- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
scbb
tag
válasz
Picturemaker #21292 üzenetére
Köszi, akkor nezelodok 30-40 k körüli kártyákat használtan.
-
batai15
félisten
válasz
Picturemaker #21174 üzenetére
nekem talán ,még ami a lemezen van az van fent. ja és 8.1 win lesz mostantól .
-
Brett001
aktív tag
válasz
Picturemaker #20810 üzenetére
Köszi, akkor inkább erősebbre váltok.
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
Picturemaker #20633 üzenetére
pedig pont 6100-at nézegettem
-
fagy53
nagyúr
válasz
Picturemaker #20596 üzenetére
Nem, nem tört le semmi gyári. Valószínű az én forrasztásom engedett a macera miatt és csinált egy kis zűrt a nagy 7770-esen.
A másik verzió, hogy ez még nem okozott volna ekkora kárt, de amikor leszedtem a saját kreálmányomat elfeledtem balgán, hogy vissza kell tennem egy ellenállást, mert különben túlfeszt kap a GPU és valószínű most bejött a papirforma! -
gabber 33
újonc
válasz
Picturemaker #20549 üzenetére
Köszi szépen!
Most volt időm és kipróbáltam a v-sync be kapcsolását és jó lett. Tényleg jó ez a fórum!!!
-
gabber 33
újonc
válasz
Picturemaker #20549 üzenetére
Köszi szépen! Ez eszembe sem jutott hogy vsync-et kapcsoljak be szerencsére bírja a 60 fps-t . Lcd monitorom van. Nem régen i5-re váltottam a régi procim. Ezért lepődtem meg hogy 99%-on pörög a kártya procija.
-
Leenath1888
újonc
válasz
Picturemaker #20552 üzenetére
Szia!
ÉS ezt hogyan tudom megcsinálni? Sajnos analfabéta vagyok a számítógépek terén kb -
gabber 33
újonc
válasz
Picturemaker #20547 üzenetére
Szia! Köszi szépen a választ. Ezek szerint nem baj ha ennyire pörög a processzora de viszont monitoron a kép olyan mintha hullámosodna jobbra-balra rezeg meg föntről lefele csík is szokott meg jeleni.... Játékok közben szokott lenni ez jelenség és amint abba hagyom után pár másodperc és megint jó minden.
-
strunyo
tag
válasz
Picturemaker #20462 üzenetére
Nos, a régi drivert leszedtem amd uninstall utility-vel, és leszedtem 13.12-t, a kártya gyári honlapos driver-ét is próbáltam, de semmi megoldás.
Neten filmet nézek, indítok 1 játékot, és összeomlik a driver -> kékhalál> reboot
Ez am lehet kártya probléma? -
KiberFox
csendes tag
válasz
Picturemaker #20444 üzenetére
"nem UEFI-s a kártya, hanem hagyományos BIOS-os"
Tehát működik a kártya UEFI-s alaplappal? A "No UEFI support" magára a kártya BIOS-ára vonatkozik?"Kíváncsi vagyok, hogy milyen gondjaid voltak Win7-tel"
Rengeteg apró idegesítő hülyesége van. Egyszer letöltöttem belőle egy próbaverziót. Pár napig szenvedtem vele, tanulgattam, próbáltam megbarátkozni a trágyadomb vezérlőpulttal, keresgéltem új verziókat a szoftverekből... Aztán annyira felidegesítettem magam rajta, hogy letöröltem, és inkább visszaraktam az XP-t. Néhány hét múlva megint felraktam belőle egy próbaverziót, hogy "na majd most kitartóbb leszek"... Ekkor kezdett el döglődni az alaplapi hálókártyám. Erős a gyanúm, hogy a Win7 barmolta el. Azóta inkább nem próbálkoztam vele, kell a fenének az idegeskedés."a másikra majd más a választ."
Majd megkérdezem a SETI-s topicban... -
törölt tag
válasz
Picturemaker #20429 üzenetére
Semmi, minden alapon van.
-
Reinkz
senior tag
válasz
Picturemaker #20415 üzenetére
Köszönöm,
Mondták hogy szedjek le új drivert most felraktam a legújabbat sok jót nem várok tőle mivel az előző 3-al is megvolt a jelenség minden esetre ha nem jön be leveszem a gpu óra jelét és jelentkezek, csak örülnék neki ha nem kéne gariztatni a kártyát.
(igen és valóban 7770-es)
-
Coyot
őstag
válasz
Picturemaker #20415 üzenetére
Köszi!
Átállítottam, bár akkor is furcsának találom hogy éppen gépelés közben dobálja át standby-ba.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Picturemaker #20404 üzenetére
-
dragonfx
veterán
válasz
Picturemaker #20402 üzenetére
-
Lacccca87
addikt
válasz
Picturemaker #20211 üzenetére
Igen, ha a VGA-t kiveszem akkor is.
I5-750 et vettem.
-
drdr
senior tag
válasz
Picturemaker #20158 üzenetére
Új telepítés teljesen. .. AMD 13.12 és 14.1 többszörösen kitakarítva, majd újratelepítve. Az eszközkezelőből is kitörölve a driver, bár a win mindig felteszi valahonnét. Egy installert már a window mappából is kiszedtem, de még mindig sikerül telepítenie, gondolom update...
Van vmi utility teljes kigyomláláshoz vagy menjek végig a regisztryn és töröljem az ati/amd bejegyzéseket?
Egyetértek, már kb. 2 éve használok APU-t is Catalyst mindig problémás volt... -
drdr
senior tag
válasz
Picturemaker #20156 üzenetére
Hát régebbiek nem futnak. Sehogy. Igaz W8.1 Pro, esetleg sikerül beállítani valamilyen kompatibilitással v. méretezés tiltása nagy dpi esetén..., de az a helyzet -amit nem akartam ide leírni és talán ezért sem érthető-, hogy NVIDIA-val nem volt gondom...
Az újabb játékok futnak ablakos módban, fullscreenben lefagynak. BF4 ok, abban van borderless, de pl. NFS rivalsban nincs, ott látszik az ablak címbárja....
Szóval a 14.1-gyel BF4 fagy, options menü sem érhető el, frissítve a legújabb updattel. A fullscreen továbbra sem megy... Hamarosan egy 3dMark is ki lesz próbálva, azzal van-e vmi fagyás
-
dragonfx
veterán
válasz
Picturemaker #19594 üzenetére
jo igen ez tény ott is van plusz költség.
keke69>>hehe ez pont mellé ment és semmi pénzért nem ülnék uj autoba.sőt még pár évesbe se.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Picturemaker #19556 üzenetére
meekora igazság az aláírásod szövege
beborultam rajta...
el szabad kérnem tőled használatra? -
KAMELOT
titán
válasz
Picturemaker #19547 üzenetére
Ezt tudtuk idáig is. Lényeg a 4 mag.
(#19548) raubisoda: Ha gyors reakcióidőt szeretnél akkor vegyél olyan monitort aminek a RESPONSE TIME és INPUT LAG-ja a legkisebb. U2312HM és társai. Vagy esetleg egy EIZO Foris és társait amik 120-144Hz tudják a dolgokat.
STAT-od ezektől is függ:
1. fentebb említett monitor
2. milyen szerveren játszol
3. milyen a pinged
4. milyen csapatban vagy
5. mennyi csíter van a szerveren
6. milyen ügyesen játszol -
djculture
félisten
válasz
Picturemaker #19542 üzenetére
Én 1 hete vettem 80ért a i7 4770k-t de rájöttem hogy azon kivül hogy fényezhetem magamat hogy ilyenem van nulla értelme. fm2-es athlon2 az én monitorom ugyanugy futtat minden játékot mint az i7 és negyed annyiba kerül
Ha videokat kódoltam volna nagyüzemben vagy egyebek akkor biztos jól jönne bár már az is a gpu-n megy manapság a normálisabb programoknál, de zenéket szoktam csak át kódolni és annál se veszem észre hogy lassabban menne.Pár év és az igp vagy gpu-n fog már minden megvalósulni ötszázszor gyorsabban mintha a cpu kinlódna vele izomból terhelődve.
-
calvin20
tag
válasz
Picturemaker #19467 üzenetére
Amit nyomatékosítani akartam az az, hogy PHII 925-öt bizony rendesen meg kell rántani a 7790-hez.
-
dragonfx
veterán
válasz
Picturemaker #19467 üzenetére
Ahhoz a vga.hoz 4 mag kell.de ujfele 4 mag. 2 mag kevés újból is.
Az intel 4 magja erősebb.Mer kell alvot bekapcsolni emberek? 5 evé kilottem.minek?el kell fogadni mindennek ván költsége inputja...szivednek se mondhatod ma csak 10et verhet es kész....
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Picturemaker #19472 üzenetére
Az előbb csinálta másodjára, kint volt az asztalon a gép nem ment semmi nem volt terhelés alatt.
A gép megy csak a képernyő sötétül el, nem tudom visszahozni sehogy sem csak a reset segít rajta.
Ha táp gond lenne akkor leállna nem, nem lehetne ilyen gond?
1
2Ezeket találtam a hibajelentésben.
Lehet drivertől is ilyen gond vagy a S-sub kábel végett, igaz kihúztam a kártyából visszadugtam de akkor sem jött vissza a kép, csak az újraindítás segített.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Picturemaker #19470 üzenetére
Az előző rendszerleállítás váratlan volt 2013.01.23. 0:16.30
0:16:36 atksgt.sys betöltése le van állítva
0.16:36 Service Control Manager ezt az illesztőprogramot nem lehet betölteni.Ezeket találtam abban az időpontban.
-
törölt tag
válasz
Picturemaker #1991 üzenetére
Nem tudom te miről beszélsz.
Már ami a hűtést illeti. Gondolom egy 7770-ről van szó, ha már ebben a topicban vagyunk. Amikor egy kicsi számolásra vágyok, elindítok egy FurMark-t. 38%-ig megy a venti, ahogy azt már írtam néhány gondolattal feljebb. Itt még igen halk. Ekkora sebességnél szigorúan játszunk valamivel, lövödölznek, ergo abszolút nem hallom. IDLE-ben azonnal lemegy 20% és az alá (egészen 10%-ig). Annyira halk, hogy alig hallani. Nem tudom nálad mi a probléma, gondolom szintúgy driver. Azért meg tudom különböztetni, hogy mi a hangos és mi a halk egy Corsair AX650, Alpheföhn Matterhorn, SSD / WD Green rendszerben. Itt szinte már némáról beszélünk és ebben a rendszerben valóban az Asus a "leghangosabb", de elenyésző, megemészthető. Ha nyitva van a szoba ajtó / ablak a beszűrődő hangok már abszolút elnyomják (nem főutcára néz az ablakom)
Csinálj egy profilt. Lehet hogy a rossz driver rosszul vezérli. Lehet, hogy már 45 fokon 50%-on akarja pörgeti (fölöslegesen) és 60 fokon már elviselheteten 65%-on. A vicc kedvéért kipróbáltam 100%-on is. Nem kellett volna, a másik szobából hallom.
-
borg25
senior tag
válasz
Picturemaker #974 üzenetére
Megvettem a HD7770-et, és kipróbáltam, hogy viszi-e a Deep Colort. Az eredmény lesújtó, kap is majd az AMD egy szép kis levelet mint a vevők megtévesztése....
Szóval lehet, hogy azt írja, hogy HDMI-n tudja a Deep Colort, meg hogy megfelelő monitor kell hozzá, csak épp a Catalyst Centerben nem jön elő a menüpont, hogy át lehessen állítani.
Szóval ha más is abban gondolkodna, hogy egy új ATI 7xxx videokártya tökéletes, mert sok képernyős, OpenCL-es amit a Photoshop és társai ki tudnak használni, tudja a Deep Colort annak üzenem, hogy nem egészen....A kártya egyébként marad, mert egyrészt nehéz lenne visszaadni, másrészt egy régi Geoforce 8600GT-t váltott, aminél két képernyős megjelenítésnél szaggatott a fullHD-s lejátszás a HD7770 pedig döccenés nélkül visz két fullHD-s filmet is, de akkor is, ezt hívják becsapásnak.
-
Guseppe
tag
válasz
Picturemaker #973 üzenetére
Az enyém nem tűnik hangosnak. Amikor bekapcsolom a gépet 2-3 másodpercre persze hangosan felzúg, de szinte egyből el is halkul a kártya. Most 2,5 órája megy a gép ebből 1,5 órát nyomtam az Alan Wake-et, tehát eléggé be van melegedve és mikor kiléptem a játékból 53fokos volt a vga(zárt házban). Nem mondom, hogy halk, de szerintem abszolút elfogadható. Most 20 percel a játék után 42C fokos a vga, hangja alig van. Fan speed 10%-os, 1030RPM. (GPU Shark -al mérve) Persze a Giga hűtése ettől még valszeg jobb, hiszen azon 10cm venti van ezen meg csak 8cm-es, azaz kisebb fordulaton is jobban keveri a levegőt+halkabb.
De nem sokat érünk vele mi vásárlók, ha a kártyák nagy része nem működnek. -
Löncsi
őstag
válasz
Picturemaker #981 üzenetére
Pedig annak csöndben kellene lennie...
-
válasz
Picturemaker #974 üzenetére
így valahogy. alaplaptól függ, hogy pontosan mennyi, de a 3.25GB az kb. a szokványos, egy VGA mellett. a VRAM megcímzésére egy 256MB-os címtartományt foglal a lap, GPU-nként.
-
Löncsi
őstag
válasz
Picturemaker #973 üzenetére
Nem DirectCU-s hűtésűt kaptál?
-
Guseppe
tag
válasz
Picturemaker #911 üzenetére
Sajnos nálam is ugyan ezeket produkálta, mint nálad. Rengeteg a hibás Gigabyte 7770OC.
Ment is vissza nekem 1nap után a boltnak, így lett Asus 7770-em amiben a GPU ugyan csak 1020MHz-en jár, nem 1100MHz-en, ellenben atomstabilan megy, és valljuk be sehol nem lehet azt a 80MHz-et észrevenni. -
ervinke2
csendes tag
válasz
Picturemaker #906 üzenetére
Próbáld meg esetleg másik driverral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest