- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
259 volt az a kezdőár, amit az összes tesztoldal közölt a hivatalos launch napján. lehet, hogy volt insider info 299-cel, de akkor se beszéljünk visszarakásról. ez egy egészen szimpla áremelés, ráadásul pont akkorra időzítve, amikor a supply elkezd találkozni a demanddal. szép munka
-
arn
félisten
de itt jo esellyel nem a vrm melegszik tul, hanem a gpu
amig a vrm 120 fok alatt van, addig gyilkolhatod a kartya tobbi reszet. bar szvsz elobb elszall, mintsem megdoglene.
ahhoz az kellene, hogy magas homersekletnel is stabil maradjon. bar ha nem stabil, akkor meg azert csere...
ps: most irtam a blogban rola vazze
-
keIdor
titán
-
priti
addikt
Na ez a nagy terv? lehet hogy kötekedésnek fog tűnni, de tényleg az a szubjektív értékítéletem, hogy a dirt az dög unalom, már az egyet is ingyen adták a VGA-khoz elcsépelt, egyáltalán nem izgat, mindkét stalkert végigvittem az ilyen egynek jó, de az se egy nagy dobás, totál bug-os volt, messziről például nem is lehetett lelőni senkit, az alien-t nem ismerem, ilyen online szarokért meg nem fizetek különadót havonta és ha a játékeladi listákat nézem nem csak én vagyok így vele, messze a COD6 multi lesz az igazi döntő, novemberben kijön, ha Nv kihoz egy karit amivel megy mint a veszedelem, a dx11 a kutyát nem fogja érdekelni szerintem
-
Zeratul
addikt
Meg a kiscsóka azt nem veszi figyelembe hogy programozó is szeret mindent egyszerűbben csinálni ha van kész fejlesztői környezet és API ami régebbi hardvereken is megoldja a kompatibilitást nem kell újraírni miatta valamint megoldja a portolást XBox ra akkor valszeg azt fogják használni, nem külön megirogatni, netán Xboxot visszaportolni PCre.
-
priti
addikt
Nézd végig a játékokat [link] nem kap ki a 285 az 5850-től éppen fordítva.
A racionalitás az , hogy azért álltak le, mert átállítják a gépsorokat, ez is azt sejteti hogy csak csúcskártyából lesz új, a 285 árcsökkentésében egyetértünk, az szerintem is be fog következni, csak más matrica alatt. A 11 fejlesztés kevéske, amikor jön egy csomó nagy név fél éven belül ami még dx10, meg eleve ami megjelölt fejlesztés az sosem biztos, hónapokat csúszhat. A DX11-re építeni ma egy sorozatot szerintem megint elkapkodott dolog volt, meg ez a kamu hírverés is elég unszimpi, messze nincs akkora dobás ahogy a guru3D-n kiderült mint aminek megpróbálják előadni. -
priti
addikt
Mondjuk könnyebb olvasni róla, mint észrevenni
Egyébként szerintem egyre többen használnak TV-t monitor helyett, én se nagyon gondolkodom, hogy visszahozom a hálóból a monitorom ami most kistévéképpen üzemel egy TV tuner-rel, pedig például crysis csúnyább tévén hiába feszülök meg a graf menüben, sose lesz olyan fullHD-ban, mint monitoron volt, biztos a TV képjavító áramkörei vagy nemtom, de összességében sokkal királyabb 40"-on játszani még így is, nyugaton ahol ez nem tétel meg pláne ez van szerintem. Na most én az AA-ból például nem sokat látok. A semmi meg a nyolcszoros között van valami de az is minimális, a kétszeres meg a négyszeresből semmi sem látszik, pedig ez a Sony volt 2008 legjobb LCD TV-je, szóval nem egy szar darab, az input lagja például alacsonyabb mint a monitoromé, ezzel csak azt akarom mondani, hogy az AA nem feltétlen ügydöntő, sőt... -
DemonDani
addikt
Bakker akkor nem is kell DX9! Nincs AA úristen...
RÖHELY!
Az emberek 90% minimum aki annak is örül ha nem szaggat képjavítók nélkül maxban ombre. Hagyjuk már ezt a hatalmas lolt! Az legyen a legkevesebb hogy nincs AA! Örülnék ha csak ez lenne a gondom... (és nagyon nem vagyok egyedül mert még nekem viszonylag jó is a gépem...) -
subaruwrc
félisten
hát akkor várjunk együtt.
sniper
nem látok egy évre előre, de szerintem egy jó hosszú ideig tuti elég lesz a teljesítményük.
ha kölcsön adod őket tesztre akkor természetesen van értelme a 3 kártyás cf-nekjó de 975 alá biztos nem 1 karit veszek!
hát ha nem kompresszorral használod 4.8ghz-en akkor pedig bizony értelmetlen 1 nél több kártya... -
FragMaster
addikt
Nem mondom, hogy ne csinálják, mert a physx egy jó móka tud lenni ha jó játékban jól használják. Csak már jó ideje köztünk van, még sincs igazán előrelépés. A dx11 meg ugye hivatalosan még úgymond nem is létezik (gondolok itt arra, hogy a w7-ig még van egy hónap, persze az emberek nagy része már átállt).
Ahhoz képest, hogy a dx10-re meg dx10.1-re mennyit kellettt várni a dx9 után ez most extra gyors volt -
FragMaster
addikt
-
-
vergilx
őstag
igen,azt gondoltam,h átlagkörülmények között high poly val lassulna a dolog,csak még nem nagyon vagyok képbe ezzel a tesszelálással kapcsolatban,aliens es képeket is néztem,ott sem találtam sok értelmét,max ezt a poly-s dolgot
zuchy:de az AMD még nem Intel(lehet sose lesz olyan szinten),még nem teheti meg,hogy igy pofáncsapja a vásárlóközösségét,nincs akkora befolyásul/részesedésük a piacon.
-
VinoRosso
veterán
és ki mondta hogy 300nál többet kell hogy kajoljon? 2x300=600 + a rendszre többi része mondjuk legyen csak egy 100as az már 700. Ha 2x 5870x2 van az már 4x300 = 1200, meg akkor már kéne mellé egy normális proci is, azzal kb 150-200 watt tuningtól függően. Az már 1400. Gyorsan előjönnek ám a kilowattok! Egy 5870 x2 CFX rendszer alsó hangon 1000 Watt. És akk mondjuk 300-400at zabál idle.
-
-
WesTM
őstag
Remélem velős lesz,ahogy tőled megszokhattuk. Mindenre, ismétlem mindenre kíváncsi vagyok!
Gondolkoztam. Ha beér az 5850 kicsiny hazánkba ilyen 70k körüli árakon, és ennek a gtx 285 már nem tud alámenni, akkor kezdem megérteni hogy milyen szerepet fog betölteni az 5850. Gondlom sokan a gtx-ről át fognak állni az 5850re. Szerintem a vásárlók nagy részét ez a réteg fogja kitenni. Nem gondolom hogy az 5870 olyan jól fog fogyni, főleg nem kezdetben.. Na de majd az idő igazol, vagy megcáfol...
-
WesTM
őstag
A gt220 aranyozott HDMI-val támadnak! Figyeljétek majd meg....
Ezek szerint a gt300 nem lesz valami ütős dolog, és ha már most arra hangolják a felhasználókat, hogy nem lesz átütő a dolog, akkor nem tudom ténylegesen mit lehet várni tőlük.U.i.: Abu bácsi
lehet valami tudni a PH-s cikkről?
-
Med1on
aktív tag
A HD 4850 kártya 1 Tflops teljesítményére jutott 63552 MB/s sávszél.
Most a HD 5870 esetében 2,72 Tflopsra 178301 helyett csak 153600 MB/s sávszélesség jut.
(a hub memóriavezérlő terén nem tudok jelentősebb fejlesztésről ezért vettem alapul ezt az egyszerű összehasonlítást)A HD 4850 kártyánál a memórialimit több helyen egyértelműen fölmerült, nem vészes persze csak hát valamivel biztosítani kellett a HD 4870 előnyét. Most az RV870-nél nőtt az IPC, így a chip kihasználtsága, miközbe arányait tekintve sávszélességből rosszabb a helyzete mint a HD 4850-nek.
Meglátásom szerint ez lehet a Cypress gyenge pontja de a tévedés jogát fenttartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest