- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #61 üzenetére
Ebben a topicban belinkelve csak egyszer volt eddig...... ( de ha mégsem akkor már többször) Az eredeti cikket olvasva láttam ezeket a képeket róla, és ott nem volt róla szó hogy ezek firepro-k. De ha azok is, tőlem minden további nélkül lehetnek azok.
-
putti
aktív tag
Elvileg pár hetet még várnunk kell,a többi meg majd kiderül. De már ideje lenne a dolognak.
http://rendszerigeny.hu/wp-content/uploads/2012/07/J0C5y.jpg
-
putti
aktív tag
Valaki tud már valami új hírmorzsát a megjelenő hd 7990-ről?
-
putti
aktív tag
Legalább valami újat írhatnának az elvileg júniusban megjelenő HD 7990-ről és hogy a GTX 690 hatására, vagy az architektúra továbbfejlesztése miatt ( arra gondolok hogy volt szó az átdolgozásáról ami megengedi az 1 Ghz-s vagy esetleg nagyobb GPU órajelet) milyen változások lesznek a VGA-ban, ha egyáltalán lesznek. Nagy a titkolózás ezen a téren. Tulajdonképpen miért is csúszik ez júniusra? Hallottam már azt a verziót hogy a megfelelő hűtésen dolgoznak és azt is amit fentebb leírtam. Persze részemről minden csak találgatás.
Addig is várom, tuti jó drága lesz.
-
putti
aktív tag
válasz
ViiiiktorOC #33 üzenetére
Jó kérdés, ezen már én is elgondolkoztam. Elvileg a kártya megjelenése áprilisi hónap helyett júniusra lett áttéve. Továbbra is szeretettel várjuk.
-
putti
aktív tag
válasz
Klikodesh #26 üzenetére
Döntöttem. Amcsiból fogom megrendelni. Nagyon sok a különbség.
Mostani árfolyammal számolva kb ennyibe kerül ha 900 dodóval is számolok :
amcsiba : 900 x 219 = 197100 Ft
és nálunk : 900 x 291 = 261900 Ft
A különbség 64800Ft. Érdeklődtem, ha expressz szállítást kérek kb 3-4 nap alatt 5-6000 Ft költséget jelentene, amúgy 1 max 2 hét alatt 3-4 ezer lenne. Szóval ha gariztatni is kellene esetleg, akkor is bőven megérné.
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #23 üzenetére
Hát ez egyre jobb lesz
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #20 üzenetére
Lehet. Az utóbbi időkben részemről elég negatív kép alakult ki az itthoni gariztatásból, legtöbbször a fogyasztóvédelem név felvetésére voltak hajlandó egyáltalán szóba állni velem, lehet nekem ha neagyjisten véletlenül is gariztatásra kerülne a sor, nekem a sok vesződség helyett inkább megérne kifizetni a szállítási költségeket, de persze ha tényleg nem lenne annyival megterhelőbb. Na mindegy, egyenlőre szeretettel várom a HD 7990 megjelenését.
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #18 üzenetére
Én nem tudom. Lehet az itteni állapotokból kiindulva jobban járnék, mert nálunk nem szeretnek semmit sem gariztatni. Próbálok reálisan gondolkozni, ha tönkre is megy akkor csak be kell csomagolni és visszaküldeni nem? Szerintem maximum + 1 hét az intézési idő mint nálunk.
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #16 üzenetére
Megérné külföldről beszerválni, csak akkor van gond ha garanciáztatni kell. Bár ha tönkremegy gyakorlatban ha 1x is gariztatnám fizetve a szállítási költségeket, lehet így is kevesebbe jönnék ki, mintha itthon venném meg. Vagy nemigazán?
-
putti
aktív tag
Ami a specifikációkat illeti a 7990-nek ez marad / lesz amit írtak ?
GPU Model: New Zealand vagy tahiti
Release Date: Q1 2012
Interface: PCI-E 3.0 x16
Core Clock: 850 MHz
Memory Clock: 1250 MHz (5 GHz)
Memory Bandwidth: 480 GB/sec
Max Power Draw: 300 W
Memory Size: 6144 MB
Memory Type: GDDR5
Memory Bus Type: 2 x 384 bit
DirectX: 11.0
OpenGL: 4.0
Process: 28 nm
Fragment Pipelines: 2 x 2048 (4096)
Texture Units: 2 x 128 (256)
Raster: 2 x 32 (64) -
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #13 üzenetére
Amúgy ha külföldről venném kb mennyivel olcsóbban úsznám meg? Tudom konkrétumot nem lehet mondani mert még a VGA árát sem tudjuk, de kb viszonyításképpen.
Ha lenne arra méltó, akkor persze. A nő és az elektronika között csak egy dolog az ami megegyezik, mindkettő pár év után elavul. A kettő közötti lényeges különbség az csak az hogy az elavult elektronikát még mindig lehet használni, még értelmes dolgokra is.
Az elektronika javára írom még hogy van élettartam garanciás is, ami a nők esetében manapság szinte kivitelezhetetlen, tisztelet a kivétel. Na jó, elég az OFF-ból, amúgy csak viccelek még mielőtt valaki magára venné.
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #11 üzenetére
Bizony bizony, pont egy 5970-től váltam meg és váltanék egy 7990-re. Az ára borsos lesz igaz, bár értelmesebb beruházás lesz mint ugyanezt nőre költeni.
Na jó ez elég sznob volt.
-
putti
aktív tag
Hát annyi biztos ha tényleg csak az év második felében jön ki a vga akkor lehet várok inkább egy bő fél évet vagy 10 hónapot a 8990-re
( persze ha úgy fogják hívni, hírmorzsákat olvastam róla, de gondolom csak találgatások voltak a felépítését illetően ). Végülis ráérek. Ütős konfigot szeretnék hosszútávra, igaz addig be kell érjem a jelenlegi hd6450-es karival is.
-
putti
aktív tag
azért remélem nem csak júliusban vagy utána fog jönni akkor lehet inkább 2 db 7970-est rakok össze crossfire-be.
bár vízhűtéses feltéttel igazán kiadhatnák, ha veszek karit úgyis azfog rámenni. Nah mindegy, mivel nincs verseny ATI és NVIDIA között végülis úgyis ráérnek kiadni a kártyát.
-
putti
aktív tag
Sziasztok!
Az internetet böngészve, csak annyit tudtam meg a HD7990-es kártyáról, hogy 2012 első negyedévében várható.
Esetleg valaki aki informáltabb tud már pontosabbat a megjelenését illetően? Nálunk ez kb mikor lesz elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Villanyszerelés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest