- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NastyHUN
csendes tag
válasz
Petyyyyy #700 üzenetére
Nekem van még 2 a tulajdonomban, de elgondolkodtam az eladásukon.
Ha valakit érdekel esetleg keressen priviben.
Mind a 2 garis még SimonYana-nál (angliai webshopból valók)
Az egyik tavaly novemberi, a másik decemberi vásárlású, tehát bőven van még rájuk gari.
Ráadásul ezek a kártyák kinyírhatatlanok, nálam is tökéletesen, hibamentesen teljesítenek...Ajánlatok priviben kérnék, aztán meglátjuk...
Húzva, feszelve sosem voltak, csak a gyári tartományban használtam/használom őket.
Eladásukon csakis azért gondolkodom, mert valami nagyobb befektetésre kellene a tőke -
gombcomp
senior tag
Volt nekem egy Corsair memória kitem,és az egyik ramnál ugyanilyen
"gyártási hiba" volt.Pont ezen a modulon adta meg magát az egyik Elpida chip
(ez akkoriban elismert típushibának számított).
A hazai nagyker simán visszadobta,hogy "fizikai sérülés" nem garanciális.
Kiküldtem a Corsair-hoz RMA-val,és lásscsodát,ők azonnal postafordultával
kicserélték a kitemet.....Ennyit a hazai garancia ügyintézésről. -
Én 95%ban biztos vagyok benne,hogy 2db 7970s gpu lesz benne 850 közeli gpu órajellel és 5GHz körül lesz az effektív memória. Ha megnézzük a teszteket a 680sli és 7970cf párharc közt látható,hogy valamelyikben ez valamelyikben a zöldek dominálnak.Szerintem a 690 FullHD vagy 2560as felbontáson gyorsabb lesz,de afelett elvérzik ugyebár a memória miatt. Azért reménykedem valami kissebb árversenyben,bár ebben a kategóriában annyira nem jellemző.
-
-
putti
aktív tag
Hát annyi biztos ha tényleg csak az év második felében jön ki a vga akkor lehet várok inkább egy bő fél évet vagy 10 hónapot a 8990-re
( persze ha úgy fogják hívni, hírmorzsákat olvastam róla, de gondolom csak találgatások voltak a felépítését illetően ). Végülis ráérek. Ütős konfigot szeretnék hosszútávra, igaz addig be kell érjem a jelenlegi hd6450-es karival is.
-
putti
aktív tag
azért remélem nem csak júliusban vagy utána fog jönni akkor lehet inkább 2 db 7970-est rakok össze crossfire-be.
bár vízhűtéses feltéttel igazán kiadhatnák, ha veszek karit úgyis azfog rámenni. Nah mindegy, mivel nincs verseny ATI és NVIDIA között végülis úgyis ráérnek kiadni a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest