- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
darál0w #12671 üzenetére
Normalra tettem a cpu-t az ok. Felraktam a szorzót 18-ra, aztán toltam egy everest stabilitás tesztet és amint bekapcsoltam a tesztet a tápegység szinte forró levegőt tolt ki. Alapon nem csinál ilyet csak ha a tesztet bekapcsolom. A 18-as szorzóval nem volt gond 42C CPU, 46C/mag, és 44C alaplap, de a táp eléggé idegesít.
Ja és a proc hűtő 1200-on forgott max -
pedrő
aktív tag
válasz
darál0w #12612 üzenetére
Remélem az lesz
Sajna még nem döntöttem el, hogy milyen deszkát vegyek alá. Asrockokat néztem főleg. Igazából 2 szempontnak kéne megfelelnie. Alacsony ár(ne bukjak sokat mikor befut a bulldozer),jó tuning képesség. Még nem találtam meg a megfelelőt, vagy csak nem vettem észre
-
jones965
Modder
válasz
darál0w #12604 üzenetére
Tesztelni. Megvan már pár éve, gondoltam egy kicsit felélesztem.
Korábban árultam, rajtam maradt, aztán láttam, hogy a BIOS-t folyamatosan fejlesztik hozzá, így miért ne?
Ráadásul most szabadul fel ismét a jelenlegi konfigomból egy GTX285, ami már korábban dolgozott ebben a lapban, így most megpörgetném egy 6 magossal is.
Természetesen mindenhez van vizhűtésblokkom, így egy kicsit lehet túlfeszelni is.Mod:az első tesztem bejött.
Szerk: sorry, rájöttem hogy ez az X4 topik, és az általam említettnek van saját topikja.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
darál0w #12573 üzenetére
Már csak az a gond hogy az iponban nincs lap meg hűtő
Tudnátok nekem linkelni lapot meg hűtőt ahonnan egyszerre beszerezhető és van is raktáron? Nem szoktam online rendelni nem nagyon ismerem a boltokat
Sry a dupla HSZ-ért nem figyeltem.
Van az iponban egy GIGABYTE GA-870A-UD3lap, vegyem meg ezt vagy inkább máshonnan az Asrock-ot?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
darál0w #12432 üzenetére
Kékhalált 4Ghz-en 1.502V-on small teszt alatt is csinálta, szóval ott gondolom nem bírta az órajelet, viszont volt olyan, hogy small teszt alatt átment, viszont ahogyan blend-re váltottam kékhalált kapott.
Amúgy most volt meg félórányi blend teszt 3.9Ghz-en 1.502V mellett, és semmi gondja nem volt. Szóval valószínűleg megvan a max teljesítménye a procinak.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
darál0w #12407 üzenetére
Természetesen, de egy valamit nem értek. 4Ghz-t 1.492V-on vagy 1.502V-n nem emlékszem már, de elviszi a prime 95 Small FFTs tesztje alatt, viszont ha Blend-et indítom el, akkor egyből megadja magát. Lehet nem kap valami elég feszt ?
Amúgy most is megy a teszt, és eddig úgy látszik, hogy 3.6Ghz-t alapfeszen simán elviszi. Jó hír!
-
Zyelor
aktív tag
válasz
darál0w #12402 üzenetére
Értem értem...
Akkor hát, majd teszek egy próbát... BE-s proci, 785-ös lappal. Állítok egy szorzót meg fixálom 1.35-ön a feszt és ennyi? Meddig mehet a hőmérséklete? (Egy napig vmi gagyi LC Power hűtő volt rajta prime alatt felment 72ig... Na azóta az AC Freezer 7 r2 van rajta és így olyan kb. 52 fok primeban)
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
darál0w #12377 üzenetére
Nem, a VGA-t is pont ezért vettem vissza, hogy meg nézzem talán annak van baja, de nem. Processzor hibázik folyamatosan. Bele gondolni se merek, hogy ha valami nincs jól a BIOS-ban ezért gyorsan annak tolok egy restart-ot, hogy semmiféle gond ne legyen, de már tényleg tanácstalan vagyok.
(#12378) JoolsNOS: de mikor régebben néztem, ment 3.8Ghz-en 1.420V-al, GTA IV alatt perfektül, most nem akarja, mint ha szívatna engem.
-
DNS_65
senior tag
válasz
darál0w #12346 üzenetére
Na hát ja, eddig én is igy tudtam....ezért is nézegettem inkább a 955-öst az X4-ek közül, mert ennek alacsonyabb volt a TDP-je, mint a gyorsabb modelleknek. Szeretnék majd 4 magra váltani, de a váltás előtt körbejárom a témát amennyire lehet pl: teljesítmény/fogyasztás.....
-
miresz
veterán
válasz
darál0w #12307 üzenetére
Ahogy írtam az Asus-al már én is beszívtam (M4A88TD-V EVO/USB3) ahogy mondod újonan dobozból kivéve sz@r volt! Ment vissza garba! Csak macera! Azt nem tudom,hogy hogy engedhetnek meg ilyen minőségi hibát "neves" gyártó mint az Asus!?
(#12308) Tomko78 : Ki volt a gyártó a 9800GTX.nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest