magyarországon a széria, majd 50 ezerért vettem anno. R7 250x 2gb karim is volt, és nekem sosem tudta azt az fps számot amit neked. én i5 2400 cpu-val hajtottam anno még régebben, iskolás koromban. interesting..
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Intel core33 #21471 üzenetére
Mint írtam fentebb, ennyit tud a kártya..
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Intel core33 #21467 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
Intel core33 #21439 üzenetére
Folyamatosan sosem lesz a kártyád 63 fokon.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Mármint igen, normális és nem, nem fog károsodni. Ezek az értékek tökéletesen rendben vannak.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
abszolút nem!
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Intel core33 #21437 üzenetére
Az attól függ milyen lesz a felújított konfig.
Tápos topik - bővebben itt. -
Zsocó
aktív tag
válasz
Intel core33 #21188 üzenetére
A PC házban van venti a szellőzés miatt?
-
Jeollam
aktív tag
válasz
60 fok teljesen rendben van, főleg játék alatt. gyári hűtő? rézmagos-e? zárt házban van?
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
a vga-nál nem annyira vészes mert,birják akár 90 100c-fok ig is.az enyém giga-7770,és 70-83 fok is Furmark teszt alatt.
De viszont a procid azmár,lehet hogy majdnem határ eset,Ez egy 54watt fogyastású proci,úgyhogy, lehet hogy 100 százalék,körül megy Assassins Creed III-alatt.ezt meg kellene nézned.meg azért az újra pasztázást is,és,hogy jól áll-e a hütő rajta.
üdv. -
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21167 üzenetére
"Nem akarom megvenni."
Hali!
Ehhez a videókártyához:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121642
Szertetnék monitort venni.És a monitornak a DVI-D csatlakozóját összekötni a videókártya DVI-D csatlakozójával.Kérdésemual linkes DVI-D kábellel kössem össze vagy Single link-essel?
Előre is köszönöm.Lol...
Viszont ha ezt a beidézett szöveget nem írod le, akkor lehet megspóroltunk volna pár felesleges kanyart.
Nos ha mégsem akarod megvenni amit meg akarsz venni, akkor jó megoldás a DP->VGA konverter. Feltéve ha működik a DP port azon a kártyán. -
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21165 üzenetére
Na akkor itt jön el egy olyan kérdés, amit már korábban fel akartam tenni: meg akarod egyáltalán venni azt a monitort, amiről először olvastam, amikor bekapcsolódtam a beszélgetésbe? Kezdem úgy érezni hogy csak úgy leírtad valamiért (de megvenni nem akarod), én meg teljesen feleslegesen kérdezem azt állandóan, hogy miért nem a digitális jellel szórakozol...
Amúgy honnan jött ez a leégetős 250 -es érték? Nem divat olyan eszközt építeni manapság, ami egy szabványos csatiról többet akar levenni, mint amire az képes, különben leégeti. Ha nem elég a csatiról felvehető powa, akkor külső tápolást szoktak alkalmazni, nem pedig leégetni az eszközt.
-
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21163 üzenetére
Ember, neked van arról némi fogalmad, amit ide leírsz?
250MHz áramot, tönkretenné, stb...
...MHz áramot... -
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21161 üzenetére
Akkor ha (feltételezve, nem tudjuk) nem ment tönkre mindkét DVI, és olyan monitort akarsz rákötni, amin van DVI, miért jó buli analóg jelre ültetni a képet? Nem lenne egyszerűbb kipróbálni a másik DVI -t, illetve olcsóbban venni egy DP->DVI átalakítót...?
-
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21159 üzenetére
Namármost:
1.: nem csak 1 DVI csati van a kártyán (lásd: DVI csatlakozós monitort akarsz rákötni, annak meg rohadtul mindegy, hogy az egyiken nincs analóg...)
2.: csak ennyiből lett megállapítva, hogy a DVI csati tönkrement? Inkább hiszek abban, hogy az átalakító volt sz*r, vagy a monitor egyszerűen "allergiás" ennek a kártyának a jelére (ilyennel többel is találkoztam, főleg viszonylag új kártyáknál, HD 7xx0 és felette). Persze előfordulhat hogy tönkremegy, de nem igazán hiszek ennek a verziónak
3.: még most sem értem igazán, hogy ha vesz az ember egy digitális átvitelre alkalmas eszközt, mi a francnak kell a jóval sz*rabb analóg jelre konvertálni a video jelet?Szóval én azért kipróbálnám egy másik VGA csatis monitorral, másik DVI/VGA átalakítóval, illetve kipróbálnám egy DVI csatlakozós monitorral, mielőtt feleslegesen összevásárolnék valami konvertert. Azt, hogy valamelyikkel valami hiba van, vagy inkompatibilitás áll fenn, előbb elhiszem, mint hogy teljesen egyszerre robban le mindkét DVI port úgy, hogy a DP/HDMI sértetlen marad.
-
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21157 üzenetére
Na azt hiszem most veszítem el a fonalat.
Amikor elkezdtem olvasni, arról volt szó, hogy a kártya DVI csatlakozóját egy monitor DVI csatlakozójával összekötni. Majd elkezdett egyre vadabb irányt venni a történet ezt követően.Akkor most mi is van?
-
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21155 üzenetére
Ami "nem kompatibilis" (DVI), azt már hibának szokás nevezni jobb helyeken.
Vedd meg, és eszedbe ne jusson VGA csatin használni, ha ott a DVI. Hiba max olyan esetben fordulhat elő, ha valami konverter is benne van a buliban, de ez sem törvényszerű. -
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21153 üzenetére
Áramfelvétel, az nekem új. Nem feladatuk eszközök tápolása...
Rosszabb lesz e a minőség? Hát, ha digitális jelet akarsz analógra konvertálni (magyarul egy zavarmentes képből zavarost csinálni), miközben állítólag eleve rendelkezik DVI csatlakozóval a leírásban szereplő monitor, hát enyhén szólva is a legnagyobb baromság, amit el lehet követni...
-
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21151 üzenetére
Nem fogja megterhelni, nem olyan nehéz szerkezetek ezek.
Az előbb még DVI (azaz digitális) jelről volt szó. Most már az "adjuk minél lejjebb" koncepció fut? -
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21149 üzenetére
-
CirrMee
addikt
válasz
Intel core33 #21147 üzenetére
Sztán' honnan tudjuk, nem e akarsz akkora felbontású monitort venni, amihez nem elég a single...?
-
StSanya
senior tag
válasz
Intel core33 #21133 üzenetére
A videókártyán a HDMI alatti DVI-be megy az átalakító, nem a rács alattiba.
BIOS-ban PCI-Express-re állítsd.
Áramtalanítsd a gépet, csak a DVI-I ben legyen az átalakító, illetve a monitor bedugva, más HDMI-t stb. nedugj rá. Áram vissza, bekapcs, kicsit várj. Ha kell, ismételd ezt meg.
A monitoron más bemenet nincs? Nem lehet, hogy azért nem indul el, mert túl nagy felbontásra van állítva?
Szerk: Jah és a VGA kábel biztosan jó? -
Sanyi19
őstag
válasz
Intel core33 #21143 üzenetére
Amit korábban linkeltem: [link]
Kiemelek belőle egy részt:
Megjegyzés: az átalakító lehet, hogy több energiát igényel, mint amit a HDMI port ki tud adni, így legrosszabb esetben akár károsíthatja is a hozzá kötött készüléket. 1080p felbontással is boldogul, de eszközönként is változó lehet a használhatósága, pl: Raspberry Pi kimenetét használva nem sikerült 1280x800 felbontást rendesen megjelenítenie a teszt monitornak, de egy intel X3100 gpu digitális kimenetét vga-ra alakítva probléma nélkül működött.
Viszont van olyan is ami a + áramot usb-ről oldja meg. [link]
Elvileg működnie kell annak amit rendeltél, de lehetnek vele problémák. Az meg nem normális dolog, hogy DVI-I-n nincs kép DVI-D-Sub átalakítóval.
-
Sanyi19
őstag
válasz
Intel core33 #21141 üzenetére
Leírásból igen. Olyasmi ez is mint a bejegyzés amiről szól.
-
Sanyi19
őstag
válasz
Intel core33 #21138 üzenetére
Szokott lenni clrcmos jumper az alaplapon. Azt is megpróbálhatod, a default settings-t.
-
Intel core33
tag
válasz
Intel core33 #21138 üzenetére
Reset UEFI defaults az ugyanaz nem?
-
Sanyi19
őstag
válasz
Intel core33 #21135 üzenetére
Jumperrel. Vagy van a jól bevált megoldás, én ált. azt használom: kikapcsolod a gépet, kihúzod a tápkábelt. Kiveszed az elemet egy kis időre, mondjuk fél percre, aztán visszarakod és bekapcsolod. Ilyenkor minden visszaáll alapra.
-
Intel core33
tag
válasz
Intel core33 #21135 üzenetére
Ashrock H81M-HDS
-
Sanyi19
őstag
válasz
Intel core33 #21132 üzenetére
Érdekes. HDMI-n tol ki jelet akkor, dvi-on meg nem. Lehet hibás a kártya. Passz. Alaplap bios reset esetleg? Én még azt megpróbálnám. Alaplapod milyen? Legfrissebb bios van rajta? Mert azok is okoznak olyan dolgokat, amire nem is gondolnál...
-
Sanyi19
őstag
válasz
Intel core33 #21130 üzenetére
Ez elvileg aktív átalakító, működnie kéne. DVI kettő van a kártyádon? Mert az egyik DVI-D a másik DVI-I ahhoz odaszokott lenni írva néha az is, hogy VGA. Milyen gyártmányú kártya? Az elsődleges videónak a biosba PEG-en kell lenni, vagy PCI-E ahogy írva van.
-
Sanyi19
őstag
válasz
Intel core33 #21127 üzenetére
A DVI-I átalakításával próbálkozz.
HDMI-ből csak aktív átalakítóval lehet DSUB-ot csinálni. Fordítva nem tudom hogy van, de nekem volt egy HDMI-DVI-D átalakítóm, amibe dugtam egy DVI-DSUB átalakítót, hát persze, hogy nem működött.
A DVI-I -n mennie kell analóg és digitális jelnek is.
Olvasd el ezeket:
-
Sanyi19
őstag
válasz
Intel core33 #21124 üzenetére
Szerintem nem fog működni, mert a hdmi digitális jel, a d-sub pedig analóg. Ezek az átalakítók nem erre a célra készültek. DVI-ból is van olyan amelyiken csak digitális jel jön, azt nem tudod d-sub-ra alakítani.
Milyen alaplapba van a kártya? Nincs integrált vga a lapon? Ha van azzal ad képet? Mert akkor a bios-ba át kell állítani PCI-E-re a primary adaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 10
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest