- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Ferdzsoo #28893 üzenetére
Főleg,hogy több mint 2 éves, és elvileg még nem volt szétszedve.A hét végéig várok a gari papírra,ha nem kapom meg,akkor szét szedem,kitakarítom,és kap friss pasztát.
-
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo #28703 üzenetére
Az kemény
Tudsz bugázni infrás hőmérőt pár mérésre? Érdekes lenne ellenőrizni..
Mindettől függetlenül, ha throttlingol alapon, akkor nyugodtan gariz6od.DroiDMester
Rá kellett jönnöm, azért a lemez sem mindenható. Az előbb ~1 óra DIRT után elkezdett RAMhibára utaló képeket villantani, GPU közben 64°C volt, ill. VDDC 85..utóbbi miatt feltoltam középállásba a VF3000ret (~2400rpm), le is csökkent 79re, aztán nem is láttam semmi hibát.
Szóval combosítást igényel, meg is kapja, mikor ráépítem az új ventiket (2xF9 PWM, közösítve, VGAról vezérelve..utálok potikat tekergetni).
Ja, egyébként valóban brutál a ref.ek tuningpotenciálja..délután óta 1G/5G@1.2Von használom, fenti hibától eltekintve atomstabil
-
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo #28692 üzenetére
Ha fánk alatt 92, játék alatt hűvösebb kellene legyen
Mondjuk órajelet ekkor még messze nem kellene csökkentenie
Pasztázás ilyesmi megvolt már? Jól szellőző környezetben üzemel?
Jobban melegszik a 70, de azért elég erős a 4 HPs duálventis cucc.
Ha feszcsökkentéssel sem tudod kordában tartani, gariztasd szvsz. -
Speed®
titán
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ferdzsoo #28650 üzenetére
Sőt most megpróbáltam a gyári biosban csak a fan settings értékeket módosítani, és az sem működik.
Úgyhogy visszakerült a gyári bios. És marad Az AFB-re való reguláció.
Ennyi.Kéne rá egy vizesblokk vagy egy brutkó lég.
Bár igaz csak furemark alatt megy 92 fok fölé, ahol visszaveszi már az elektronika az órajeleket. Játékoknál 82-3 foknál megáll-... -
-
-
válasz
Ferdzsoo #28635 üzenetére
Csak olyan bios-t lehet átszerkeszteni(fesz módosítást) amelyikben aktív a GPU REGISTER rész mert ott kell módosítani a feszt nem pedig ott ahol az órajelek vannak!
De ha ref kari akkor no problem, mert azokhoz van rengeteg bios amiben van register rész!
Amúgy meg véglegesen nem tudod elrontani ha nem rávaló BIOS -t (pl egy gétéix 480.asét) teszel rá sem mert előveszed a 3570K igp -jét és az alól vissza lehet FLASH -elni a jó biost a VGA -ra!
-
válasz
Ferdzsoo #23511 üzenetére
Őőőő ezt annyira nem értettem, gondolom nem sértegetni akartál
Srácok viszont jelentem: baj van. A VRM hűtésével valamit eltoltam (gondolom nem a hűtő szar), mert gyakorlatilag forrnak a VRM-ek...
Mindezt kb 15-20mp alatt... :/
Gondoltam nem húztam meg eléggé a vrm borda csavarjait: kiszedtem, meghúztam jobban minden csavart (GPU-n is) de ugyanez a helyzet... (ez van a képen)
Illetve még egy: amikor először kapcsoltam be a GPU 32-33°C volt idle: most 36-38°C. Lehet h túlságosan is meghúztam a paszta rovására (kiszorult)?
Mit nézzek meg, mit ronthattam el?
Sandrew kolléga segítsége kellene ide, de ő meg rosszalkodott és pihin van
Bárkinek van használható ötlete: kérem, ossza meg velem. Tank jú
Szerk:
Így néz ki a hűtő alatt. Szerintem minden a helyén van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest